Κορίτσια ψυχραιμία: 5 πράγματα που μας φρικάρουν κατά τη διάρκεια του sex!

Aλλά είναι απολύτως φυσιολογικά!

Δεν υπάρχει τίποτα πιο φυσιολογικό και φυσικό από το sex! Αυτό νομίζουμε το γνωρίζετε όλες κι αν όχι, καλά θα κάνετε να το συνειδητοποιήσετε επιτέλους! Όπως όλα τα φυσιολογικά πράγματα λοιπόν, έτσι και το sex έχει τα καλά του, έχει τα κακά του έχει και τις άτυχες στιγμές του! Ωστόσο, όσο κι αν φρικάρετε με συγκεκριμένα πράγματα, θα πρέπει να σας ενημερώσουμε ότι εκτός του ότι είναι απολύτως φυσιολογικά, δεν είστε η μοναδική στον κόσμο τούτο που της συμβαίνουν! Αν κάνετε έναν κόπο και μιλήσετε ανοιχτά με κάποια φίλη σας, θα συνειδητοποιήσετε ότι αντιμετωπίζει τους ίδιους ακριβώς προβληματισμούς με εσάς! Σκεφτείτε και τους άντρες, οι οποίοι φρικάρουν πολύ περισσότερο και δεν βγάζουν μιλιά από φόβο μήπως γίνουν ρεζίλι! Φίλη εκεί έξω, ήρθε η ώρα να ενημερωθείς και να απενοχοποιήσεις όλα αυτά τα απρόοπτα που σου συμβαίνουν κατά τη διάρκεια του sex γιατί πολύ απλά είναι στη φύση! Εδώ σας έχουμε τα σημαντικότερα από αυτά.

1. Ξηρότητα: Και πάνω που έχουν γίνει τα χαδάκια έχουν τελειώσει και τα προκαταρκτικά, συνειδητοποιείτε ότι η... διείσδυση δεν μπορεί να γίνει διότι ο κόλπος σας απλά δεν το επιτρέπει! Μην ανησυχείτε, δεν είστε ούτε ξενέρωτη ούτε φυσικά έχετε και κάποιο πρόβλημα. Σύμφωνα με ειδικούς μία στις τρεις γυναίκες αντιμετωπίζει το συγκεκριμένο θεματάκι, που και πρόβλημα δεν το λες, και μπορεί να αντιμετωπιστεί με απλές και σίγουρα kinky μεθόδους! Βάλτε στο παιχνίδι έναν δονητή, χρησιμοποιείστε και λίγο λιπαντικό και όλα θα κυλήσουν ομαλά! Αν είστε από εκείνες που ανησυχούν λίγο παραπάνω, μπορείτε να επισκεφθείτε το γυναικολόγο σας αλλά μη νομίζετε ότι θα σας χορηγήσει κάποια θεραπεία. Έτσι είστε και πρέπει να το δεχτείτε! Δεν είναι δα και τόσο τρομερό. Θέληση και φαντασία να έχει κανείς.

2. Αίσθηση προς... ούρηση: Εκεί λοιπόν που είστε στα τέσσερα και ο καλός σας σας περιποιείται ξαφνικά νιώθετε έντονη την ανάγκη να πάτε προς νερού σας που λένε και οι παππούδες! Mη φρικάρετε και κυρίως δεν υπάρχει λόγος πανικού! Οι ειδικοί λένε, γιατί εμείς εδώ μιλάμε επιστημονικά, ότι αν έχετε αυτή τη συγκεκριμένη αίσθηση σας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια γιατί βρήκατε το σημείο G σας! Ή για την ακρίβεια στο σύντροφό σας! Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που η εν λόγω αίσθηση συνδυάζεται με οργασμό οπότε αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο και σας εγγυόμαστε ότι τίποτα δεν πρόκειται να πάει στραβά!

3. Και έβαλε μια φωνή: Μπορεί στον κινηματογράφο το συγκεκριμένο να παρουσιάζεται κάπως κωμικά και φυσικά υπερβολικά, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι όταν μία γυναίκα χαλάει τον κόσμο κατά τη διάρκεια του sex ούτε κοροιδεύει ούτε και φυσικά προσποιείται! Οι φωνές και τα βογγητά για τη συντριπτική πλειοψηφία είναι ένας τρόπος, αφενός να δείξουν τι τους αρέσει και τι όχι και αφετέρου να καταφέρουν και το ζητούμενο, που είναι ο οργασμός! Σίγουρα αν είστε λίγο πιο θορυβώδης ίσως ενοχληθούν οι γείτονες, αλλά τουλάχιστον θα περνάτε καλά.

4. Τα αέρια της φρίκης: Ελάτε τώρα, και ποια δεν θέλει να ανοίξει η γη να την καταπιεί όταν κάτι τέτοιο συμβεί! Είναι οι γνωστοί ήχοι που υπό άλλες συνθήκες βγαίνουν από... το πίσω μέρος και στην προκειμένη κάνουν την εμφάνισή τους από μπροστά και σας ντροπιάζουν μέχρι θανάτου! Όσο τραγικό κι αν σας ακούγεται, και άβολο και άκομψο, είναι ο κόλπος σας που εθύνεται για όλα και φυσικά ο αέρας που εισέρχεται μαζί με το άλλο το γνωστό! Οπότε, επειδή με τη φύση δεν μπορούμε να τα βάλουμε, όχι ακόμα τουλάχιστον, δεχτείτε το και απλά γελάστε δυνατά! Έτσι κι αλλιώς εκείνος δεν πρόκειται να αντιδράσει και ούτε φυσικά και να σας παρεξηγήσει!

5. Πονοκέφαλος: Γίνεται κάτι τόσο ωραίο και απολαυστικό όπως είναι το sex να συνδυάζεται με κάτι τόσο δυσάρεστο όπως ο πονοκέφαλος και σε κάποιες περιπτώσεις η ημικρανία; Δυστυχώς έτσι είναι κι αν είστε από εκείνες που έπειτα από πολλαπλούς οργασμούς ή sex για Oscar με τον καλό σας, το κεφάλι σας πάει να σπάσει, αντιλαμβανόμαστε το δυσάρεστο της κατάστασης αλλά είναι κάτι αρκετά φυσιολογικό που δεν θα πρέπει να σας ανησυχεί! Σύμφωνα λοιπόν με έρευνες, οι ορμόνες και η ένταση που απελευθερώνονται κατά τη διάρκεια του sex είναι τόσο έντονες και δυνατές που επηρεάζουν τον εγκέφαλο προκαλώντας του πόνο. Αν θέλετε σίγουρα μία ιατρική γνωμάτευση μη διστάσετε να το συζητήσετε με το γιατρό σας, αλλά είναι κάτι πραγματικά μη ανησυχητικό.

Διαβάστε επίσης:

Όταν τσακωνόμαστε τον φωνάζω με το όνομα του πρώην μου!

Θέλετε το τέλειο πρώτο ραντεβού; Να τι πρέπει να κάνετε και τι να αποφύγετε!

Έρωτας και διαδίκτυο: 4 στάνταρ κινήσεις που πρέπει να κάνετε όταν ο πρώην είναι... online!

 

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ