Το CV του πρώτου ραντεβού! Προσοχή μην το μπερδέψετε με το επαγγελματικό!

Το CV του πρώτου ραντεβού! Προσοχή μην το μπερδέψετε με το επαγγελματικό!

Το... βιογραφικό σας σε ένα  τρυφερό τετ-α-τετ είναι πολύ δύσκολη υπόθεση!

 

Γνωριστήκατε στο πάρτι γενεθλίων του καλύτερού του φίλου! Δυνατή μουσική, λίγο ο χορός, λίγο το ποτό, να και τα σκοτάδια...ευτυχώς δεν προλάβατε να πείτε και πολλά. Αυτή είναι η πρώτη οπτική επαφή.

Την επόμενη μέρα χτυπά τηλέφωνο και είναι αυτός! Το ραντεβού έκλεισε και αυτή τη φορά δεν θα έχετε σύμμαχο τη δυνατή μουσική για να σας βάλει από τη δύσκολη θέση αν πείτε κάτι που δεν πρέπει!

Για αυτό καλό θα είναι πριν από την συγκεκριμένη συνάντηση να ετοιμάσετε το c.v (βιογραφικό) του πρώτου ραντεβού!

Τα πράγματα είναι απλά: Θα κάνετε ακριβώς τα αντίθετα από ότι θα κάνατε αν πηγαίνατε να κερδίσετε μια θέση στην πολυεθνική εταιρία των ονείρων σας.

1. Δεν πρέπει να δείξετε τον ενθουσιασμό σας! Ενώ στη δουλειά θα σας έκανε καλό, στους άνδρες δεν φαίνεται να ισχύει το ίδιο. Καλό θα είναι να μην αποκαλύψετε τα συναισθήματά σας από την πρώτη στιγμή σε έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζετε καθόλου.

2. Να μιλάτε με μέτρο! Στη δουλειά οφείλετε να...πλασάρετε τον εαυτό σας όσο το δυνατό καλύτερα. Στο πρώτο ραντεβού είναι κρίμα να τον πονοκεφαλιάσετε τον άνθρωπο.

3. Ντυθείτε normal! Για δουλειά δεν θα πηγαίνατε με ότι πιο sexy έχει η ντουλάπα σας αλλά μην επιλέξετε και το τόσο σεμνό όπως κάνετε σε ένα επαγγελματικό ραντεβού.

4. Ακούστε τον! Προσοχή ο άνθρωπος αυτός δεν είναι ο εργοδότης σας που περιμένει να ακούσει από εσάς τα πάντα, χωρίς αυτός να πει το παραμικρό. Βάλτε τελεία και δώστε προσοχή στο τι θα σας πει.

5. Δεν είναι ο ψυχαναλυτής σας! Ο εργοδότης σας σίγουρα θα σας ζητήσει προϋπηρεσία, το ραντεβού σας δεν θα σας κάνει ποτέ μια τέτοια ερώτηση από τη πρώτη μέρα. Για αυτό μην τον ζαλίζεται με τον πρώην που κατά βάθος ακόμα τον σκέπτεστε. Αν είναι έτσι, καλύτερα μην βγείτε καθόλου ραντεβού!

Διαβάστε περισσότερα:

5 σημάδια που δείχνουν ότι είναι εντελώς... κόπανος!

Ξαναζήστε τις πρώτες σας στιγμές