4 πράγματα που πρέπει να ξέρουμε για τους άντρες!

4 πράγματα που πρέπει να ξέρουμε για τους άντρες!

Kαι εξηγούν πολλά!

Σπαταλάμε ώρες ατελείωτες με τις φίλες μας μπας και βγάλουμε άκρη με τους άντρες και γενικότερα με το τι θέλουν και τι τραβάει η ψυχούλα τους! Εκτός του ότι φυσικά δεν τα καταφέρνουμε, γιατί εδώ δεν ξέρουμε εμείς τι θέλουμε, θα μάθουμε για τους άντρες, καταλήγουμε σχεδόν πάντα να χτυπάμε ηχηρά το χέρι στο τραπέζι εκτοξεύοντας βρισιές και κατάρες προς όλα τα αρσενικά του πλανήτη και λέγοντας πια το κλασικό, πως είναι όλοι γουρούνια! Καλώς ή κακώς τα γουρούνια, όπως και οι άντρες, είναι συμπαθέστατα! Και τελοσπάντων, έναν άντρα μπορεί μία γυναίκα να τον κάνει κυριολεκτικά ότι θέλει αρκεί να βρει τα κουμπιά του! Το πρόβλημα με την πλειοψηφία των γυναικών, είναι ότι συχνά πυκνά λαμβάνει ελλειπή ενημέρωση! Για να γίνουμε πιο σαφείς, εννοούμε ότι δεν τα πηγαίνουμε καλά με τους άντρες γιατί πολύ απλά δεν τους ξέρουμε! Όχι ότι θα τους μάθουμε ποτέ, όπως κι εκείνοι εμάς, αλλά όσο να πεις υπάρχουν κάποια στάνταρ πράγματα τα οποία τα συναντάμε στη συντριπτική πλειοψηφία των αντρών και αποτελούν βασικότατα χαρακτηριστικά τους. Δείτε κάποια από αυτά...

1. Δεν τον ενδιαφέρουν τα μηνύματα: Πραγματικά θεωρούμε ότι η εποχή των παππούδων και των γονιών μας ήταν μακράν καλύτερες από τη δική μας. Ο λόγος; Όταν κάποιος ήθελε μία γυναίκα, ζητούσε το τηλέφωνό της και την επόμενη την έπαιρνε, μιλούσαν, έβγαιναν βόλτα και όλα καλά! Μπορεί αυτό να γίνεται και στις μέρες μας, αλλά το θέμα είναι πώς γίνεται. Πλέον, υπάρχουν τα κινητά και φυσικά το facebook! Και από τη στιγμή που υπάρχουν αυτά, υπάρχει και η γυναικεία παράνοια! Μα γιατί δεν απαντάει στο μήνυμα, το έκτο της μέρας, γιατί με βλέπει online στο facebook και δεν στέλνει ένα γεια, και όλα αυτά τα γνωστά και μη εξαιρετέα παράπονα που όλες έχουμε κάνει. Ας ξεκαθαρίσουμε κάτι: Ο άντρας δεν τα πάει καλά με τα μηνύματα και γενικότερα με την επικοινωνία εξ' αποστάσεως. Και τελοσπάντων, προφανώς και θα στέλνει περισσότερα μηνύματα μέχρι να σας κατακτήσει! Να ξέρετε ότι άπαξ και κάνετε έστω και μία φορά sex, δεν θα πάψει να επικοινωνεί, αν είναι κύριος βέβαια, αλλά σίγουρα όχι με την ίδια συχνότητα και τον ίδιο ενθουσιασμό. Το νερό μπήκε στο αυλάκι και τώρα μπορεί να ηρεμήσει!

2. Μιλάνε με έργα και όχι λόγια: Όσο παλιακό και παρωχημένο κι αν ακουστεί αυτό, είναι απόλυτα σωστό και αληθινό! Οι άντρες δεν μιλάνε πολύ ή για να είμαστε και πιο ακριβείς, δεν μιλάνε πολύ για τα προσωπικά τους. Μπορεί να είναι γενικά χαρούμενοι και κοινωνικοί, μπορεί να είναι η ψυχή της παρέας και να κάνουν τους άλλους να πεθαίνουν στο γέλιο, αλλά σε περιπτώσεις συζητήσεων ή εξομολογήσεων η γλώσσα δένεται κόμπος και το μόνο που κάνει είναι να κουνάει συγκαταβατικά το κεφάλι! Μην αγχώνεστε και κυρίως μην τον ζαλίζετε τον άνθρωπο. Αυτά που νιώθει τα εκφράζει μέσω πράξεων που πιστέψτε μας είναι πολύ πιο σημαντικό. Ξέρετε πότε να ανησυχήσετε; Όταν γνωρίσετε κάποιον που από την πρώτη μέρα σας αποκαλέσει γυναίκα της ζωής του! Στην προκειμένη καλύτερα να φύγετε μακριά!

3. Θέλουν να σας κάνουν ευτυχισμένη απλά δεν ξέρουν τον τρόπο: Ναι αυτό συμβαίνει και είμαστε κάθετοι και απόλυτοι! Για ποιον άλλωστε λόγο ένας άντρας να ασχολείται μαζί σας αν δε θέλει το καλό σας; Απλά τις περισσότερες φορές, εκτός του ότι ίσως να μην ξέρει τι είναι αυτό που χρειάζεστε και ζητάτε, να μην ξέρει και πώς να σας το δώσει! Και μπορεί εσείς να του εξηγείτε επακριβώς τι θέλετε και τι θα μπορούσε να σας κάνει ευτυχισμένη, αλλά ο άντρας όταν του κάνουν υποδείξεις, βγαίνει ο ανατολίτης από μέσα του, μουλαρώνει και σας αφήνει στην... τύχη σας! Με λίγα λόγια, καλό θα ήταν να ζητάτε και όχι να απαιτείτε πράγματα γιατί ακόμα κι αν θέλει να σας τα δώσει δεν θα το κάνει από αντίδραση!

4. Αν σας χάσει θα κάνει τα πάντα για να σας κερδίσει: Ακόμα κι αν δεν τρελαίνεται για εσάς και ακόμα κι αν έχετε μία σχέση ψιλοχαλαρή ή απλά ένα φλερτ, από τη στιγμή που θα πάψετε να του είστε δεδομένη, θα του γυρίσουν τα μυαλά και κυριολεκτικά θα κινήσει γη και ουρανό να σας κερδίσει και πάλι! Οι άντρες δεν αγαπούν τις αλλαγές και κυρίως αυτές που εκείνοι αναγκάζονται να κάνουν! Αν λοιπόν εσείς αλλάξετε συμπεριφορά απέναντί τους, και όχι πάντα με απώτερο σκοπό απλά επειδή βαρεθήκατε να ασχολείστε, εκείνος να ξέρετε θα σας διεκδικήσει γιατί θα επιδιώξει με νύχια και με δόντια να φέρει τα πράγματα στα δικά του μέτρα και σταθμά.

Διαβάστε επίσης:

15 ετών κι ερωτευμένη... Πώς θα τον γνωρίσω;

Τι πραγματικά σκέφτονται οι άντρες όταν εμείς φρικάρουμε στο sex;

4 πράγματα τα οποία οι άντρες λατρεύουν αλλά ντρέπονται να το παραδεχτούν!

DPG Network