Φίλοι ή κάτι παραπάνω;

Φίλοι ή κάτι παραπάνω;

Το Queen.gr απαντά στα γράμματά σας

Το γράμμα της αναγνώστριας

εδω και 4 χρονια εχω κολλητο φιλο ενα παιδι πολυ συνεσταλμενο και ντροπαλο.ειναι 27 αλλα δεν ειχε ποτε ερωτικη εμπειρια απλα γιατι ειναι μεγαλωμενος διαφορετικα...μεγαλωσε σε χωριο με γονεις μορφωμενους κ διαφορα στερεοτυπα.δεν ειναι ασχημος ουτε εχει καποιο προβλημα.ισως η χαμηλη του αυτοπεποιθηση δεν τον βοηθαει...γνωριστηκαμε μεσω ενος κοινου γνωστου σε παρεα...εγω παρεξηγηθηκα και δεν μιλαω με τον γνωστο αυτο αλλα εκεινος τον εχει κολλητο και συναντιουνται και στο χωριο...το προβλημα ειναι οτι εγω ειμαι ερωτευμενη μαζι του,του το εχω δειξει πολλες φορες και με πολλους τροπους αλλα δε μου αρεσει να του μιλησω ανοιχτα γι αυτο...θα θελα να δω μια κινηση απο εκεινον...εχω δει σημαδια οτι δε με βλεπει φιλικα...ολοι οι φιλοι μας που μας βλεπουν λενε οτι συμπεριφερομαστε πιο πολυ σαν ζευγαρι παρα σαν φιλοι....μεχρι που του ειπα οτι αν δεν με διεκδικησει υπαρχει καποιος αλλος και θα με χασει...ζηλεψε και μου το ειπε αλλα δεν εκανε τιποτα αλλο...δε ξερω τι να κανω...απο τη μια λεω να εξαφανιστω εντελως απο τη ζωη του απο την αλλη δε θελω να τον χασω....θα ειναι παθητικος παντα ή θα κανει το βημα καποτε κ πως μπορει να γινει λογω της απειριας του απο τη μια κ της φιλιας του με τον αλλον που του εχει πει τα χειροτερα για μενα...???να το αφησω εντελως???

Η απάντηση του Queen.gr

Kοίταξε, αν εκείνος δεν ξέρει τι θέλει δεν μπορείς να τον κυνηγάς για μια ζωή. Παρά την ανυπαρξία εμπειριών, ξέρει τι γίνεται γύρω του. Έχει φίλους και μάτια και βλέπει. Του το έχεις θέσει ξεκάθαρα. Όσο και να σου αρέσει καλά θα κάνεις να σκεφτείς λίγο πιο λογικά. Αυτόν τον άντρα θες εσύ στη ζωή σου; Κάποιον που δεν κάνει τίποτα; Που είναι δειλός και δεν αναλαμβάνει καμία πρωτοβουλία;

Είτε δεν σε θέλει και ντρέπεται να σου το πει, είτε σε θέλει και ντρέπεται πάλι, είτε θέλει κάποια άλλη, είτε είναι ασέξουαλ, είτε έχει άλλες προτιμήσεις είτε κάποιο πρόβλημα που δεν γνωρίζουμε..., είναι κάπως κουραστικό όλο αυτό. Σταμάτα να προσπαθείς. Έχεις σπάσει κάθε ρεκόρ. Προς θεού όμως μην σταματήσεις απλά και μόνο περιμένοντας να αρχίσει να ασχολείται εκείνος. Ξεκίνα να κοιτάς γύρω σου και να είσαι πιο ανοιχτή σε κάτι άλλο. Κάτι καινούριο. Χάνεις πολύτιμο χρόνο από τη ζωή σου.

Μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας εδώ