Tον γνώρισα σε site γνωριμιών. Μιλάμε αλλά φοβάμαι!

Tον γνώρισα σε site γνωριμιών. Μιλάμε αλλά φοβάμαι!

To Queen.gr απαντά στα γράμματά σας

Το γράμμα της αναγνώστριας

Καλημερα σας. Διαβάζω καθημερινά τη στήλη σας και με έχει βοηθήσει σε πολλά θέματα. Θα ήθελα λοιπόν να σας στείλω κι εγώ για ένα θέμα που με απασχολεί και θα με βοηθήσετε πολύ αν μου απαντήσετε γιατί είμαι σε δίλλημα. Γνώρισα κάποιον σε ένα σάιτ για γνωριμίες, στο οποίο έμπαινα που και που για να φλερτάρω, δεν έψαχνα κάτι ιδιαίτερο..Τώρα μιλάμε μέσω Skype με τον συγκεκριμένο, και μου έχει ζητήσει αρκετές φορές να βρεθούμε από κοντά, αλλά εγώ όλο το αναβάλλω όχι γιατί δε μου αρέσει αλλά γιατί έχω ταμπού όσον αφορά τις γνωριμίες από το Ίντερνετ..Πιστεύω ότι δεν είναι δυνατό να προκύψει κάτι καλό από κει μέσα αφού οι περισσότεροι που μπαίνουν ένα πράγμα ζητάνε..Από τον τρόπο που μιλάει καταλαβαίνω ότι είναι μορφωμένος, αλλά κατά τη διάρκεια της συζήτησης το πηγαίνει πολλές φορές στο σεξουαλικό και από τη στιγμή που δεν του το έχω κόψει μαχαίρι, μάλλον πιστεύει ότι είμαι διατεθειμένη να προχωρήσω και σε κάτι παραπάνω από μια απλή γνωριμία μόλις συναντηθούμε..Από την άλλη φοβάμαι μήπως είναι κανένας ανώμαλος και βρεθώ πουθενά τεμαχισμένη..Μπορεί να σας φαίνονται υπερβολικά όλα αυτά, αλλά με τόσα που έχουν δει τα μάτια μου και τόσα που έχω ακούσει νομίζω είναι λογικό να φοβάμαι..Δώστε μου σας παρακαλώ μια συμβουλή γιατί αυτό το θέμα με απασχολεί εδώ και μέρες και δεν έχω καταλήξει κάπου. Αμφιταλαντεύομαι συνεχώς και ειλικρινά μια πιο αντικειμενική γνώμη θα με βοηθούσε.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Η απάντηση του Queen.gr

Νομίζω οι ανησυχίες σου είναι πέρα ως πέρα φυσιολογικές. Δεν ξέρω αν έχει προφίλ στο facebook με φίλους και φωτογραφίες αλλά γενικότερα δεν είναι πολύ ασφαλές όλο αυτό. Σε site γνωριμιών μπαίνεις ναι- με απώτερο σκοπό την ερωτική γνωριμία- επαφή είναι γνωστό. Όχι ότι αυτό δεν συμβαίνει και σε άλλου τόπους κοινωνικής δικτύωσης αλλά όσο να το κάνουμε, στα εν λόγω δίκτυα ένα πράγμα ψάχνεις. Έρωτα, σεξ, επαφή τέτοιου τύπου.

Από τη στιγμή που τον γνώρισες εκεί ό, τι και να του ξεκόψεις στα λόγια δεν αναιρεί το πού τον βρήκες... Κοίταξε, αν είχες μπει αποφασισμένη να γνωριστείς και να κάνεις σεξ ή μία ενδεχομένως γνωριμία με κάποιον που θα έχει αυτή την κατάληξη θα σου έλεγα πήγαινε και ο θεός μαζί σου γιατί εκτός του ότι ποτέ δεν ξέρεις αν σου βγει μάπα το καρπούζι- πάντα ανακύπτει το θέμα ασφάλειας.

Εσύ φαίνεσαι να μην ξέρεις γιατί μπήκες ή γενικά να έχεις πιο ρομαντική άποψη για τα πράγματα. Δεν το αφήνεις βρε κοπέλα μου να έχουμε και το κεφάλι μας ήσυχο και να κοιτάξεις να γνωρίσεις κάποιον από κοντά ή που τουλάχιστον ξέρουμε 5 γνωστούς ή 3 πράγματα γι αυτόν; Υπομονή θέλει... Η ασφάλεια πάνω απ' 'ολα.

Μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας εδώ