Oι μεγαλύτεροι μύθοι γύρω από το sex (volume 2)

Oι μεγαλύτεροι μύθοι γύρω από το sex (volume 2)

Που σε κάνουν να αρωτιέσαι: Μα είναι δυνατόν;

Το sex δεν είναι μόνο μία πράξη, η υπέρτατη κατά πολλούς, αλλα έχει και κάτι τόσο μαγικό που οτιδήποτε συσχετιστεί μαζί του γίνεται αυτομάτως θέμα συζήτησης ή πουλάει σαν τρελό αν μιλήσουμε για πωλήσεις ή ακόμα και τον κόσμο του θεάματος. Εφόσον λοιπόν αναφερόμαστε σε κάτι τόσο δημοφιλές και πάνω απ' όλα αγαπητό, δεν θα μπορούσαν να μην υπάρχουν και αμέτρητοι μύθοι και παραπλανητικά στοιχεία γύρω από αυτό. Κάποιοι από αυτούς αρκετά αστείοι και κάποιοι άλλοι τόσο ψεύτικοι και ανόητοι που πραγματικά απορεί κανείς αν υπάρχουν άνθρωποι που σήμερα τους πιστεύουν εκτός φυσικά από τις 80χρονες γιαγιάδες μας. Έχουμε αναφερθεί πολλές φορές σε μύθους γύρω από το sex και τις σχέσεις, αλλά επειδή είναι ένα θέμα που δεν τελειώνει και δεν στερεύει ποτέ, πάρτε και κάποιους καινούριους έτσι για να μαθαίνετε!

1. Όταν κάνεις sex στο νερό δεν μπορείς να κολλήσεις ΣΜΝ: Μεγάλο ψέμα και πιστεύουμε ότι πολλοί την έχουν πατήσει έτσι. Υπάρχει γενικότερα η αντίληψη, ότι το νερό και δη το θαλασσινό, είναι ικανά να εξοντώσουν οιποιδήποτε μικρόβιο με αποτέλεσμα να μην κινδυνεύουμε στο ελάχιστο! Αμ δε... Tο σπέρμα είναι τόσο δυνατό και γερό, που δεν το σταματά τίποτα, πόσο μάλλον λίγο νεράκι, με αποτέλεσμα να κάνει τη δουλίτσα του και σε κάποιες περιπτώσεις το κακό του, εύκολα και γρήγορα. Αφήστε δε που κάποια από τα ΣΜΝ είναι τόσο ισχυρά που κολλάνε ακόμα και με τη σωματική επαφή και μόνο! Προσοχή λοιπόν...

2. Aν αρχίσεις να χοροπηδάς πάνω κάτω έχεις λιγότερες πιθανότητες να μείνεις έγκυος: Καλά αυτό δεν μπορούσαμε να διανοηθούμε ότι υπάρχουν γυναίκες που το πιστεύουν ακόμα και σήμερα, αλλά να που η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις. Που να ήξερε το προφυλακτικό ή τα αντισυλληπτικα, ότι θα τα αντικαθιστούσε ένα... χοροπηδηχτό! Αλλά ας ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα και ας σοβαρευτούμε. Έτσι κι αλλιώς, η μεγαλύτερη ποσότητα σπέρματος δεν καταλήγει στον κόλπο της γυναίκας αλλά έξω από αυτόν ή στα... σεντόνια! Aυτό που θέλουμε να πούμε λοιπόν, είναι ότι οτιδήποτε κι αν κάνετε μετά το sex για να αποτρέψετε ή να διευκολύνετε μία εγκυμοσύνη, δεν θα βγάλετε τίποτα γιατί πολύ απλά ότι είναι να γίνει έχει ήδη γίνει! Αφήστε λοιπόν τα ακροβατικά και τη γιόγκα και πιάστε ένα τεστ εγκυμοσύνης.

3. Όταν έχεις οργασμό είναι πολύ πιο πιθανό να μείνεις έγκυος: Αυτό καταλαβαίνουμε γιατί επικρατεί γενικότερα σαν άποψη, αλλά ήρθε η ώρα να σας ενημερώσουμε ότι δεν ισχύει ούτε στο ελάχιστο. Το sex είναι sex, από τη στιγμή που θα υπάρξει η διείσδυση και όχι φυσικά αν θα έρθει σε οργασμό η γυναίκα. Αν φυσικά ο άντρας ολοκληρώσει, που δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μην, τότε πολύ απλά, είτε εσείς το ευχαριστηθήκατε, είτε όχι, αν, εννοείται δεν έχετε πάρει προφυλάξεις, κάντε έναν κόπο να τσεκάρετε τον κύκλο σας.

4. Οι άντρες φτάνουν το σεξουαλικό τους peak στα 18 ενώ οι γυναίκες στα 28: Αυτό είναι εν μέρει αλήθεια για τον εξής πολύ απλό λόγο: Μπορεί οι άντρες να ωριμάζουν πολύ πιο αργά από τις γυναίκες, αλλά στο θέμα του sex, όπου οι ορμόνες και οι ορμές έχουν τον πρώτο λόγο, ο άντρας στα 18 του είναι κυριολεκτικά ασυγκράτητος! Όχι ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει και σε μεγαλύτερη ηλικία, αλλά στην προκειμένη αναφερόμαστε στην πλειοψηφία. Η γυναίκα από την άλλη, επειδή η εξερεύνηση του εαυτού της και γενικότερα της σεξουαλικότητάς της, εκτός του ότι σε κάποιες περιπτώσεις αποτελεί ταμπού, είναι πιο ιδιαίτερη και απαιτητική όσο να πεις, μπορούμε να πούμε μετά βεβαιότητας, ότι είναι σε θέση να γνωρίζει τι θέλει και τι ζητά, από το sex πάντα, γύρω στα 28 με 30. Οι ορμές και η διάθεση δεν παίζουν τόσο μεγάλο ρόλο όπως στον άντρα. Το θέμα εδώ είναι να μπορεί μία γυναίκα να βρει αυτό που της αρέσει...

5. Tα sex toys οδηγούν στην... απευαισθητοποίσηση του κόλπου: Ακόμα ένας μύθος που ακούγεται πολύ συχνά και ειδικά τελευταία μιας και η δημοτικότητα των sex toys έχει αυξηθεί. Η αλήθεια είναι, ότι μεγάλο ποσοστό γυναικών, φτάνουν πολύ πιο εύκολα σε οργασμό μόνες τους πάρεα με ένα δονητή, παρά κατά τη διάρκεια του sex. O λόγος είναι απλός και έχει να κάνει με το γεγονός ότι κανείς δεν ξέρει το σώμα μας και τις ανάγκες του καλύτερα από εμάς. Οπότε είναι απολύτως λογικό ένας δονητής να προσφέρει περισσότερους οργασμούς στη γυναίκα γιατί πολύ απλά τον χειρίζεται η ίδια. Η λανθασμένη άποψη που επικρατεί, ότι υπάρχει περίπτωση εθισμού σε ένα sex toy και τελικά να μην μπορεί να ευχαριστηθεί το sex με παρτενέρ δεν ισχύει, με τρανό παράδειγμα τους οργασμούς που μπορεί να προσφέρει ένας άντρας σε μία γυναίκα αν είναι τεχνίτης και υπάρχει και η απαραίτητη χημεία.