Είναι όντως καρμική αγάπη;

Είναι όντως καρμική αγάπη;

Το Queen.gr απαντά στα γράμματά σας

Το γράμμα της αναγνώστριας

Καλησπερα, ειμαι 21 ετων κ εχω 6χρονια μια σοβαρη σχεση με εναν ανθρωπο που τον αγαπαω παρα πολυ! μεσα σε αυτα τα 6χρονια εχουμε χωρισει 2φορες εξαιτιας του...αλλαζε χαρακτηρα γινοταν ανώριμος, με πλήγωνε, εβγαινε μονο με φιλους, μου εβαζε τις φωνες και με μειωνε. Βρηκα κουραγιο να χωρισω, να φροντισω τον εαυτο μου, εβγαινα, διασκεδαζα γνωρισα αλλον κ προχωρησα. Μολις εμαθε πως κανω τη ζωη μου ταρακουνηθηκε και αλλαξε συμπεριφορα. κυριος. Μετα απο καιρο ξαναχωρισαμε, αλλα μολις μαθαινε οτι ειμαι αλλου ερχοταν σπιτι μου τα βραδια, χτυπουσε κουδουνια μεθυσμενος και με παραακουσε να τα βρουμε με πολλες προσπαθειες. Πιστευω δεν ειναι σωστη επιλογη τα πισογυρισματα και ουτε εμπιστοσυνη του ειχα. Δεν πιστευα πως θα το ξεπερασουμε αλλα και δεν νιωθω οπως παλια αλλα τον αγαπαω γι αυτο κ ειμαι ακομα μαζι του μετα απ ολα αυτα...ακομα κ με αλλες που πηγαινε το ξεπερασαμε και με βοηθησε ο ιδιος να τα σβησουμε ολα.

Μου κανει τα χατιρια, με κακομαθαινει, οταν τσακωνομαστε του λεω να χωρισουμε και υπομενει τα παντα αλλα παντα φοβαμαι μην ξαναπληγωθω. Από τη μια δεν μπορω μακρια του και τον αγαπαω πολυ αλλα δεν νιωθω μεσα μου ουτε μια μικρη φλογα. Θα ηθελα τη γνωμη σας.

Η απάντηση του Queen.gr

21 ετών και 6 χρόνια σοβαρή σχέση; Δύο πράγματα που δεν πάνε μαζί. Το 21 με το σοβαρή ιδίως όταν ξεκινάμε στα 15. Ακόμη δεν έχετε καλά καλά μάθει τον εαυτό σας. Είναι σχέση αγάπης, οκ- τα χρόνια το δικαιολογούν ίσως αλλά μοιάζει περισσότερο σχέση εξάρτησης. Έχετε μάθει να το ζείτε αυτό από παιδιά και δεν μπορείτε να απαγκιστρωθείτε από αυτό το κομμάτι. Τόσο εσύ όσο και εκείνος δεν έχετε ήρεμη συμπεριφορά και ζείτε το δικό σας δράμα σε κάθε καβγά, ενώ κάθε προσπάθεια επανασύνδεσης ουσιαστικά δρα σαν ένεση επιβεβαίωσης. Δεν μπορείτε να δεχτείτε πως κάποιος από τους δύο θα πάει μπροστά και παρακάτω πριν προλάβει να κάνει το ίδιο ο άλλος. Ουσιαστικά και οι δύο έχετε γνωρίσει άλλους ανθρώπους, άρα δεν είναια αυτό το πρόβλημα, το πρόβλημα είναι ότι είστε εξαρτημένοι σε αυτή την κατάσταση ασχέτως αν η χημεία μεταξύ σας δεν υφίσταται πια. Μήπως να το παίρνατε απόφαση;

Μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας εδώ