Είναι η ιδέα μου ή του κάνει τα γλυκά μάτια;

Είναι η ιδέα μου ή του κάνει τα γλυκά μάτια;

To Queen.gr απαντά στα γράμματά σας

To γράμμα της αναγνώστριας

Kαλησπερα, ειμαι με ενα παιδι ενα χρονο τωρα και ολα ειναι καλα στην σχεση μας, αν και εξ αποστασεως αλλα τα καταφερνουμε. Αυτο που με απασχολει ομως ειναι οτι το τελευταιο διαστημα εχει μπει στην παρεα μας μια κοπελα ολιγον τι να το θεσω ευγενικα ευκολη. Απο οσο εχω καταλαβει και εγω αλλα και η κολλητη μου κανει τα γλυκα ματια στον δικο μου. Δηλαδη, απο την ημερα που τον γνωρισε δε εχει σταματησει να του κανει κολακειες τυπου "τι ομορφο παιδι που εισαι" και "ποσο τυχερη ειναι που σε εχει" και τετοια. Καθε φορα που θα βρεθουνε θα του απευθυνει τον λογο για το πιο μικρο και ασημαντο πραγμα! Μαλιστα μια φορα που ειχε βγει αυτη με την κολλητη μου και δυο φιλες τα εφερε η κουβεντα και ελεγε, ποσο γλυκος ειναι και ποσο ομορφο παλικαρι και γυρναει και της λεει η κολλητη μου ναι αλλα και πιασμενος ενα χρονο τωρα και απανταει αυτη ναι δυστυχως για εμας. Αλλα και ο δικος μου δε παει πισω. Τις προαλλες ειχαμε βγει για καφε οι δυο μας και μας πετυχε εκεινη και ηρθε να χαιρετησει και τα γνωστα φιλια και αγκαλιες, αλλα αυτο που με τσιτωσε ειναι οτι ο κυριος πηγε εφερε καρεκλα και της ειπε να καθησει, κατι το οποιο δεν εχει κανει ποτε για την κολλητη μου η καποια αλλη φιλη μου. Δεν ειμαι ανθρωπος που θα κανει σκηνη ευκολα, ναι ζηλευω δε λεω αλλα σε λογικα πλαισια. Αλλα πραγματικα αυτη την στιγμη θελω να τη ξεμαλλιασω την αλλη. Απο την αλλη σκεφτομαι οτι ειμαι υπερβολικη. Αληθεια χρειαζομαι συμβουλη για το πως να το χειριστω το ολο θεμα, γιατι η αληθεια οτι το ξεμαλλιασμα και το ξεκατινιασμα δεν ειναι και πολυ στον χαρακτηρα μου ουτε οι σκηνες ζηλοτυπιας.

Η απάντηση του Queen.gr

Καλό θα ήταν να μην δείξεις ότι τη ζηλεύεις και να μην σε ακούσει ποτέ να την κατηγορείς ο φίλος σου. Προφανώς και κάτι υπάρχει από μέρους της για να το εκφράσει και απέναντι στις φίλες σου. Μην νιώθεις ότι χάνεις το έδαφος κάτω από τα πόδια σου.

Πρόσεξε τον εαυτό σου και φρόντισε να είσαι όσο πιο χαμογελαστή, ήρεμη, υποστηρικτική και ερωτική με το φίλο σου, ώστε να ξέρει πως δύσκολα μπορεί να αντικαταστήσει τέτοια κοπέλα. Η άλλη του δίνει σημασία και τον κολακεύει συνεχώς κερδίζοντας πόντους. Με το να στραβώνεις και να είσαι επιθετική προς εκείνη ή προς τη συμπεριφορά του φίλου σου δεν θα κερδίσεις κάτι. Εάν του δίνεις την υποστήριξη και τη σημασία που ίσως του έχει λείψει λογικά δεν θα πρέπει να ανησυχείς.

Όσο μαζεύεις μέσα σου ερνητισμό προς την άλλη και κάθε άλλη, τόσο αυτό θα βγαίνει προς τα έξω στο αγόρι σου δημιουργώντας ένα όχι και τόσο ευχάριστο κλίμα. Από την άλλη βέβαια, πάντα θα υπάρχουν άλλες γυναίκες και άλλοι άντρες που θα προσπαθούν να εισχωρήσουν στη ζωή μας- το θέμα είναι εμείς πως το αντιμετωπίζουμε. Αν πάλι ο/η σύντροφός μας, δίνει δικαίωμα και κάνει κινήσεις προς το τρίτο άτομο, τότε ίσως δεν αξίζει απλά την αγάπη μας.

Μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας εδώ