Εδώ και 3 μήνες έχω ελεύθερη σχέση με ένα παιδί. Αλλά ταιριάζουμε τόσο πολύ, που θέλω κάτι περισσότερο από σεξ. Πώς θα γίνει να τον «μαντρώσω» σε κανονική σχέση;

Εδώ και 3 μήνες έχω ελεύθερη σχέση με ένα παιδί. Αλλά ταιριάζουμε τόσο πολύ, που θέλω κάτι περισσότερο από σεξ. Πώς θα γίνει να τον «μαντρώσω» σε κανονική σχέση;

Καλησπέρα,

Η ερώτηση που με βασανίζει αρκετό καιρό τώρα είναι αυτή: «μπορείς μετά από συνεχόμενο σεξ να πας σε σχέση;»! Βγαίνω με ένα παλικάρι εδώ και μερικούς μήνες, αλλά τον ξέρω τρία χρόνια. Είχα καιρό να τον δω βέβαια και βρεθήκαμε ξανά πριν από τρεις μήνες! Εκείνη λοιπόν την μέρα άρχισε το συνεχόμενο σεξ!
Ταιριάζουμε απίστευτα σε πολλούς τομείς! Είναι το άλλο μου μισό, γενικά αυτό που ψάχνω! Αλλά είναι γενικά πολύ free τύπος! Με εμένα μάλλον το έχει δει friends with benefits γιατί ξέρω πως ακόμα και την προηγούμενη τρίτη πχ έκανε one night stand! Πφ! Είναι δύσκολη περίπτωση! Γενικά όταν βρισκόμαστε λέμε τα πάντα αλλά από απόσταση ούτε τηλέφωνο! Άντε λίγο στο facebook και τις περισσότερες φορές πρέπει εγώ να του μιλήσω.
Πως έναν τέτοιο άνθρωπο τον μαντρώνεις σε μια σχέση; Πως να σταματήσω το περιστασιακό σεξ και να του δώσω να καταλάβει πως τον βλέπω αλλιώς; Σκέφτηκα να του μιλήσω ανοιχτά αλλά φοβάμαι πως θα τρομοκρατηθεί, θα πιεστεί και στο τέλος μην τον είδατε! Τι να κάνω; Βοήθεια!!!!!


Αγαπητή φίλη,

Θα μπω κατευθείαν στην ουσία και θα απαντήσω στο ερώτημα που σε απασχολεί: ναι, μετά από συνεχόμενο σεξ μπορείς να πας σε σχέση. Δεν είναι εύκολο, αλλά δεν ανήκει και στην κατηγορία επιστημονικής φαντασίας.
Δεν είναι εύκολο γιατί κατά 99,9% κανένας άντρας δεν θέλει τη σχέση, όταν μπορεί να κάνει σεξ χωρίς υποχρεώσεις.
Δεν ανήκει στην κατηγορία επιστημονικής φαντασίας γιατί (αν ταιριάζετε τόσο όσο λες) όλοι οι άνθρωποι θέλουν κάποια στιγμή να βρουν το άλλο τους μισό.

Αλλά το θέμα είναι τι εννοείς εσύ σχέση. Γιατί αν ο σκοπός σου είναι να «μαντρώσεις» τον άλλον, δεν νομίζω ότι η κατάσταση θα έχει την εξέλιξη που θέλεις. Και αργά ή γρήγορα θα φτάσει σε ένα τέλος.
Γενικότερα οι σχέσεις που συνδυάζονται με το... μάντρωμα, δεν έχουν και ιδιαίτερη επιτυχία! Απλά σε ενημερώνω.

Κοίτα να δεις, δεν πιστεύω ότι αυτός από μόνος του την είδε την κατάσταση «friends with benefits». Κάπου θα έχεις βάλει και εσύ το χεράκι σου. Δηλαδή, μάλλον θα ξέχασες να του πεις στην αρχή ότι θέλεις κάτι περισσότερο από σεξ. Ή ότι τον βλέπεις πιο σοβαρά.
Αλλά τα έχω ξαναπεί αυτά... Και ειλικρινά συνεχίζω να μην καταλαβαίνω γιατί όταν θέλετε κάτι περισσότερο από τον άλλον δεν το λέτε από την αρχή και το παίζεται άνετες και ωραίες;!

Αλλά αν αυτό θέλεις, τότε δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Λυπάμαι που στο λέω: πρέπει να του μιλήσεις. Και, ναι, η λογική λέει ότι κάπου στην πορεία θα εξαφανιστεί και θα πει «που να μπλέκω τώρα», αλλά εκεί που έχετε φτάσει αυτό σου μένει να κάνεις μόνο.
Btw, όχι, τα γυναικεία κολπάκια, τύπου «του κόβω το σεξ για να καταλάβει πόσο του λείπω» μάλλον δεν πιάνουν εδώ. Έκανε one night stand πριν από λίγο καιρό, μάλλον δεν εξαρτάται και τόσο από σένα για να περάσει ένα καλό βράδυ.
Μίλα του και όπου βγάλει. Ποτέ δεν ξέρεις...

Στείλτε κι εσείς τις δικές σας ιστορίες στον Dr. Love ΕΔΩ