Παγκόσμια Ημέρα Μπριζόλας και Πεολιχείας: Συμβουλές για να γιορτάσετε τον Άγιο Βαλεντίνο των αντρών!

Παγκόσμια Ημέρα Μπριζόλας και Πεολιχείας: Συμβουλές για να γιορτάσετε τον Άγιο Βαλεντίνο των αντρών!

Mία ημέρα ειδικά αφιερωμένη στο αντίθετο φύλο!

Αν νομίζατε ότι οι γιορτές των ερωτευμένων αρχίζουν και τελειώνουν με τις 14 Φλεβάρη, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δηλαδή, είστε γελασμένες! Η άποψη που θέλει τους ερωτευμένους να γιορτάζουν κάθε μέρα ισχύει, και την υιοθετούμε και με το παραπάνω φυσικά. Ωστόσο, έναν μόλις μήνα μετά, δηλαδή σήμερα, έρχεται η αντρική απάντηση στην γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, που κακά τα ψέματα είναι μία καθαρά γυναικεία γιορτή μιας και παραδοσιακά ο άντρας είναι αυτός που ξεπαραδιάζεται, όχι φυσικά με τη θέλησή του, και η γυναίκα απλά δέχεται τα δωράκια και το ρομαντικό δείπνο! Όχι πια όμως... Φίλε άντρα εκεί έξω, απόψε είναι η δική σου μέρα που μπορείς να πάρεις την προσωπικη σου εκδίκηση, διότι σήμερα είναι η Παγκόσμια Ημέρα Μπριζόλας και... Πεολιχείας. Η γιορτή, ας την πούμε έτσι τελοσπάντων, καθιερώθηκε το 2002 από τον αμερικανό ραδιοφωνικό παραγωγό Tom Bercy και είναι η αντρική απάντηση στην γιορτή των ερωτευμένων γι' αυτό και πέφτει ακριβώς ένα μήνα μετά! Το εθιμοτυπικό της ημέρας, είναι απλό και σίγουρα απολαυστικό: Ο άντρας του σπιτιού απολαμβάνει τη ζουμερή μπριζόλα, μοσχαρίσια ή χοιρινή δεν μας πειράζει, που του έχει ετοιμάσει η καλή του και στη συνέχεια απολαμβάνει ένα περιποιημένο στοματικό, ενώ εκείνος... χωνεύει! Επειδή εμείς γνωρίζουμε, ότι όλες σας εκεί έξω, θέλετε να ικανοποιήσετε και με το παραπάνω τους αγαπημένους σας απόψε, σας έχουμε κάποιες μικρές συμβουλές για την τέλεια βραδιά... μπριζόλας και πεολιχείας!

1. Προετοιμάστε τον... αινιγματικά: Μπορεί η σημερινή να είναι μία πολυ σημαντική μέρα, αλλά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο καλός σας να μην έχει ιδέα περί τίνος πρόκειται. Να λοιπόν η ευκαιρία σας να του κάνετε μία ωραιότατη έκπληξη που σίγουρα δεν θα περιμένει! Όσο είναι ακόμα στη δουλειά, μπορείτε να τον ενημερώσετε με ένα απλό μήνυμα ότι έχετε ιδιαίτερα σχέδια για το βράδυ, και το μόνο που θα πρέπει να κάνει, είναι να είναι... νηστικός! Εξυπακούεται ότι το σκηνικό θα πρέπει να διαδραματιστεί στο σπίτι σας ή τελοσπάντων σε κάποιο πιο ιδιωτικό χώρο. Γιατί κακά τα ψέματα, το να τρως μπριζόλα δημόσια είναι κάτι το φυσιολογικό, αλλά το να κάνεις... πεολειχία δημόσια, είναι ικανό να σας στείλει και... αυτόφωρο!

2. Φτιάξτε ατμόσφαιρα: Εντάξει κακά τα ψέματα, τα Χριστούγεννα στολίζεις το δέντρο, του Αγίου Βαλεντίνου κρεμάς καρδούλες και τις απόκριες μάσκες και κομφετί. Το να στολίσεις το χώρο σου με... πανσέτες και πέη, όσο να πεις δεν είναι και τόσο κομψό! Οπότε μείνε στα πατροπαράδοτα και δοκιμασμένα. Σίγουρα χαμηλός φωτισμός, τόσο όσο να βλέπει να κοψει την μπριζόλα του, απαλή μουσική, αν και το κρεατικό ο Έλληνας το έχει συνδυάσει με κλαρίνα, αρωματικά κεριά, να φεύγει λίγο και η τσίκνα, και οπωσδήποτε κόκκινο κρασί! Αφήστε τον να φάει με την ησυχία του, δεν υπάρχει κάτι χειρότερο από το να σε ενοχλούν κατά τη διάρκεια του φαγητού σου, ενώ ταυτόχρονα συζητάτε, κατά προτίμηση περί sex, και φυσικά του χαιδεύετε ασυναίσθητα το πόδι. Το ότι φοράτε μόνο ένα ζευγάρι εσώρουχα, τα καλά σας κατά προτίμηση, γιορτή έχουμε, υποθέτουμε ότι δεν χρειάζεται να το πούμε έτσι;

3. Λίγο πριν: Και αφού λοιπόν ο καλός σας, έχει καταβροχθίσει το έδεσμα που του ετοιμάσατε και τώρα έχει αράξει σαν βόας για να χωνέψει, εσείς μπορείτε να πιάσετε αργά και αισθησιακά δουλίτσα. Εννοείται ότι προηγουμένως δεν του έχετε αποκαλυψει τη συνέχεια και θα πρέπει να πιστεύει ότι είναι μία κλασική, ίσως λίγο πιο ρομαντική συνάντησή σας. Πλησιάστε τον λοιπόν νωχελικά και κατεβάστε του σιγά σιγά το παντελόνι λέγοντάς του ότι εκείνος δεν χρειάζεται να κάνει απολύτως τίποτα και πως τα αναλαμβάνετε όλα εσείς. Αφενός θα τον... ανακουφίσετε, γιατί κακά τα ψέματα μετά από φαγοπότι το τελευταίο πράγμα που θα θέλει να κάνει είναι... κωπηλασία και αφετέρου θα τον ερεθίσετε και μόνο με τα λόγια σας και φυσικά το λάγνο βλέμμα σας!

4. Η στιγμή η μεγάλη: Ε τώρα νομίζουμε πως τα λόγια είναι περιττά μιας και ξέρετε πολύ καλά τι ακολουθεί. Βάλτε όλη σας την μαεστρία και το ταλέντο και κάντε του το καλύτερο στοματικό που του έχετε κάνει ποτέ, λόγω της ημέρας πάντα! Εννοείται ότι στόχος είναι να τελειώσει απλά και μόνο έτσι, ενώ ακόμα και το... κεφαλάκι να σας σπώχνει προς τα κάτω, μην βγάλετε άχνα! Η μέρα είναι αποκλειστικά δική του και του... πέους του! Οπότε βάλτε αυτά στο επίκεντρο και αφήστε στην άκρη τον εαυτό σας και τις δικές σας ανάγκες. Αφήστε δε, που είναι σίγουρο ότι θα ικανοποιηθείτε μόνο και μόνο βλέποντάς τον τόσο... ερεθισμένο! Last but not least: Μία σόδα για τη χώνεψη μετά την όλη διαδικασία, κρίνεται απαραίτητη!

Διαβάστε επίσης:

Τips για την τέλεια... αυτοικανοποίηση!

Έχω σχέση και ερωτεύτηκα έναν παντρεμένο.

Ταυτόχρονος οργασμός; Κι όμως γίνεται!