Είχαμε χωρίσει για 3 μήνες και ήταν με κάποια. Ξαναγύρισε σε μένα αλλά νιώθω ανασφάλεια.

Είχαμε χωρίσει για 3 μήνες και ήταν με κάποια. Ξαναγύρισε σε μένα αλλά νιώθω ανασφάλεια.

Το Queen.gr απαντά στα γράμματά σας

Το γράμμα της αναγνώστριας

Eίχα μια σχέση 3 χρόνων και τους τελευταίους μήνες είχαμε τα θεματάκια μας. Ίσως είχε ψιλοβαρεθεί, ίσως τον πίεζα κι εγώ γιατί μου έδινε δικαίωμα να ζηλεύω, τέλοσπάντων χωρίσαμε. Έκανε φίλη μια κοπέλα που έκανα παρέα στo facebook και εκείνη συνεχώς έκανε like. Τον ρώτησα, με είπε υπερβολική και ότι απλά γνωρίστηκαν. Ρώτησα κι εκείνη, μου είπε να μην ανησυχώ. Αυτά τον πρώτο μήνα. Λίγες μέρες μετά, τυχαία τους βρήκαμε έξω σε ραντεβού. Αισθάνθηκα θιγμένη. Τα έφτιαξαν και πήγαν και διακοπές. Η άλλη άφηνε ανοιχτό το προφίλ της και τα έβλεπα όλα. Πληγωνόμουν αλλά δεν έδινα δικαίωμα και απέφευγα να μιλάω. Πριν λίγες μέρες και ενώ ήμουν διακοπές μου έστειλε ότι με σκέφτεται, άρχισε μια διήμερη συζήτηση μέσω μηνυμάτων και εν τέλει τα ξαναβρήκαμε, αφού μου ζήτησε συγνώμη στα γόνατα. Είμαστε πιο καλά από ποτέ, αλλά η άλλη ποστάρει συνεχώς πράγματα που έκαναν μαζί και τν κράζει και κράζει κι εμένα. Δεν θέλω να αρχίσω να αναλώνομαι σε αυτό πάλι αλλά δεν μπορώ να αποφύγω να τα βλέπω μιας και λόγω κοινών φίλων μου εμφανίζονται τα σχόλια. Εκείνος την έσβησε αφού του το ζήτησα. Εκείνη λέει συνεχώς πόσο πληγωμένη είναι και πως εκείνος είναι ερωτευμένος μαζί της και γύρισε σε μένα από αντίδραση. Να του μιλήσω ή να το παίξω ανώτερη; Λέει ότι με αγαπάει και πως κατάλαβε πως δεν μπορεί να ζήσει χωρίς εμένα. Πως όλο αυτό ήταν ένα τραγικό λάθος, μια κρίση εξαιτίας της δικής του ανασφάλειας!

Η απάντηση του Queen.gr

Από τη στιγμή που αποφάσισες να τον συγχωρήσεις και να τον ξαναδεχτείς και από κοινού είπατε να κάνετε μια νέα αρχή μαζί, καλό είναι να μην επαναληφθούν τα ίδια λάθη. Δεν ξέρω αν ήταν με εκείνη από αντίδραση, αλλά είναι κακό να ασχολείσαι με τους άλλους. Προσπάθησε να επικεντρωθεις αυτή τη φορά στο πώς θα διαχειριστείτε τη σχέση εσύ και αυτός. Δεν είναι καλό να ασκήσεις επιπλέον πίεση δίνοντάς της περισσότερη αξία από όση έχει.

Δεν έχει σημασία τι κάνει αυτή και η κάθε αυτή. Προσπάθησε να δίνεις βάση στη δική σου συμπεριφορά και στο πώς ανταποκρίνεται εκείνος απέναντί σου. Αν είναι εντάξει στη σχέση τότε δεν χρειάζεται να ασχολείσαι με καμία. Προσπάθησε να κάνεις μία νέα αρχή αν πιστεύεις πως και οι δύο είστε αρκετά αποφασισμένη για να συνεχίσετε τη σχέση χωρίς προβλήματα. Μην ασχολείσαι με καμία. Όσο περισσότερη απόσταση κρατάς από το δημόσιο ξεκατίνιασμα, τόσο ενισχύεις τη θέση σου. Άφησέ την να το ξεπεράσει με τον τρόπο της αλλά μην ανακατευτείς. Ζήσε αυτό που έχεις, αφού τον συγχώρησες και μην το συνεχίζεις κι εσύ.

Μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας εδώ