Φιλήθηκα με το αγόρι της αδερφής μου! Και μου αρέσει...

Φιλήθηκα με το αγόρι της αδερφής μου! Και μου αρέσει...

To Queen.gr απαντά στα γράμματά σας

Το γράμμα της αναγνώστριας

Χώρισα άσχημα με το αγόρι μου το οποιο με απατούσε και ήμουν και είμαι πολύ δυστυχισμένη. Ο φίλος της αδερφής μου και ο πρώην μου είναι πολύ καλοί φίλοι. Πριν λίγες μέρες τσακώθηκε κι εκείνος με την αδερφή μου γιατί τον πιέζει. Έτυχε και βρεθήκαμε έξω και μεθύσαμε. Έχουμε γενικά καλές επαφές και τα λέμε. Με γύρισε σπίτι. Εκεί στο αυτοκίνητο τον αγκάλιασα και του είπα ευχαριστώ. Μείναμε έτσι λίγη ώρα και όπως σιγά-σιγά σηκωνόμουν να φύγω ακούπησαν τα μάγουλά μας. Μάλλον και οι δύο νιώσαμε το ίδιο και φιληθήκαμε. Και ξανά και ξανά. Μου έστειλε μήνυμα στο facebook ότι δεν μπορεί να το βγάλει από το μυαλό του και το σκέφτεται συνέχεια- όχι σαν τύψεις αλλά ότι του άρεσε. Το περίεργο είναι πως ούτε κι εγώ νιώθω πως κάναμε κάτι κακό και μου αρέσει σαν παιδί πολύ. Τώρα μου αρέσει περισσότερο. Είχε πολύ χημεία το φιλί. Και κανείς μας δεν ήταν καλά στη σχέση του... Δεν ξέρω τι να κάνω.

Η απάντηση του Queen.gr

Εχμ... αυτά τα πράγματα δεν πρέπει να συμβαίνουν. Καταλαβαίνω πως όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος, όμως η αλήθεια είναι πως αν ο αδερφός ή η αδερφή μας, μας φάει το γκόμενο (σόρυ που το θέτω έτσι), δεν το ξεπερνάμε ποτέ, ακόμη κι αν αυτός ο γκόμενος/σχέση/φλερτ δεν είναι και το πιο σημαντικό άτομο στον κόσμο.

Όσο και να σου άρεσε, είναι ένα φιλί, μια άτυχη στιγμή, ένα λάθος. Τουλάχιστον δεν είναι έρωτας. Μόλις συνέβη κάτι μικρό, το οποίο αν για λίγο πάθος το συνεχίσεις, ενδέχεται να τραυματίσεις ανεπανόρθωτα τη σχέση με την αδερφή σου. Δεν θα πω κάτι για το χαρακτήρα του ή για το δικό σου. Μπορεί κάλλιστα να είστε τα καλύτερα παιδιά σε μια στιγμή αδυναμίας, αλλά αν στο έκαναν εσένα τι θα έλεγες;

Αν ερχόταν μια φίλη σου να σου πει πως το αγόρι της και η αδερφή της φιλήθηκαν και τα... λένε κρυφά πίσω από την πλάτη της, τι θα της έλεγες; Είναι κάποια όρια που καλό είναι να μην ξεπερνιούνται. Όχι μόνο για το τι θα πει ο κόσμος, αλλά για την αδερφή σου. Εκείνος είναι ένας ξένος και δεν έχει προλάβει να γίνει κάτι για σένα. Εκείνη είναι η αδερφή σου και προφανώς είναι ερωτευμένη μαζί του για να τον πιέζει όπως είπες. Ακόμη κι αν χωρίσουν καλό είναι να μην έχεις καμία σχέση εσύ με όλο αυτό.

Μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας εδώ