Ήμουν σε μια σχέση που δεν πήγαινε για 3,5 χρόνια. Χωρίσαμε αλλά θέλω να γυρίσει!

Ήμουν σε μια σχέση που δεν πήγαινε για 3,5 χρόνια. Χωρίσαμε αλλά θέλω να γυρίσει!

Τo Queen.gr απαντά στα γράμματά σας!

Το γράμμα της αναγνώστριας

Καλησπέρα σας,
είμασταν με ένα παιδί 3,5 χρόνια και με χώρισε γιατί δεν πήγαινε άλλο, όπως είπε.
Δεν είχε μέλλον αυτή η σχέση. Αφού μου είπε πως θα με αγαπάει για πάντα και οτι με αγαπάει σαν αδερφή του, είχε και την απαίτηση να μην χαθούμε και ότι θέλει να μαθαίνει τι κάνω στη ζωή μου. Έχουν περάσει 5 μήνες απο τότε και εγώ εξακολουθώ να τον θέλω. πρόσφατα έμαθα πως είναι με άλλη και ότι πήγαν και ταξίδι στο εξωτερικό μαζί. Η καρδιά μου έσπασε και άλλο...Υπήρξαν δυο συναντήσεις αφού χωρίσαμε, οι οποίες κατέληξαν σε σεξ, αλλά εκείνος ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει να ξαναγυρίσει στα παλιά...Επικοινώνησε πριν ενα μήνα, αλλα εγω δεν τον απάντησα, και όταν ξαναμιλήσαμε φάνηκε ενοχλημένος..Τώρα που όμως εμαθα πως είναι με άλλη, έπαιξα και εγώ το παιχνίδι μου και τον έστελνα μηνύματα ερωτικού περιεχομένου, για να δώ τι θα κάνει...μου είπε πως είναι με άλλη, και ότι αν και δεν είναι ερωτευμένος μαζί της, περνάει καλά, και δεν θεωρεί πως είναι σωστό να κάνουμε κάτι. Αργότερα όμως μου εξομολογήθηκε οτι πολλές φορές με σκέφτεται ενώ έχει ερωτικές επαφές με την άλλη και οτι στο σεξ, δεν θα μπορέσει να με ξεπεράσει ποτε. Και στην ερώτηση αν θα μπορούσε να κάνει κάτι μαζί μου ενώ είναι με άλλη, μου απάντησε θετικά. Αλλά κατά τα αλλα λέει πως θα με αγαπάει και θα θέλει να με βλεπει για πάντα( όχι για σεξ, εν προκειμένω).
Η αλήθεια είναι οτι θέλω να γυρίσει πίσω, να μου πεί πως έκανε λάθος, αλλα ξέρω πως αυτό δεν θα γίνει και πως το σωστό είναι να τον ξεχάσω...Αλλά είναι τόσο δύσκολο! Πως εκείνος με έβγαλε απο τη ζωή του τόσο γρήγορα και βρήκε άλλη και εγω παραμένω κολλημένη? Δεν θέλω να με θέλει μόνο για σεξ!!Αυτό με μειώνει. όλα ψάχνουν για απαντήσεις στο κεφάλι μου και δεν βγάζω άκρη...Οποιαδήποτε συμβουλή...

Η απάντηση του Queen.gr

Κοίταξε, πρέπει να το πάρεις απόφαση και να προχωρήσεις. Το σεξ που έγινε ενδέχεται να συνέβη από υπερβολική οικειότητα και ανάγκη. Καταπιεσμένα συναισθήματα, τύψεις, αδυναμία να αποχωρηστείτε τη συνήθεια. Για εκείνον τουλάχιστον!

Αφού σου ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει να γυρίσει πίσω και θέλει να πάει μπροστά, πρέπει να το βάλεις στο μυαλό σου και να προσπαθήσεις να καταφέρεις κι εσύ να απαγιστρωθείς. Επιπλέον, έχει σχέση. Πάει να πει πως υπάρχει κάτι άλλο, άρα δεν υπάρχεις εσύ. Ξέρω πως ακούγεται τρελό, δύσκολο, υπερβολικό αλλά δεν γίνεται να κρατάνε όλα τα όμορφα για πάντα. Δεν μπορούμε να έχουμε πάντα ό, τι θέλουμε ακόμη κι αν εμείς πιστέυουμε ότι αξίζει, ακόμη κι αν έχουμε πολλή αγάπη για να δώσουμε.

Το θέμα είναι να μην μένει κάτι στο σεξ ή στη συνήθεια αλλά να υπάρχει νόημα, κοινή θέληση και ενθουσιασμός και από τις δύο πλευρές. Προσπάθησε να σταματήσεις τα μηνύματα και την επιμονή και να δεις μπροστά. Μπορείς να τον έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου αλλά να μην ρυθμίζεις τη ζωή σου περιμένοντας να γίνει αυτό. Όντως σε μειώνει όλο αυτό, από τη στιγμή που υπάρχει και άλλη κοπέλα. Μην το δέχεσαι. Πρέπει να κοπεί αυτό γιατί σας κρατά και τους δύο πίσω!

Μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας εδώ