Sex και στάσεις: Αυτές οι στάσεις θα σας κάνουν να δείχνετε θεές!

Kαι τέλος η ανασφάλεια κορίτσια!

Το sex, ο άνθρωπος και τα δελφίνια, δεν το κάνουν μόνο για αναπαραγωγή, αλλά κυρίως για... ευχαρίστηση! Όπως λοιπόν είναι φυσικό, τα υπόλοιπα είδη να το κάνουν και σαν αγγαρεία τις περισσότερες φορές, έτσι ακριβώς είναι εντελώς παράλογο εμείς να το μην το ευχαριστιόμαστε! Όταν λέμε εμείς, αναφερόμαστε κυρίως στο γυναικείο φύλο, το οποίο είναι και το κεντρικό πάντα θέμα του site αυτού. Για ποιο λόγο λοιπόν ενώ οι περισσότερες από εσάς, έχετε έναν υπέροχο σύντροφο ο οποίος ξέρει ακριβώς τι να κάνει για να σας ικανοποιήσει, ταλαιπωρείστε με χαζά κόμπλεξ που σχεδόν πάντα έχουν να κάνουν με το σώμα σας και το πώς φαίνεται γυμνό; Εμείς, δεν έχουμε σκοπό να προσπαθήσουμε να σας κάνουμε να ξεπεράσετε τις ανασφάλειές σας, γιατί πολύ απλά είναι μάταιο. Αυτό όμως που μπορούμε να κάνουμε, είναι, επειδή έχουμε κατανόηση και συμπάσχουμε με την ανώνυμη φίλη εκεί έξω που έβαλε τρία κιλάκια και νιώθει άσχημα, να σας δείξουμε στάσεις, στο sex πάντα, οι οποίες μπορούν να βελτιώσουν την όψη του κορμιού σας και να σας δείξουν απλά... μοντέλα! Ρίξτε μια ματιά και δεν θα χάσετε!

1. Στα τέσσερα: Αγαπημένη στάση κυρίως των αντρών, αλλά αν έχετε πεταχτή κοιλίτσα ή χαλαρό στομάχι, είμαστε σίγουροι ότι θα γίνει και δική σας! Αφήστε στην άκρη τις προκαταλήψεις σχετικά με την εν λόγω στάση και το πρωκτικό sex. Τεράστιο ποσοστό γυναικών έχει έρθει σε οργασμό με τη στάση αυτή γιατί πολύ απλά άφησαν τον εαυτό τους ελεύθερο. Όσον αφορά λοιπόν στη βελτίωση της εικόνας του κορμιού σας, πολύ απλά ο καλός σας επικεντρώνεται στα οπίσθιά σας κι εσείς, εκτός του ότι κρύβετε το αδύνατο σημείο σας, δεν είστε αναγκασμένες να ρουφιέστε μονίμως! Αφήστε λοιπόν την αναπνοή και την κοιλίτσα σας ήρεμη και απολαύστε το υπέροχο, στα τέσσερα sex, που θα σας χαρίσει ο παρτενέρ σας. Με αλλαγή της στάσης ξεκινάει ο γολγοθάς σας, αλλά τουλάχιστον θα το έχετε ευχαριστηθεί μέχρι τότε!

2. Ιεραποστολικό: Δεν μπορείτε να καταλάβετε πώς η συγκεκριμένη στάση θα σας κάνει να φαίνεστε πολύ καλύτερη; Έχετε μεγάλα μπουτάκια και τροφαντό πισινό; Ε αυτή είναι η στάση σας λοιπόν  κορίτσια γιατί πολύ απλά, τίποτε από όλα αυτά δεν θα γίνει αντιληπτό! Ο παρτενέρ σας επικεντρώνεται, και μας φαίνεται απολύτως λογικό, στο πρόσωπό και το στήθος σας, ελπίζουμε εκεί να τα πηγαίνετε καλά, και δεν δίνει καμία απολύτως σημασία στα αδύνατα, η μάλλον παχουλά σας, σημεία! Για εξτρά ευχαρίστηση, δοκιμάστε να βάλετε τα πόδια σας δεξιά και αριστερά των ώμων του, που θα σας επιτρέψει καλύτερη διείσδυση. Με μία προυπόθεση βέβαια: Το κάθε μπουτάκι σας να μη ζυγίζει 80 κιλά γιατί τότε τον βλέπουμε με βγαλμένο ώμο τον ανυποψίαστο! Χιούμορ κάνουμε βεβαίως...

3. Η στάση κουτάλι: Μισείτε όλη την μπροστινή σας πλευρά, η οποία περιλαμβάνει στήθος, κοιλιά, στομάχι και ενίοτε πρόσωπο; Αρχικά, πρέπει κάτι να κάνετε με την ανασφάλειά σας, αλλά επειδή εμείς αναλάβαμε μία αποστολή, θα πρέπει να την φέρουμε εις πέρας. Αν λοιπόν έχετε τα θεματάκια σας με τα συγκεκριμένα σημεία του κορμιού σας, τότε η στάση κουτάλι είναι η ιδανική για εσάς. Του γυρίζετε πλάτη, φροντίστε έστω να μην έχετε κανά τεράστιο σπυράκι, και του τουρλώνετε οπίσθια, που ελπίζουμε να σας αρέσουν γιατί τότε θα σκίσουμε τα πτυχία μας! Με τον τρόπο αυτό λοιπόν, και τη δουλίτσα σας κάνετε, ωραιότατη διείσδυση, όχι όμως πολύ έντονη, και κρατάτε τα νώτα σας καλυμμένα. Αν κάποια στιγμή ο θρασύτατος, θελήσει να δει και την μπροστινή σας όψη, μπορείτε να έχετε στο κομοδίνο μία σακούλα σκουπιδιών για άμεση αντίδραση!

4. Στάση 69: Θέλει ο γλυκούλης να σας κάνει στοματικό sex κι εσείς ανησυχείτε για την όψη του κόλπου σας, και την γύρω περιοχή, αλλά φυσικά και γι' αυτή των μηρών και των οπισθίων σας; Το μυστικό είναι ένα και πραγματικά αποδίδει! Κυρίες μου, ήρθε η ώρα για την 69, ίσως την πιο γνωστή αλλά και μπελαλίδικη στάση! Αν ο καλός σας δεν είναι και πολύ γυμνασμένος, ή εσείς δεν ζυγίζετε το πολύ μέχρι 50 κιλά, καλό θα ήταν η εν λόγω στάση να γίνει στο οριζόντιο και όχι στο όρθιο γιατί αλλιώς τον βλέπουμε με λουμπάγκο! Από τη στιγμή λοιπόν, που θα σας κάνει στοματικό, ενώ εσείς ταυτόχρονα θα του... ανταποδίδετε, νομίζετε ότι θα είναι σε θέση να παρατηρήσει κυτταρίτιδες και χαλάρωση; Βασικά δεν παίρνουμε και όρκο ότι θα συγκεντρωθεί έστω στη δουλειά που κάνει... Δοκιμάστε το πάντως, δεν έχετε κάτι να χάσετε!

5. Στα όρθια: Εκτός του ότι η εν λόγω στάση εμπεριέχει και εξτρά πόθο του τύπου, «Σε θέλω εδώ και τώρα», βοηθάει τα μέγιστα στο να δείχνουν, όλα τα μέρη του σώματος καλύτερα. Ο λόγος είναι ένας και πιστεύουμε ότι ήδη τον ξέρετε. Όταν είμαστε όρθιοι, όλα τα σημεία του κορμιού μας απλά βρίσκονται στη σωστή τους θέση, ή τουλάχιστον δεν αλλάζουν, όπως συμβαίνει στο... οριζόντιο που τα μπουτάκια και τα σωσίβια διπλασίαζονται και η κοιλιά κρέμεται σαν... συκωταριά! Για να το παίξετε και λίγο πιο αισθησιακή, μπορείτε να περάσετε τα πόδια σας γύρω από την μέση του, Ο λόγος δεν είναι φυσικά να τον αναστατώσετε κι άλλο, αλλά ο πισινός στην αφή θα είναι πολύ πιο σφιχτός λόγω του... τεντώματος! Όλα μελετημένα!

Διαβάστε επίσης:

Πώς μπορεί να είναι όλα τόσο πεζά και να μας ενδιαφέρει μόνο το σεξ;

Sex και οργασμός: Τα βασικότερα λάθη που κάνουμε και δεν... ολοκληρώνουμε!

Sex και κύκλος: Ποιες μέρες του κύκλου μας η διάθεση μας είναι στα ύψη;

 

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ