Οδηγίες για να σας κάνει το τέλειο στοματικό sex

Οδηγίες για να σας κάνει το τέλειο στοματικό sex

Μιλήστε και δεν θα χάσετε!

Έχουμε αναλύσει άπειρες φορές το στοματικό sex και δη το γυναικείο, που όσο να πεις δεν είναι και τόσο διαδεδομένο όσο το αντρικό. Και μπορεί όπως έχουμε ξαναπεί, πολλοί άντρες να μην το κάνουν για συγκεκριμένους λόγους, αλλά είναι και αυτά τα φιλότιμα παιδιά, που ναι μεν έχουν την πρόθεση την καλή, αλλά δεν έχουν ιδέα που παν τα τέσσερα! Η σύγχυση αυτή προκαλείται, και ειδικότερα στους νεότερους άντρες, από την ισχυρή πεποίθηση που έχουν, ότι το αιδοίο και ο κόλπος είναι πάνω κάτω σαν το πέος με αποτέλεσμα, ό,τι υποθετικά θα έκαναν στον εαυτό τους, να το κάνουν και στην παρτενέρ! Αμ δε.... Ο κόλπος είναι ένα πολύπλοκο σύστημα, το οποίο θέλει ειδική μεταχείριση και φροντίδα προκειμένου να αναδειχθείς σε μάστερ των μυστικών και κυρίως της ανατομίας του! Τι καλύτερο λοιπόν, αν είστε με έναν παρτενέρ, ο οποίος έχει όλη την καλή διάθεση να σας κάνει στοματικό sex, αλλά στην τεχνική υστερεί, να του δώσετε δυο-τρεις οδηγίες, έτσι για να το απολαύσετε περισσότερο και οι δυο σας. Δώστε βάση...

1. Σημασία έχουν τα προκαταρκτικά: Μπορεί ο άντρας να μη χρειάζεται και ιδιαίτερο χρόνο για να ερεθιστεί, κάποια κλάσματα του δευτεροπλέπτου αν δεν κάνουμε λάθος, αλλά η γυναίκα είναι αλλιώς και κυρίως θέλει το χρόνο της. Αν λοιπόν ο καλός σας, δεν είναι σε θέση να το αντιληφθεί αυτό, και κάθε φορά πάει ορμητικά προς τα κάτω, χωρίς εσείς καν να έχετε μπει σε κατάλληλο mood, τότε ήρθε η ώρα να δράσετε. Δώστε του να καταλάβει, ότι δεν σας κυνηγάει και κανείς, και πως σας αρέσει περισσότερο πιο αργά και βασανιστικά. Ζητήστε του αρχικά να χαιδέψει την περιοχή γύρω από το αιδοίο σας και στη συνέχεια να αρχίσει να γλύφει αργά και σταθερά. Ακόμα καλύτερα αν φοράτε και το εσώρουχό σας και αναγκάζεται να το κάνει στην άκρη, το οποίο σαν εικόνα είναι εξίσου ερεθιστική και για τη γυναίκα και για τον άντρα. Έπειτα λοιπόν από την περιποιήση της γύρω περιοχής, μπορεί σιγά σιγά να πάει και στο... σημείο μηδέν!

2. Μην κάθεστε... άπραγες: Το μυστικό όταν ο καλός σας σας κάνει στοματικό, είναι τι κάνετε εσείς την ίδια ακριβώς στιγμή. Πώς λένε ότι ο καλός ο παίκτης φαίνεται όταν δεν έχει την μπάλα στα πόδια; Κάπως έτσι... Αφού λοιπόν αυτοί έχουν το δικαίωμα να σπρώχνουν το κεφάλι μας προς τα κάτω και να μας τραβάνε τα μαλλιά, μήπως ήρθε η ώρα να κάνουμε κάτι αντίστοιχο; Μπορείτε λοιπόν κατά τη διάρκεια που αυτός κάνει τη δουλειά του, εσείς να κινείτε την λεκάνη σας ώστε να βοηθάτε ακόμα περισσότερο τις κινήσεις του. Μπορείτε επίσης εντελώς ξαφνικά, να ανασηκωθείτε για λίγο και να κολλήσετε το αιδοίο σας στο πρόσωπό του ενώ ταυτόχρονα του τραβάτε τα μαλλιά για έξτρα απόλαυση! Μπορεί να του κόψετε για λίγο την ανάσα, κυριολεκτικά, αλλα σίγουρα θα του αρέσει!

3. Δώστε αξία... στο δάχτυλο: Αν είναι τόσο τεχνίτης που αποκλειστικά και μόνο με τη γλώσσα του, μπορεί να σας κάνει να δείτε αστεράκια, τότε του δίνουμε τα θερμά μας συγχαρητηρία! ΑΛΛΑ... Επειδή όσο να πεις η γλώσσα από μόνη της, καμιά φορά δεν είναι αρκετή, καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσει και κάποια άλλα μέλη του σώματός του και αναφερόμαστε στα δάχτυλά του. Αν σε εκείνον δεν πάει ο νους, μα καλά τόσο απονήρευτός(;) μπορείτε να πάρετε εσείς το δαχτυλό του ή και παραπάνω και να τον καθοδηγήσετε. Προσοχή, απαραίτητα θα πρέπει να έχουν φορά προς τα πάνω, γιατί έτσι η ευχαρίστηση διπλασιάζεται.

4. Παίξτε με το σώμα σας: Μπορεί την δεδομένη στιγμή, το επίκεντρο να βρίσκεται εκεί χαμηλά, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι και τα υπόλοιπα μέλη του κορμιού σας θα πρέπει να μένουν κομπάρσοι. Όσο λοιπόν εκείνος σας ευχαριστεί και ασχολείται με τον εσωτερικό σας κόσμο, εσείς ταυτόχρονα μπορείτε να χαιδεύετε το στήθος σας, ή ακόμα καλύτερα να πάρετε τα δικά του χέρια και να το κάνετε. Μπορείτε επίσης να πάρετε αισθησιακά τα δάχτυλά του στο στόμα σας, με την προυπόθεση βέβαια ότι κι αυτό δεν τα έχει κάπου... μέσα σας, ενώ μπορείτε αφού του τα γλύψετε στη συνέχεια να τα βάλετε στον κόλπο σας. Απλά τα πράγματα...

5. Αλλάξτε... θέσεις: Η γνωστή στάση κατά την οποία ο άντρας κάνει στοματικό sex στη γυναίκα, είναι αυτή ανάσκελα κι αυτός ανάμεσα στα πόδια της. Ωστόσο, επειδή οι καιροί αλλάζουν και ο κόσμος εξελίσσεται, θα πρέπει να σας πούμε ότι υπάρχουν και αρκετές ακόμα στάσεις, οι οποίες υπόσχονται εξίσου ή και περισσότερη ηδονή. Μπορείτε λοιπόν να ξεκινήσετε με τη γνωστή πατροπαράδοτη στάση και στη συνέχεια να τις αλλάζετε. Δοκιμάστε να καθίσετε λίγο στα πλάγια ή ακόμα και να στα τέσσερα με τον καλό σας όρθιο ακρίβως από πίσω σας. Η συγκεκριμένη στάση είναι μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα και μία ωραιότατη παραλλαγή της γνωστής 69 μιας και κακά τα ψέματα αν ο ένας από τους δύο είναι υπέρβαρος, τα αποτελέσματα με τον παραδοσιακό τρόπο δεν θα είναι και τόσο ευχάριστα!

Διαβάστε επίσης:

Έρευνα που προειδοποιεί: το εξωσυζυγικό σεξ σκοτώνει (κυριολεκτικά)

Oι μεγαλύτεροι μύθοι γύρω από το sex (volume 2)

Το επόμενο πρωί: Τι πρέπει να κάνετε έπειτα από μία νύχτα καυτού sex!