Αξίζει τον κόπο η αναμονή;

Αξίζει τον κόπο η αναμονή;

Το Queen.gr απαντά στα γράμματά σας

Το γράμμα της αναγνώστριας

Με λένε ΣΑΝΤΥ και ζω σε ενα επαρχιακό χωριό κάπου Βόρεια. Μικρη και κλειστή κοινωνία,παρόλα αυτα ειμαι με έναν αντρα κατα 10 χρονια μεγαλύτερο μου χωρισμενο με ενα αγοράκι 10 ετων. Κανω τα πάντα για να ειμαστε καλα καποιες φορες τα αναγνωριζει...καποιες οχι και ζηλευει υπερβολικα.Για χαρη του κατεβασα το Facebook που το ειχα συντροφια για να επικοινωνω με φιλους και απαρνηθηκα πολλες απο τις συνηθειες μου.
Δεν λεω ειμαι καλα, αλλα θα αναγνωριστουν ποτε ολα αυτα; Καποτε μου ειπε (στις αρχες) οτι δεν σκεφτεται σοβαρα για εμας προς το παρον γιατι περασε δυσκολα στον γαμο του.(Είχε θέματα αρκετά μέσα σε αυτόν και η σύζυγος τον κεράτωσε όπως και αυτός κάποια στιγμή!) Οι πραξεις του ομως δειχνουν ακριβως το αντιθετο.Με παει σε συγγενεις φιλους με ξερουν ολοι...με το παιδι του παμε τελεια!Ολοι σαν μια οικογενεια τα σκ που το έχει!Τωρα θελει να με παει και στους δικους του στο χωριο!!Μενουμε μαζι 3-4 φορες την εβδομαδα μαγειρευουμε μαζι ψωνιζουμε κανουμε τα παντα μαζι παρολο που ειμαστε 1 χρονο μονο μαζι.Σαν παντρεμενοι!! Το κυριο κομματι μας ειναι το σεξουαλικο στο οποιο ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ!!Τρελαινεται ο ενας για τον αλλον...απλα φοβαμαι μηπως τελικα χανω τον χρονο μου γιατι ειμαι και σε ηλικια γαμου.
Το προβλημα ειναι οτι δεν μιλαει καθολου....δεν λεει σ'αγαπω....ειμαι ερωτευμενος...τιποτα!Σε αντιθεση με εμενα...που ειναι οτι πιο σοβαρο ειχα ποτε στη ζωή μου!
Και το πιο σημαντικο....δεν μου μιλαει για γαμο ενω οτι κανει δειχνει οτι θελει να παντρευτει ξανα!!

Και ρωταω...αξιζει τον κοπο η αναμονη;;

Θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις τα θέλω σου από τα δικά του. Να ξέρεις τι θέλεις να έχει δίπλα σου και τι έχεις. Να αναγνωρίζεις τα γεγονότα και την πραγματικότητα. Να ζεις και να απολαμβάνεις, να αποδέχεσαι και να διεκδικείς ακόμη. Όλα αυτά μαζί. Θα πρέπει να μπορείς να μη χάνεις τον εαυτό σου μέσα σε όλο αυτό.
Ερωτευόμαστε ανθρώπους ανεξάρτητους. Ολόκληρους. Μην περιμένεις κανέναν να έρθει να σε συμπληρώσει, ούτε φυσικά να βουλώσεις εσύ τα κενά κάποιου άλλου. Πρέπει δυο άνθρωποι να είναι ολόκληροι και πλήρεις, προκειμένου να ενώσουν τις ζωές τους.
Για να μη σου λέει σ' αγαπώ και να μη φτάνει ως εκεί, ενδέχεται να μην το νιώθει ή να μην είναι σίγουρος. Το τι θεωρείς εσύ ότι δείχνει δε σημαίνει ότι είναι η πραγματικότητα. Δεν σου μιλάει για γάμο γιατί δεν θέλει γάμο. Το αν εσύ ερμηνεύεις την συμπεριφορά του σαν βήματα προς τα εκεί δεν έχει να κάνει. Το ότι περνάει καλά μαζί σου προφανώς και ισχύει, αφού σε πάει στους γονείς και αφήνει το παιδί του μαζί σου. Μπορεί να το σκέφτεται για να δει πώς θα εξελιχτούν τα πράγματα και να δει στην πορεία να μπορεί να προχωρήσει.
Επειδή όμως δεν ξέρεις πού θα καταλήξει, καλό είναι να κρατάς μια πισινή και να μην ξεχνάς τον εαυτό σου. Να μην απαρνείσαι τη ζωή για να μη βρεθείς στο κενό εάν τυγχόν δεν προχωρήσει το θέμα και δεν είναι κοινοί οι στόχοι σας. Μέχρι τότε απόλαυσέ τα θετικά αλλά χωρίς να παρασύρεσαι.

Μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας εδώ



Η απάντηση του Queen.gr