Έχουμε μεγάλη διαφορά ηλικίας και ανησυχώ για το μέλλον μας!

Έχουμε μεγάλη διαφορά ηλικίας και ανησυχώ για το μέλλον μας!

Το Queen.gr απαντά στα γράμματά σας

Το γράμμα της αναγνώστριας

Είμαι 20 χρονών και εκείνος 31, το γνώρισα πριν 8 μήνες μέσω ίντερνετ. Όλα είναι τέλεια στη σχέση μας (η πρώτη ολοκληρωμένη μου). Περνάμε απίστευτα μαζί και πιστεύω πως είναι η πιο υγιής σχέση που μπορεί να υπάρξει. Δεν τσακωνόμαστε σχεδόν ποτέ, με φροντίζει, είναι στοργικός και με λίγα λόγια με αγαπάει και μου το δείχνει κάθε δυνατή στιγμή. Νιώθω ακριβώς τα ίδια πράγματα. Πολλές φορές όμως σκέφτομαι, που θα πάει αυτή η σχέση, και μόνο στην ιδέα του γάμου φρικάρω.. Έχουμε κάνει αυτή τη συζήτηση, για το πως μας βλέπουμε κάποια χρόνια αργότερα και εκείνος απάντησε ακριβώς το ίδιο απλά πιο απελευθερωμένους. ( Οι γονείς μου δεν το ξέρουν, είναι αρκετά συντηρητικοί.. Δεν ξέρω τι να κάνω ούτε με αυτό. Θέλω πολύ να τους το πω, αλλα φοβάμαι πως θα μου πουν να διακόψω κάθε επαφή. Εκείνος μου είπε πως αν χρειαστεί θα τους γνωρίσει κιόλας). Τον αγαπώ πολύ, είναι ότι πιο ευχάριστο και αναζωογονιτικό που είχα απλά όταν αρχίζω και σκέφτομαι το μέλλον, μπαίνω σε πολλές σκέψεις.. Δεν θέλω να τον χάσω για κανέναν και τίποτα απλά φοβάμαι μην μετανιώσω για τη σχέση αν γίνει πολύ σοβαρη γιατί δεν είχα άλλες εμπειρίες.

Η απάντηση του Queen.gr

Αν εσείς αισθάνεστε πλήρεις και ολοκληρωμένοι με αυτή τη σχέση και την έκβασή της, τότε δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος να ανησυχείτε για το μέλλον. Το θέμα είναι να τα πηγαίνετε καλά μεταξύ σας, από τη στιγμή που είστε και οι δύο ενήλικοι. Δεν χρειάζεται να σκέφτεσαι το γάμο από τώρα ή γενικότερα. Κανένας από τους δύο σας δεν είναι ανάγκη να σκεφτεί κάτι τέτοιο. Από τη στιγμή που δεν είναι αρνητικός εκείνος προς οποιοδήποτε ενδεχόμενο, δεν θεωρώ πως έχεις λόγους να ανησυχείς.

Πάρτε τα πράγματα χαλαρά και όμορφα ως έχουν και απολαύστε τις στιγμές σας στο τώρα, εξετάζοντας τα μελλοντικά θέματα ή προβλήματα αν και όταν προκύψουν. Όσο για τους γονείς, μεγάλη κοπέλα είσαι, δεν είσαι πια ανήλικη. Θα καταλάβουν!

Μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας εδώ