Μήπως έχει κάποια σεξουαλική δυσλειτουργία;

Μήπως έχει κάποια σεξουαλική δυσλειτουργία;

To Queen.gr απαντά στα γράμματά σας

To γράμμα της αναγνώστριας

Είμαι 25 χρονών και είμαι με κάποιον κατά 8 χρόνια μεγαλύτερό μου εξ αποστάσεως εδώ και 4 μήνες.Σύνολο έχουμε βρεθεί 4 φορές και κάθε φορά μένουμε μαζί 2 μέρες.Τις υπόλοιπες φορές μιλάμε μέσω τηλεφώνου,αλλά κυρίως μέσω κάμερας-skype!Απ'αυτές τις 4 φορές που έχουμε βρεθεί,δεν έχουμε έρθει καμία φορά σε σεξουαλική επαφή.Την προτελευταία φορά είχε κάτι δερματολογικό στο μόριό του,που μετά υποτίθεται θεραπεύτηκε-εκεί αυτό που με προβλημάτισε ήταν οτι φοβόταν να μου το πει κ περίμενε για να βρεθούμε!Τότε απλά φρόντισε να ικανοποιήσει τις δικές μου ορέξεις,όχι κ με τόσο επιτυχία!Την τελευταία φορά που βρεθήκαμε μου είπε πως θέλει να γίνει με το δικό του τρόπο,να κάνω δηλαδή υπομονή,γιατί είναι κ άλλα πιο ουσιώδη και πιο σημαντικά πράγματα μέσα σε μια σχέση!Έτσι ειναι ο χαρακτήρας του,όπως είπε.Είναι πολλά που με προβληματίζουν,όπως 1) οτι μου είπε πως αν έβρισκε τη γυναίκα της ζωής του κ να μην τα έβρισκαν στον σεξουαλικό τομέα,απ'τη στιγμή που θα ήταν η γυναίκα της ζωής του και δε θα μπορούσε μακριά της,δε θα τον πείραζε με λίγα λόγια αν δεν τα έβρισκαν εκεί κ 2) οτι με αγγίζει σα να φοβάται,λες και είμαι από πορσελάνη-τα επίμαχα σημεία,έστω και εξωτερικά,έστω κ από περιέργεια να δει πώς είναι,πολύ ελάχιστα τα έχει αγγίξει και αυτό με δική μου παρότρυνση πιο πολύ.Δεν ξέρω τι να υποθέσω,εικάζω ή οτι είναι ανίκανος,ή οτι είναι αδερφή ή οτι υπάρχει άλλη κ δεν την έχει "σουτάρει" ακόμη και δεν θέλει να την απατήσει μέχρι να χωρίσουν.

Η απάντηση του Queen.gr

Αυτό δεν είναι σχέση. Όσο μη ρατσιστές κι αν προσπαθούμε να είμαστε με τις εξ αποστάσεως σχέσεις, όταν ξεκινούν με τόσο δύσκολες προυποθέσεις που αναγκάζουν κάποιον να βλέπει το έτερο ήμισυ 1 φορά το μήνα, επέτρεψέ μου να αμφιβάλλω για το αν υπάρχουν οι προυποθέσεις να προχωρήσει. Το διαδίκτυο δεν είναι μέσω επαφής ουσιαστικής. Αισθάνομαι ότι βρίσκει δικαιολογίες να αποφύγει τη σωματική επαφή. Ίσως υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Θα μπορούσαν να ισχύουν όλα αυτά που λες. Αυτά που λέει επίσης μοιάζουν με προσπάθεια να σε προειδεάσει για την ανυπαρξία σεξουαλικής επαφής κατά κάποιο τρόπο.
Δεν μπορώ κι εγώ να σου διευκρινήσω. Άλλη αποκλείεται να υπαρχει γιατί απάτη δεν σημαίνει σεξ μόνο. Τα φιλιά, η επικοινωνία και οι προθέσεις όταν μένετε μαζί αρκούν. Όλα εξαρτώνται από το πόσο σε ενδιαφέρει και σου αρέσει αυτος ο άνθρωπος και αν θεωρείς ότι είναι σωστός απέναντί σου. Ειλικρινής παρά τα προβλήματα. Αν υπάρχει θέμα, το να σου το κρύβει μέχρι να κολλήσεις δεν είναι όμορφο. Επίσης η απόστασή σας είναι αρκετά βολική στο να έχει λίγες σεξουαλικές επαφές. Αν σε ήθελε κάποιος υγιής άντρας και είχε τόσο καιρό να σε δει, δεν θα προλάβαινες να πάρεις ανάσα.

Είσαι 25 ετών και η σχέση σου μαζί του δεν έχει προχωρήσει. Είσαι διαθετειμένη να περιμένεις και να ταλαιπωρηθείς χωρίς να παίρνεις κάποια απάντηση; Σκέψου το καλά!

Μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας εδώ