Tips για να του δώσετε τον οργασμό των ονείρων του!

Tips για να του δώσετε τον οργασμό των ονείρων του!

Γιατί καλό θα ήταν να κάνετε κι εσείς την προσπάθειά σας

Έχουμε αναφερθεί άπειρες φορές στο γυναικείο οργασμό και πώς να τον πετύχουμε διότι αφενός είναι λιγάκι δύσκολος και αφετέρου το συγκεκριμένο είναι γυναικείο site οπότε μοιραία και αναπόφευκτα η γυναίκα βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο. Κι αν για το γυναικείο οργασμό έχουν γραφτεί τόσα πολλά, και δικαιολογημένα θα λέγαμε εμείς, μιας και υπάρχει μεγάλη μερίδα αντρών εκεί έξω που δεν έχει ιδέα, για τον αντρικό τα πράγματα είναι πάντα πιο απλά, διότι ο άντρας πάντα... τελειώνει! Ωστόσο, το γεγονός του να έρθουν σε οργασμό, μπορεί να είναι πολύ πιο εύκολο στη δική τους περίπτωση, δεν σημαίνει όμως ότι κι εμείς από την πλευρά μας, δεν πρέπει να κάνουμε κάτι ώστε να είναι κάθε φορά πιο έντονος και... εντυπωσιακός. Γιατί κακά τα ψέματα, είναι πολύ ωραίο να προσπαθεί να σας ευχαριστήσει, αλλά αν κι εσείς από την πλευρά σας δεν κάνετε κάτι, τότε τι σόι σχέση έχετε; Παρακάτω, σας έχουμε κάποια tips για να του χαρίσετε τον οργασμό των ονείρων του!

1. Μάθετε πότε είναι η... ώρα: Δεν είναι δύσκολο και δεν θέλει και ιδιαίτερη μελέτη. Αυτό που χρειάζεται είναι λίγη παρατηρικότητα, την οποία έτσι κι αλλιώς την έχετε από τη στιγμή που ο συγκεκριμένος σας ενδιαφέρει. Το πρώτο λοιπόν πράγμα που θα πρέπει να έχετε υπόψιν σας, είναι τι κάνει λίγο πριν ολοκληρώσει. Παίρνει περίεργες εκφράσεις; Η ανάσα του γίνεται πιο βαθιά; Σας βρίζει και σας ρίχνει και κανά χαστουκάκι; Οτιδήποτε κι αν είναι, φροντίστε να το μάθετε γιατί αλλίως δεν πάτε πουθενά!

2. Μιλήστε: Καμιά φορά το βουβό sex, εκτός του ότι είναι βαρετό, είναι τόσο μονότονο που τελικά όταν επέρχεται η ολοκλήρωση, είναι σαν να μη συνέβη ποτέ! Μπορείτε ωραιότατα, αν θέλετε να αποφύγετε κάτι τέτοιο, να του μιλάτε, με κεντρικό πάντα θέμα τον δικό του οργασμό. Πείτε του πόσο σας αρέσει όταν τελειώνει και πόσο σας ερεθίζει αυτό. Έτσι, και ο ίδιος φτιάχνεται, για να το πούμε απλά, περισσότερο, και όταν τελικά γίνει, θα είναι σίγουρα πιο έντονο και ίσως διαφορετικό. Με λίγα λόγια, θα του έχετε κάνει τέτοια πλύση εγκεφάλου, που σίγουρα η λίμπιντο θα χτυπήσει κόκκινο.

3. Καλέστε τον στα... ιδιαίτερά σας: Μπορεί να σας ακουστεί περίεργο, αλλά οι άντρες έχουν μία ανασφάλεια για το πέος τους, που πηγάζει από την ιδιαίτερη εμμονή της γυναίκας στα προκαταρκτικά. Όχι ότι κάνετε κάτι κακό και θα πρέπει να απολογηθείτε γι' αυτό, αλλά πολύ απλά θεωρούν ότι με κάποιο τρόπο προσπαθείτε να αποφύγετε την διείσδυση γιατί δεν σας αρέσει! Ήρθε η ώρα λοιπόν να το ξεκόψετε αυτό και να του δώσετε να καταλάβει ότι θέλετε ακριβώς αυτό που θέλει κι εκείνος. Sex! Πετάξτε του και ένα σε θέλω μέσα μου, και τον έχετε κάνει τούρμπο!

4. Αρπάξτε τον πισινό του: Εκεί λοιπόν που κάνετε τη δουλίτσα σας και έχετε αντιληφθεί ότι έρχεται η μεγάλη στιγμή, γραπώστε τα οπίσθιά του και κολλήστε τον πάνω στο σώμα σας με ορμή, ενώ ταυτόχρονα τον κοιτάτε με το πιο λάγνο βλέμμα που υπάρχει. Ξέρετε πώς θα το μεταφράσει εκείνος; Σε θέλω εδώ και τώρα! Ξέρετε τι σημαίνει αυτό; Τον καλύτερο οργασμό που είχε ποτέ. Να τα λέμε κι αυτά!

5. Έχει κι αυτός, θηλές: Όσο ευαίσθητες είναι οι δικές μας θηλές, άλλο τόσο, κι ας μην το παραδέχονται, είναι και των αντρών! Δοκιμάστε να τις γλύψετε ή ακόμα και να τις τσιμπήσετε ελαφρά και με προσοχή. Είπαμε, μπορεί να μην πρήζονται μια φορά τον μήνα και να μην κατεβάζουν γάλα, αλλά κι αυτές ψυχούλα έχουν. Ο συνδυασμός της συγκεκριμένης αίσθησης, με τα όσα γίνονται εκεί κάτω, είναι ικανός να τον απογειώσει!

Διαβάστε επίσης:

Γιατί οι άντρες προτιμούν τις μεγαλύτερες;

5 αντρικά μυστικά στο sex που κάθε άντρας θα ήθελε να γνωρίζουμε!

Sex και στάσεις: Αυτές οι στάσεις θα σας κάνουν να δείχνετε θεές!