Λέτε «όχι» στο πρωινό σεξ; Κι όμως οι άνδρες τρελαίνονται

Λέτε «όχι» στο πρωινό σεξ;  Κι όμως οι άνδρες τρελαίνονται

Δείτε τα λάθη που κάνετε και… απομακρύνουν τους άνδρες

Είναι αλήθεια πως το πρωί ξυπνάτε με πρησμένα μάτια, μαύρους κύκλους και αναπνοή που δεν μυρίζει μέντα. Μην τρελαίνεστε και προσοχή μην ξυπνήσετε από τα χαράματα για να βαφτείτε. Άνδρες είναι, ε, δεν είναι και ηλίθιοι θέλουν να βλέπουν τη σύντροφό τους φυσική και με ατέλειες. Επίσης, θέλουν να ξεκινά η μέρα τους καλά και τι καλύτερο από το πρωινό σεξ. Δείτε τι δικαιολογίες – λάθη κάνετε για να τον αποφύγετε και μην τα επαναλάβετε για απλά τους απομακρύνετε.

1.«Βιάζομαι να πάω στη δουλεία»: Δεν τον απασχολεί το θέμα αφού ξέρει ότι πριν πάτε στη δουλειά κάνετε τουλάχιστον 30 λεπτά μέχρι να δείτε τι θα φορέσετε και να βαφτείτε. Θυσιάστε μια μέρα το βάψιμο δεν έγινε και τίποτα.

2.«Δεν αισθάνομαι σέξι το πρωί»: Δεν λέμε ποτέ σε έναν άνδρα ότι δεν είμαστε σέξι, θα αρχίσει να μας βλέπει έτσι. Επίσης «σέξι» μπορεί να είναι απλά ένα βλέμμα ή ένα γελάκι.

3.«Δεν έχω πλύνει τα δόντια μου»: Δεν λέμε τέτοια. Πηγαίνετε στο μπάνιο και γυρίζετε ολόφρεσκια.

4.«Έχει πολύ φώς»: Άλλη τραγική δικαιολογία. Αν δεν θέλετε να κάνετε σεξ και να τον βλέπετε μάλλον έχετε μεγάλο πρόβλημα στη σχέση σας και δεν το καταλάβει. Χαμηλός φωτισμός και κεράκια δεν είναι πάντα το τέλειο φόντο για σεξ.

Με λίγα λόγια κάντε του το χατίρι και θα δείτε πως έτσι ξεκινά μια πιο όμορφη μέρα!

Διαβάστε επίσης:

4 πράγματα τα οποία ένας άντρας... τρέμει κατά τη διάρκεια του sex!

4 απίστευτα πράγματα που οι άντρες βρίσκουν σέξι σε μία γυναίκα!