Με τον Χ. γνωριζόμαστε 18 χρόνια. Κρατήσαμε ερωτική σχέση και στους 2 γάμους μου, χωρίς να γίνει κάτι περισσότερο. Τώρα έχω οικογένεια αλλά ακόμα βρισκόμαστε. Ένιωσε ποτέ κάτι για μένα;

Με τον Χ. γνωριζόμαστε 18 χρόνια. Κρατήσαμε ερωτική σχέση και στους 2 γάμους μου, χωρίς να γίνει κάτι περισσότερο. Τώρα έχω οικογένεια αλλά ακόμα βρισκόμαστε. Ένιωσε ποτέ κάτι για μένα;

Καλημέρα σας, θα ήθελα την γνώμη σας για κάτι που με απασχολεί τα τελευταία χρόνια

Πριν αρκετά χρόνια γνώρισα κάποιον της ίδιας ηλικίας με μένα, [ας τον ονομάσω Χ.], ήμουν 24 ετών, μέσα από την οικογενειακή επιχείρηση, εκείνος ήταν και παραμένει εξωτερικός συνεργάτης. Ερωτευτήκαμε αμέσως, με πολιορκούσε για αρκετό καιρό. Εγώ μόλις είχα παντρευτεί, αλλά ο γάμος μου δεν πήγαινε καθόλου καλά, κάτι που φαινόταν. Μετά από πολύ καιρό γίναμε εραστές. Συναντιόμασταν λίγες φορές τον μήνα μόνο για sex, ήταν το καλύτερο που έχω γνωρίσει.

Πέρασε ο καιρός, χώρισα από τον νόμιμο σύζυγο, ήμουν ακόμα ερωτευμένη με τον Χ, εκείνος νομίζω πως περνούσε ωραία μαζί μου, ίσως και να ένιωθε κάτι, όμως μόλις έμαθε για τον χωρισμό μου, [όχι από μένα], μου ζήτησε να χωρίσουμε για να μην μαθευτεί στην μικρή κοινωνία που ζούμε πως εκείνος μπήκε ανάμεσα σε παντρεμένο ζευγάρι και το χώρισε. Το πόσο πόνεσα δεν περιγράφεται, πενθούσα πραγματικά.

Είχαν περάσει από τότε που χώρισα με τον Χ., περίπου 2 χρόνια, εκείνος συνεργαζόταν κανονικά στην δουλειά με την οικογενειακή μου επιχείρηση, τον έβλεπα κάποιες φορές την εβδομάδα μιλούσαμε τυπικά, καταλάβαινα ότι με ήθελε, με φλέρταρε και τελικά ξαναρχίσαμε τα ίδια τα παλιά, δηλ. κρυφές συναντήσεις μόνο για sex, χωρίς εξόδους. Εδώ θα ήθελα να σας πω πως όταν χώρισα από τον σύζυγο και πέρασαν λίγοι μήνες, με επισκέφτηκε στο σπίτι μου ο πατέρας του Χ. και μου είπε πως θέλει να είμαι μαζί με τον γιό του και πως όλη η οικογένειά τους θέλει ο Χ. να είναι με μια γυναίκα σαν εμένα. Να θυμίσω εδώ, πως ζούμε σε μικρή κοινωνία επαρχιακή. Ο Χ. δεν έκανε ποτέ συζήτηση για το συμβάν με τον πατέρα του, εγώ δεν ανέφερα κάτι, σίγουρα όμως θα γνώριζε για την επίσκεψη του πατέρα του.

Πέρασαν τα χρόνια, ήμουν 30 ετών όταν γνώρισα τον σημερινό άντρα μου, συνέχισα κατά διαστήματα να βρίσκομαι με τον Χ., ώσπου αποφάσισα να σταματήσω τις συναντήσεις με τον Χ. για sex. Εκείνος, δεν με άφηνε σε ησυχία, τηλέφωνα, απρόοπτες επισκέψεις, και αλλα πολλά. Όταν ήμουν πλέον 35 χρονών, θέλησα να παντρευτώ και να κάνω οικογένεια. Το συζήτησα με τον τωρινό μου σύζυγο, αλλά δεν ήθελε να κάνει οικογένεια. Ο Χ. συνέχιζε τα ίδια, αποφάσισα να ξανακάνω τα ίδια τα παλιά, [με μεγάλη μου χαρά], περνούσα τέλεια μαζί του.

Στα 37 μου χρόνια λέω στον τωρινό μου σύζυγο, πως ή θα κάνουμε οικογένεια ή θα χωρίσουμε, εκείνος δέχεται, αλλά μια βδομάδα πριν το γάμο, μου λέει πως δεν μπορεί να παντρευτεί γιατί δεν έχει πάρει διαζύγιο από την πρώην του, [είχε παντρευτεί πριν 15 χρόνια αλλά δεν είχε πάρει διαζύγιο, το είχε αμελήσει]. Σε έξαλλη κατάσταση ακυρώνουμε τον γάμο με δικαιολογία ασθένεια, και πριν το καταλάβω ξαναβρίσκομαι στην αγκαλιά του Χ.. Μετά από 2 χρόνια παίρνει διαζύγιο και παντρευόμαστε τελικά, όμως το μυαλό και η καρδιά μου είναι στον Χ.. Μετά από 2 χρόνια κάνω την κόρη μου, έχω αποφασίσει να προσπαθήσω να φτιάξω την κλονισμένη σχέση μου με τον τωρινό μου σύζυγο. Ο Χ. συνέχεια προσπαθεί να ξαναβρεθούμε, κάποιες φορές βρισκόμαστε.

Σήμερα, είμαι 42 ετών, όπως και εκείνος, μου είπε πως ίσως και να παντρευτεί κάποια στιγμή γιατί περνούν τα χρόνια, θέλει να βρισκόμαστε κάποιες φορές γιατί κάνουμε καλό sex, αλλά έχουμε να το κάνουμε σχεδόν 9 μήνες γιατί εγώ το αποφεύγω. Νομίζω πως είναι ο έρωτας της ζωής μου. Βέβαια, αν ήμουν και για εκείνον το ίδιο, ίσως και να ήμασταν μαζί. Δεν θα χώριζα για να ήμασταν μαζί, όμως είναι στην καρδιά μου κάτι το ξεχωριστό.
Εσείς τι νομίζετε; Νιώθει κάτι για μένα, ή ένιωσε ποτέ;

Αγαπητή φίλη,

Καταρχήν να σου πω ότι την ώρα που τελείωσα το γράμμα σου ένιωθα ότι ήμουν 50 χρονών! Δηλαδή πως κατάφερες μέσα σε 5 παραγράφους να χωρέσεις 18 χρόνια; Άλλοι στη θέση σου θα χρειάζονταν 5GB χώρο για να τα καταφέρουν! Εύγε και πάλι εύγε.

Αλήθεια, πριν σου πω τι σκέφτομαι, θα μου λύσεις εσύ μια απορία; Πώς τα κατάφερες τόσα χρόνια ενώ ήσουν ερωτευμένη με κάποιον να είσαι στη ζωή σου με κάποιον άλλον; Ναι, μπορώ να καταλάβω την έννοια της μικρής κοινωνίας, τα σούσουρα και όλα αυτά, αλλά... Απλά "αλλά".

Και πάμε στις δικές σου απορίες. Καλή μου, ναι, πιστεύω ότι ένιωθε κάτι για σένα. Μάλλον νιώθει ακόμα, για να σε κυνηγάει τόσο πολύ. Δεν είσαι με έναν άνθρωπο, ακόμα και για pure sex, τόσα χρόνια αν δεν έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά σου.
Απλά πιστεύω ότι δεν έγινε κάτι μεταξύ σας, γιατί απλά κάποιες φορές ήταν το bad timing και μεταξύ μας τώρα, τα κάνατε όλα στραβά!

Γιατί στην τελική όπως εσύ αναρωτιέσαι "αν ήμουν και για εκείνον το ίδιο, ίσως και να ήμασταν μαζί;" μάλλον και αυτός σκέφτεται το ίδιο. Γιατί είχες την ευκαιρία να διεκδικήσεις αυτό που ήθελες όταν χώρισες. Ή όταν αναβλήθηκε ο δεύτερος γάμος σου και περίμενες 2 χρόνια μέχρι να γίνει.

Ναι, τα κάνατε όλα στραβά. Και πρέπει να το παραδεχτείς αυτό, γιατί είναι κρίμα ένας έρωτας να χάνεται μέσα στα "πρέπει" και στους "κανόνες". Το καλό ξέρεις ποιο είναι; Ότι ποτέ δεν είναι αργά...

ΥΓ.: Btw αν δεν βγει ο έρωτας, σκέψου να πουλήσεις την ιστορία σου για σήριαλ. Είμαι σίγουρος ότι ο Παπακαλιάτης θα πλήρωνε πολλά. Πάρα πολλά όμως.

Στείλτε κι εσείς τις δικές σας ιστορίες στον Dr. Love ΕΔΩ