Μου είπε ότι με συμπαθεί πολύ και καλύτερα να μείνουμε φίλοι. Ήθελα να κλάψω.

Μου είπε ότι με συμπαθεί πολύ και καλύτερα να μείνουμε φίλοι. Ήθελα να κλάψω.

To Queen.gr απαντά στα γράμματά σας

To γράμμα της αναγνώστριας

Eδω και κανα μηνα εχει μπει στην παρεα ενα παιδι! μου αρεσε απο την πρωτη στιγμη...με τα λιγα καναμε φαση αυτος με αρπαξε και με φιλησε για την ακριβεια! πηγαμε και στο αμαξι του για να συνεχιστει! oχι τιποτα προστυχο. εχουμε ξανακανει φασεις απο τοτε..προχθες ηθελε να παει στον αδερφο του και μου ειπε να παω μαζι του.σηκωθηκαμε απο το μαγαζι που ειμασταν ολοι μαζι και πηγαμε με γνωρισε και ο αδερφος του! σε ολο τον δρομο καναμε φασεις :) μου μιλαει καθε μερα στο φβ. εγω ποτε αυτος ομως ναι ειτε με προφασεις ειτε με απλα τι κανεις! εχει ζηλεψει πολλες φορες..οταν μιλαω με αλλους κλπ κπ. σημερα μου ειπε στο φβ πως με συμπαθει απειρα και καλυτερα που ειμαστε απλα φιλοι γιατι θα με στεναχωρουσε! εγω ηθελα να κλαψω αλλα ηξερα πως δεν πρεπει. ηξερα απο την πρωτη στιγμη πως δεν ειναι σοβαρος και οτι θελει να ειναι ελευθερος! οπως και εγω εξαλλου ηθελα ελευθερη σχεση.............για αυτο αρισα να μιλαω για ενα παιδι που γουσταρω και τον ξερει...τον βρισκει ασχημο λεει κλπ κλ ενω ολοι τον βρισκουνε κουκλο! νευριασε και βγηκε απο φβ...ζηλεψε δηλαδη! αυριο θα βγουμε παλι...μετα απο ολα αυτα θα υπαρχει αμηχανια! το ερωτημα που με καιει ειναι : ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΟΣΟ !!! ΑΝ ΜΟΥ ΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΦΑΣΗ Ή ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΙΝΗΣΗ ΕΓΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ???? ΘΑ ΘΕΛΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ :/ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ...ΠΛΙΖ :)

Η απάντηση του Queen.gr

Μάλλον εσυ υπερενθουσιάστηκες με τη γνωριμία του αδερφού και άρχισες να σκέφτεσαι πιο σοβαρά. Η σεξουαλική επιθυμία, ή η όρεξη κάποιου να παίξει ερωτικά είτε η δική σου είτε η δική του δεν μεταφράζεται σε έρωτα ή συναίσθημα και μέλλον απαραίτητα.

Και αυτή η λέξη 'φάση' - δηλαδή πόσο ξεπερασμένη; Απλά φιλιέστε και παίζετε ερωτικά. Κάνετε ό, τι κάνετε χωρίς σεξ... Ενδέχεται να έχασε το ενδιαφέρον του, ενδέχεται και να θέλει μόνο να παίζει ή μόνο να κάνει σεξ. Υπάρχει περίπτωση να σου το λέει γιατί περίμενε να κάνετε κάτι παραπάνω και δεν έγινε και να θέλει να ξεκαθαρίσει τη θέση του. Το ότι σου αρέσει κάποιος ή έστω παίζεις μαζί του και του μιλάς για άλλους είναι αστείο. Δεν δείχνει ωριμότητα και σοβαρότητα από μέρους σου. Είναι ένας άτσαλος τρόπος να κάνεις κάποιον να ζηλέψει μη σεβόμενη τον εαυτό σου ούτε και τον ίδιο. Είτε τον βλέπεις σοβαρά είτε όχι, αυτά δεν λέγονται γιατί σε κάνουν να δείχνεις επιπόλαιη. Προφανώς και έχετε βγει ήδη μετά από το περιστατικό ζήλειας... Δεν ξέρω αν έκανε κίνηση και αν ενέδωσες αλλά σε κάθε τέτοια περίπτωση η λύση δεν θα έρθει από εμάς. Θα πρέπει να κάνεις αυτό που αισθάνεσαι και να θυμάσαι:

-Να μην περιμένεις λαγούς με πετραχείλια

-Να είσαι σίγουρη για ό, τι κάνεις χωρίς να προκαθορίζεις τις συνέπειες

-Να συμπεριφέρεσαι ώριμα, χωρίς αστεία παιχνίδια γιατί όσες φάσεις και να κάνεις, όσες ζήλειες κι αν πάρεις σαν απάντηση το αποτέλεσμα θα είναι να μην σε παίρνουν στα σοβαρά.

Μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας εδώ