Sex και συναίσθημα: Αυτές είναι οι top στάσεις για να το πετύχετε

Sex και συναίσθημα: Αυτές είναι οι top στάσεις για να το πετύχετε

Δοκιμάστε και δεν θα χάσετε!

Το sex μπορεί πάνω απ' όλα μία από τις πιο βασικές βιολογικές ανάγκες, αλλά αν το απογυμνώσουμε από τα κυνικά συναισθήματα και την καθαρά πρακτική του χρησιμότητα, μπορεί να γίνει και η υπέρτατη πράξη αγάπης και συναισθηματικού δεσίματος μεταξύ των δύο παρτενέρ. Και μπορεί ο άντρας, να μην σκαμπάζει και πολλά από αυτά, επειδή κακά τα ψέματα τις περισσότερες φορές θέλει απλά να κάνει τη δουλίτσα του και τίποτα παραπάνω, η γυναίκα όμως, ως πιο ευαίσθητο και συναισθηματικό ον, έχει την ανάγκη για μία πιο ουσιαστική... επικοινωνία, την οποία θεωρεί, ίσως και όχι λανθασμένα, ότι μπορεί να την καταφέρει μέσω του sex. Αν λοιπόν, θέλετε κι εσείς, να κάνετε τις σεξουαλικές σας συνευρέσεις, λίγο πιο αγαπησιάρικες και να μπορέσετε να αποκτήσετε το συναισθηματικό δέσιμο που με τόση αγωνία αναζητάτε, δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε τις παρακάτω στάσεις, οι οποίες όσο να πεις, μια τρυφερότητα την έχουν!

1. Γυναίκα από πάνω: Καλά η συγκεκριμένη στάση είναι ιδιαιτέρως δημοφιλής για αμέτρητους λόγους, κυρίως βέβαια γιατί μέσω αυτής η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών καταφέρνουν να έρθουν σε οργασμό και φυσικά επειδή ο άντρας έχει πλήρη θέα των προσόντων της παρτενέρ του! Το νέο της υπόθεσης είναι, ότι η στάση αυτή μπορεί ωραιότατα να ενισχύσει και το τρυφερό κλίμα μεταξύ των συντρόφων, καθώς και οι δύο την ίδια στιγμή είναι ευάλωτοι, κάτι που φυσικά διπλασιάζει την ένταση των συναισθημάτων. Αφενός ο άντρας νιώθει αδύναμος μιας και βρίσκεται από κάτω με τη γυναίκα να έχει τον έλεγχο και από την άλλη, η γυναίκα αισθάνεται πλήρως εκτεθειμένη, κάτι που αυτομάτως τη κάνει και πιο... συναισθηματική! Μ' ένα σμπάρο δυο τρυγόνια.

2. Η στάση της αγκαλιάς: Η εν λόγω στάση, μπορεί να γίνει τόσο στα όρθια όσο και σε κρεβάτι ή ότι τελοσπάντων σας είναι πιο εύκολο. Βγάζει τρυφερότητα για τον εξής απλό λόγο: Εσίες έχετε περάσει τα χέρια σας γύρω από τον λαιμό του και τα πόδια σας γύρω από την μέση του. Αυτός σας κρατάει γερά, σαν να φοβάται μην του πέσετε, κάτι που εκτός του ότι σας επιτρέπει οπτική επαφή, που είναι πολύ σημαντικό, σας δίνει την δυνατότητα να να ανταλλάσετε φιλιά, αγκαλιές και φυσικά να ψιθυρίζετε διάφορα ο ένας στο αυτί του άλλου!

3. Ιεραποστολικό με... παραλλαγή: Η στάση αυτή είναι ευρέως διαδεδομένη, και μάλιστα την επιτρέπουν και όλες οι θρησκείες του κόσμου, καθώς μαρτυρά την απέραντη αγάπη και τον έρωτα ανάμεσα στο ζευγάρι. Αν βέβαια, χρειάζεστε τρυφερότητα αλλά έχετε βαρεθεί και την κλασική ιεραποστολική, τότε υπάρχει μια ωραιότατη παραλλαγή που δεν θα μειώσει καθόλου τα συναισθήματα που θέλετε να αισθανθείτε. Πολύ απλά, μπορείτε να σηκώσετε τα πόδια σας και να τα βάλετε στους ώμους του. Έτσι, και πρόσωπο με πρόσωπο θα είστε, μην σας πούμε και ακόμα πιο κοντά, και η διείσδυση θα είναι μεγαλύτερη, και μπορείτε να κάνετε ακριβώς τα ίδια που θα κάνατε με το κλασικό ιεραποστολικό. Βολεύει επίσης και για πρωκτικό sex, αν είστε λίγο πιο τολμηρές...

4. Στάση κουτάλι: Παρά το γεγονός ότι η συγκεκριμένη στάση δεν επιτρέπει την οπτική επαφή, μιας και εσείς έχετε την πλάτη γυρισμένη στον παρτενέρ σας, μπορεί να γεννήσει τρυφερότητα και φυσικά συναισθήματα για έναν και μόνο λόγο: Εκείνος μπορεί να μη βλέπει το πρόσωπό σας, αλλά μπορεί να εξερευνήσει το κορμί σας, να σας αγκαλιάσει και φυσικά να σας μυρίσει και να σας φιλήσει οπουδήποτε. Μπορεί η διείσδυση να μην είναι τόσο έντονη, αλλά αν μη τι άλλο, η επαφή που έχετε αξίζει και με το παραπάνω!

5. Η στάση του λωτού: Βάλτε τον καλό σας να καθίσει στη στάση του λωτού, ή οκλαδόν όπως άλλοι προτιμούν να το λένε, στο κρεβάτι ή σε κάποια άλλη επιφάνεια, ακόμα καλύτερα στο πάτωμα. Γραπώστε τον από τον λαιμό και καθίστε απαλά πάνω του. Αφενός θα έχετε απόλυτη οπτική επαφή κάτι που επίσης θα σας επιτρέπει να ανταλλάσετε φιλιά και φυσικά να παίξετε με τις ανάσες σας και αφετέρου η μυική δύναμη που θα χρειαστεί για τη συγκεκριμένη στάση, θα δημιουργήσει πολύ περισσότερη ένταση και ηδονή!

Διαβάστε επίσης:

Οδηγίες για να σας κάνει το τέλειο στοματικό sex

Έρευνα που προειδοποιεί: το εξωσυζυγικό σεξ σκοτώνει (κυριολεκτικά)

Oι μεγαλύτεροι μύθοι γύρω από το sex (volume 2)

DPG Network