Ενώ δείχνει πολύ άντρας, στο σεξ κάνει σαν γυναίκα!

Ενώ δείχνει πολύ άντρας, στο σεξ κάνει σαν γυναίκα!

To Queen.gr απαντά στα γράμματά σας

Το γράμμα της αναγνώστριας

Γνώρισα ένα παιδί, άντρα βασικά 35 ετών, γυμναστή, κούκλο και με πολύ αρρενωπή συμπεριφορά. Μου την έπεσε, αρχίσαμε να βγαίνουμε και μετά από 10 μέρες έμεινα σπίτι του και κάναμε σεξ. 3 φορές. Το παράξενο είναι πως επέμενε να κάνουμε πρωκτικό εξ αρχής, πριν καν κάνουμε κανονικά και όταν μετά κατά τη διάρκεια του σεξ ήμουν από πάνω του, κινούταν σα γυναίκα και τα βογγητά του ήταν πολύ... θηλυκά για τη φωνή και το στυλ του. Σοκαρίστηκα κάπως. Εν τω μεταξύ έχει τη φήμη (και έτσι είναι) ότι δεν αφήνει θηλυκιά γάτα ανεκμετάλλευτη. Εγώ όμως προβληματίστηκα. Επειδή μου αρέσει γενικά να κυριαρχώ στο ερωτικό παιχνίδι, μου είπε κιόλας πως του βγάζω εγώ περίεργα ένστικτα, λόγω του ότι είμαι δυναμική. Πριν κάνουμε σεξ, όταν βγαίναμε έξω σχεδόν φοβόμουν να φτάσουμε στο σημείο αυτό γιατί ήταν πολύ άγριος και δεν ήξερα πώς να τον μαζέψω! Έπαθα σοκ. Εν τω μεταξύ δεν του λείπει κάτι σε προσόντα. Να πω όμως ότι δεν ήταν και πολύ... καλή η στύση του. Δεν ξέρω. Σα να ξενέρωσα. Να ήταν αυτή η φορά; Απλά ήταν ολόκληρο βράδυ και τις 3 φορές έτσι σαν κοριτσάκι έκανε σεξ... Τι λέτε να κάνω;

Η απάντηση του Queen.gr

Τι να σου πω κοπέλα μου! Έτσι όπως το περιγράφεις, προβληματίζομαι κι εγώ. Υπάρχει και η περίπτωση των bisexual ή των κρυφοgay. Δεν θα το απέκλεια, πολλά συμβαίνουν και σε συνδυασμό με την επιμονή γα πρωκτικό πριν καν κάνετε κανονικά σεξ, δεν ξέρω τι να σκεφτώ.

Ίσως γενικότερα να έχει θέμα στύσης και να του βγαίνει λίγο περίεργα η σεξουαλικότητα δεδομένου και του ότι έχει τη φήμη του γόη και έιναι κούκλος όπως λες. Οι γυναικείοι ήχοι και οι θηλυκές κινήσεις στο σεξ, είναι πρόβλημα. Ιδίως αν δεν έχει την ίδια συμπεριφορά όλη μέρα ή όταν τον βιώνεις εκτός κρεβατιού. Το φυσιολογικό θα ήταν να τα ξαναπείτε, αν σου αρέσει ακόμη δηλαδή και να το ξανατσεκάρεις ή να προσπαθήσεις να δεις αν μπορεί να κάνει σεξ με διαφορετικό τρόπο. Σε κάθε περίπτωση θα κάνεις αυτό που νιώθεις εσύ σωστό και όχι αυτό που θα σου πούμε εμείς. Αν έχεις ξενερώσει απλά το τελειώνεις, πόσα τέτοια περιστατικά υπάρχουν; Αν δεν είσαι σίγουρη ξαναδοκίμασε (αν σου βγει) και αποφασίζεις κατόπιν. Αν αυτό είναι το στυλ του στο κρεβάτι ανεξάρτητα από τη σεξουαλική του ταυτότητα και εσένα δεν σε εκφράζει, απλά το αφήνεις και πας παρακάτω γιατί δεν ταιριάζετε. Είναι απλό. Ευγενικά και χωρίς προσβολές.

Μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας εδώ