Έρευνα: Μήπως η σχέση σας, σας παχαίνει;

Έρευνα: Μήπως η σχέση σας, σας παχαίνει;

Οι μακροχρόνιες σχέσεις βάζουν κιλά

Ρομαντικά δείπνα για δυο, χαλαρές βραδιές μπροστά στην τηλεόραση με ποπ κορν, το να περνάς αρκετές ώρες με τον σύντροφό σου είναι θερμιδική υπόθεση.

Τώρα μια νέα έρευνα αποκάλυψε ότι το να βρίσκεσαι σε σχέση είναι και η μοναδική αιτία της αύξησης βάρους, εκτοπίζοντας τις πιο προφανείς αιτίες όπως το πολύ φαγητό στις διακοπές ή έναν χωρισμό που μπορεί να σε οδηγήσει στο ψυγείο.

Το 62% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι έχει παχύνει κατά τη διάρκεια της σχέσης του ενώ τα 2/3 των ζευγαριών ισχυρίστηκαν ότι έβαλαν μαζί βάρος και οι δυο.

Η κύρια αιτία φαίνεται πως είναι οι πλούσιες μερίδες, με τις γυναίκες να ακολουθούν στις μερίδες τους συντρόφους τους με αποτέλεσμα να τρώνε πολύ περισσότερο από αυτό που είχαν ανάγκη.

Άλλες αιτίες είναι ότι τα ζευγάρια περνούν πολλές ώρες μπροστά στον καναπέ και την τηλεόραση, όπως υποστηρίζει το 30%, το 21% ότι υποστήριξαν ότι περνούν χρόνο μαζί τρώγοντας ενώ το 20% είπαν ότι τρώνε έξω και μάλιστα φαίνεται το φαγητό είναι το σημείο αναφοράς τους.

Συνεπώς το φαγητό παίζει ρόλο σε μια σχέση, και ενώ η απόλαυση του φαγητού είναι μεγάλη, είναι σημαντικό οι άνθρωποι να παραμείνουν υγιείς και να προσέχουν το τι τρώνε σε καθημερινή βάση.

Διαβάστε επίσης:

Κι όμως, το πρωινό ΔΕΝ είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας

Επίπεδη κοιλιά τώρα: Τips για να απαλλαγείτε από το ενοχλητικό «σωσιβιάκι»

Υποκύψατε στον πειρασμό; Κάντε το έξυπνα και μην χαλάσετε την δίαιτά σας!