Χωρίσαμε μετά από 3 χρόνια κι ενώ έλεγε ότι δεν θέλει καμία άλλη μέσα σε 15 μέρες έκανε καινούργια σχέση. Και είναι χαρούμενος, χωρίς να σκέφτεται εμένα. Τι ξεφτίλα είναι αυτή.

Χωρίσαμε μετά από 3 χρόνια κι ενώ έλεγε ότι δεν θέλει καμία άλλη μέσα σε 15 μέρες έκανε καινούργια σχέση. Και είναι χαρούμενος, χωρίς να σκέφτεται εμένα. Τι ξεφτίλα είναι αυτή.

Γεια σας,

Χωρίσαμε μετα απο 3 χρόνια σχέσης, γιατί δεν ήταν ευτυχισμένος πλέον και δεν ένιωθε όπως παλιά. Είχε πει ότι δεν θα ξαναέκανε τον επόμενο χρόνο σχέση, ότι δεν πιστεύει ότι θα νιώσει με καμία όπως μαζι μου. Όλα ήταν ψέματα!
Μέσα σε 15 μέρες αφότου χωρίσαμε τα έφτοιαξε με άλλη, με την κολλητή της κοπέλας του αδερφού του. Και πήγαν και διακοπές όλοι μαζί, ζευγάρια, που είχε πει ότι δεν θα πήγαινε γιατί είχε φορτωμένο πρόγραμμα.
Και τα κατάλαβα όλα απο το profile του αδερφού του, που έβαλε τις φωτογραφίες (στο δικό του έβαλε να μην φαίνονται) με την καινούρηγια του σχέση, χέρι-χέρι στις διακοπές. Νιώθω αηδία, σιχαμάρα, απογοήτευση. Τον πήρα 2 φορές τηλέφωνο για να τον βρίσω, αλλά δεν το σήκωσε. Αλλά κατάλαβα ότι δεν έχει νόημα και έσβησα και αυτόν και τον αδερφό του από το Facebook και δεν θα ξαναενοχλήσω.
Αλλά με πονάει. Ήταν πάντα εκεί, δεν είχε δώσει ποτέ αφορμές, υπεράνω υποψίας. Εγώ, όπως και όλοι οι δικοί μου άνθρωποι, δεν το πιστεύουν. Έχουν πάθει σοκ. Δεν τον αναγνωρίζω. Ήμουν τόσα χρόνια με έναν ξένο, που με διέγραψε σε 15 μέρες. Και επέτρεψε να ανέβουν στο Facebook οι φωτογραφίες, ενώ ήξερε ότι εγώ υπέφερα. Ίσως πίστευε οτι επειδή δεν της έβλαε στο profile του δεν θα της έβλεπα. Αλλά δεν έχει σημασία το Facebook. Μετά από 15 μέρες, νέα σχέση και διακοπές χέρι-χέρι; Τι ξεφτύλα είναι αυτή!


Αγαπητή φίλη,

Ναι, μπορώ να καταλάβω πόσο άσχημα νιώθεις μετά από έναν χωρισμό. Και σίγουρα τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα όταν βλέπεις τον μέχρι-πριν-από-λίγες-μέρες-έρωτα-της-ζωή-σου με νέα κοπέλα, χέρι-χέρι, χαρούμενο και μπλα, μπλα, μπλα.
Ναι, το καταλαβαίνω όλο αυτό, αλλά κόψε λίγο με τα «αηδία», «ξεφτίλα», «σοκ» και όλο αυτό το drama queen που μοιάζει να έχει βγει από αισθηματικό μυθιστόρημα δεύτερης κατηγορίας!

Να σου πω το μεγάλο λάθος που έκανε ο πρώην σου; Αποφάσισε να χωρίσει μέσα σε μια φάση «καλό παιδί», για να στο κάνει πιο εύκολο και το αποτέλεσμα ήταν να πει ότι μπούρδα του ήρθε στο κεφάλι. Και μάλλον του ήρθαν πολλές μπούρδες. Και τις είπε μαζεμένες.
Όλα αυτά τα «δεν θα κάνω σχέση για ένα χρόνο», «δεν θα ξανανιώσω με άλλη όπως νιώθω με εσένα» και άλλα τέτοια δεν τα λες, γιατί απλά δεν ξέρεις τι θα γνωρίσεις μέσα στις επόμενες ώρες, μέρες, εβδομάδες. Απλά πράγματα.
Αυτό ήταν το μεγάλο του λάθος - και μάλλον το κάνουμε πολύ συχνά οι άντρες αυτό σε μια προσπάθεια να φανούμε ok τύποι, ενώ λέμε στην άλλη «τέλος»! Anyway, μαλακία μας, αλλά αυτό είναι άλλο παραμύθι.

Όσο για τα υπόλοιπα; Ναι, ok, βρήκε άλλη μέσα σε 15 μέρες. Και έδειξε έτσι ότι δεν ήταν ερωτευμένος πλέον μαζί σου. Ναι, χάλια, αλλά ξεπέρασέ το! Δηλαδή τι περίμενες; Ότι θα χωρίζατε και θα κλεινόταν σε μοναστήρι; Ή θα έπαιρνε όρκο αποχής από το σεξ;
Μην τρελαθούμε.
Και στη τελική σε χώρισε πρώτα και προχώρησε τη ζωή του. Θα ήθελες να είστε μαζί και να κάνει ότι κάνει πίσω από την πλάτη σου; Δεν νομίζω.
Και τι έγινε που γνώρισε άλλη μετά από 15 μέρες; Και μετά από 5 μήνες το νόημα θα ήταν το ίδιο: ότι δεν ήταν πλέον ερωτευμένος. Και αυτή είναι η ουσία. Όλα τα υπόλοιπα είναι άλλα λόγια για να αγαπιόμστε. Φρου φρου και αρώματα.

ΥΓ.: Btw με τις φίλες σου μπορείς να τον λες και ξεφτίλα και κόπανο και ό,τι άλλο θέλεις. Έτσι δεν πάνε τα πράγματα μετά από ένα χωρισμό;

ΥΓ1: Sorry αν ήμουν λίγο σκληρός. Αλλά πάντα έτσι είμαι όταν επιστρέφω από διακοπές!

Στείλτε κι εσείς τις δικές σας ιστορίες στον Dr. Love ΕΔΩ