Μία αναγνώστρια μας μιλάει για τη φιλία ανάμεσα σε δύο πρώην

Γωγώ Φούντα
Μία αναγνώστρια μας μιλάει για τη φιλία ανάμεσα σε δύο πρώην

Εσείς μπορεί να έχετε καταφέρει να μείνετε φίλη με τον πρώην σας, η Πέννυ όμως διαφωνεί!

Χωρίσατε; Και τώρα σου λεει να μείνετε φίλοι όπως ήσασταν κάποτε; Κοινώς φιλία μαζί με σεξ... Το 50 % των ανθρώπων θεωρεί ότι δεν υπάρχει φιλία μεταξύ 2 πρώην ενώ το άλλο 50 θεωρεί πως υπάρχει και όλα είναι καλά.

Εγώ προσωπικά ανήκω στο ποσοστό εκείνο που δε θεωρεί ότι υπάρχει φιλία... Δηλαδή κάτσε ρε φίλε ήμασταν φίλοι,τα φτιάχνουμε, χωρίζουμε κ ξανά φίλοι; Και τα συναισθήματα που πάνε; Βόλτα; Δεν πιστεύω σε αυτά γιατί πάντα ο ένας από τους 2 θα πονάει κ θα πονέσει περισσότερο όταν ο άλλος κάνει σχέση. Μια φιλία γίνεται έρωτας.... Ένας έρωτας δεν γίνεται ποτέ φιλία! ΚΑΝΟΝΑΣ! Και προσπαθεί και να σε πείσει πως δε νιώθει τίποτα και σου λέει πως σε αγαπάει σαν άνθρωπο, ok μπορεί να συμβεί αυτό αλλά όταν λέμε πως χωρίζουμε το εννοούμε.. Ούτε τηλέφωνα ούτε τίποτα. Και για να μείνεις φίλη με κάποιον πρώην σου πρέπει πολύ απλά να περάσει αρκετός καιρός ακόμα και χρόνια αλλά και πάλι φιλία δε νομίζω πως θα είναι καθώς πάλι θα είστε μαζί,πάλι θα σου ξυπνήσουν συναισθήματα και αναμνήσεις. Τώρα τι γίνεται στο μυαλό του καθένα δεν μπορώ να το ξέρω αλλά το μόνο σίγουρο σύμφωνα με την δική μου άποψη τσάμπα τυραννιέστε με φιλίες κ σεξ. Δεν υπάρχει αυτό.....

Είτε σας εκμεταλλεύεται μεχρι να βρει κάτι καλύτερο (καβάτζα) είτε δεν ξέρει απλά τι θέλει και περνάει την ώρα του έτσι. Και να ξέρετε... ότι αν τα φτιάξει με άλλη θα σας ξεχάσει ή αν δε του κάτσει κλπ πάλι σε σας θα γυρνάει.... Οπότε σκεφτείτε το καλά!

Αν θέλετε κι εσείς να μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί μας πατήστε εδώ