Μη σκύψεις ευλογημένη

Μη σκύψεις ευλογημένη

Ενίοτε ένας άνδρας κάνει την έκπληξη αρνούμενος τις επαναλαμβανόμενες προσφορές της καλής του.

Γεια σας. Η δική μου ιστορία είναι πολύ παράξενη και είμαι σίγουρη ότι έχει συμβεί σε ελάχιστες από εσάς. Κάποτε είχα σχέση με έναν άντρα που ήταν γενικά πολύ παράξενος. Η αλήθεια είναι ότι δεν στρόφαρε ιδιαίτερα, αλλά γενικά τα περνούσαμε ωραία και ανεχόμουν κάποιες από τις παραξενιές του.

Η πιο μεγάλη απ' όλες όμως ήταν ότι δεν επιθυμούσε με τίποτα το στοματικό έρωτα από εμένα. Δεν καταλάβαινα για ποιο λόγο με απέρριπτε κατά συρροή και αρχικά δεν είχα δώσει ιδιαίτερη σημασία. Στην πορεία όμως είχα αρχίσει να προσβάλλομαι καθώς αυτό υποτίθεται ότι είναι κάτι που κάθε άντρας απολαμβάνει από τη γυναίκα του και μάλιστα υπάρχουν πολλοί που θεωρούν πως αν δεν το κάνεις είσαι απαράδεκτη σεξουαλική παρτενέρ.

Γνώριζα ότι όχι μόνο δεν ήμουν κακή στο συγκεκριμένο «άθλημα», αλλά αντίθετα είχα λάβει διθυραμβικές κριτικές για τις επιδόσεις μου. Ο συγκεκριμένος, όμως, αρνιόταν ξανά και ξανά τις προσφορές μου. Μάλιστα, μία μέρα που μου έκανε μία πελώρια χάρη διακινδυνεύοντας τη σωματική του ακεραιότητα, του προσέφερα το στόμα μου ως ανταμοιβή και για άλλη μία φορά έλαβα απόρριψη!

Λίγο πριν χωρίσουμε, τον ρώτησα για τελευταία φορά για ποιο λόγο ήταν τόσο κάθετος σε αυτή του την άρνηση και τελικά μου απάντησε: από την προηγούμενη σχέση του είχε λάβει υπερπροσφορά στοματικής ικανοποίησης και ελάχιστες από όλες τις υπόλοιπες σεξουαλικές υπηρεσίες. Έτσι, πραγματικά δεν ήθελε πλέον να του ξανακάνουν ποτέ «τέτοιο πράγμα»...

Κική, 29