Μου αρέσει ο φίλος του πρώην μου! Τι να κάνω;

Μου αρέσει ο φίλος του πρώην μου! Τι να κάνω;

To Queen.gr απαντά στα γράμματά σας

Το γράμμα της αναγνώστριας

τα ειχα με ενα αγορι και τωρα που χωρισαμε μου αρεσει ο φιλος του! παιζοταν κατι πριν απο αυτον αλλα τωρα λεει πως ενω του αρεσω δεν κανει κατι επειδη ειναι ο αλλος στην μεση! τι να κανω? ειμαι κολλημενη..

Η απάντηση του Queen.gr

Δεν ξέρω κατά πόσο είναι κολλημένη μιας και όλες αυτές οι ιδές είναι στο μυαλό μας. Η φιλία είναι κάτι πολύ σημαντικό, τόσο ανάμεσα σε δύο γυναίκες όσο και ανάμεσα σε δύο άντρες. Σε εξιτάρει αλήθεια τόσο πολύ το να γίνεις η πέτρα του σκανδάλου ανάμεσα σε δύο φίλους; Έφτασες να του το πεις και να ψάχνεις τι θα κάνεις για να τον κερδίσεις; Από την απάντησή του μάλλον ο φίλος του μετρά περισσότερο και ίσως έτσι πρέπει. Δεν ξέρω εσυ τι σχέση έχεις με τις φίλες σου και πως θα αισθανόσουν αν η κολλητή σου τα έφτιαχνε με πρώην σου, αλλά καλό είναι να απομακρυνθείς.

Ακόμη κι αν υποθέσουμε πως το πάθος σου είναι μεγάλο, από τη στιγμή που δεν είναι αμοιβαίο για όποιο λόγο καλό είναι να το σεβαστείς. Τέλος, να προσθέσω πως αυτές οι σχέσεις και οι επαφές τύπου 'κοπέλα κάνει κάτι με φίλο πρώην', καταλήγουν σπάνια σε κάτι θετικό. Συνήθως η κοπέλα 'δοκιμάζεται' και απορρίπτεται και από τους δύο, είτε καταστραφεί είτε όχι η φιλία μεταξύ των αγοριών. Δεν μπορείς εύκολα να πάρεις σοβαρα κάποια που δε σέβεται βασικές αρχές και αξίες, ό, τι και αν αισθάνεται. Κάπως έτσι φαίνεται όλο αυτό απέξω. Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν μεν, το καταλαβαίνω και δεν αποσκοπώ στο να σε προσβάλλω, καλό είναι όμως να καταλάβεις τι σκέψεις περνούν από το μυαλό των άλλων δε.

Μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας εδώ