Ολική καταστροφή: Τα χειρότερα εσώ-ρούχα που μπορούμε να φοράμε όταν μας τύχει ξαφνικό sex!

Γωγώ Φούντα
Ολική καταστροφή: Τα χειρότερα εσώ-ρούχα που μπορούμε να φοράμε όταν μας τύχει ξαφνικό sex!

Kαι πραγματικά είναι αυτό που λέμε: Μη σου τύχει!

Ας ξεκαθαρίσουμε κάπως τα πράγματα: Το sex μπορεί να είναι καυτό, σκανδαλιστικό και όλα τα γνωστά, είναι όμως και πολύ μα πάρα πολύ αστείο! Είναι άραγε οι κουλές γκριμάτσες που παίρνουμε ή τα άσχετα που μπορεί να πετάξουμε κατά τη διάρκεια ή μήπως όλοι αυτοί οι ήχοι οι οποίοι είναι αναπόφευκτοι και οι οποίοι μπορούν να μας κάνουν να γίνουμε πιο κόκκινοι και από ώριμο ντοματίνι; Με λίγα λόγια, το sex δεν είναι μόνο μία βιολογική ανάγκη αλλά είναι πάνω απ' όλα διασκέδαση! Υπάρχουν όμως και κάποιες περιπτώσεις που μπορεί να γίνει σωστός εφιάλτης και να φταίμε εξ' ολοκλήρου εμείς! Πώς; Μα φυσικά όταν μπαίνει στο προσκήνιο ο αιφνιδιασμός και το... απρόσμενο! Οπότε, ας πέσουν οι μάσκες και ας μιλήσουμε με ειλικρίνεια αγαπητές φίλες! Πόσες φορές δεν γίνατε ρεζίλι όταν δεν περιμένατε ότι θα κάνετε sex και τα ρούχα σας, ή πιο συγκεκριμένα τα εσώρουχά σας ήταν... ολική καταστροφή; Καλώς ή κακώς σε όλες μας έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο, το οποίο μπορεί τα αγόρια να μη λαμβάνουν καν υπόψη τους αλλά για εμάς είναι συνώνυμο της αυτοκτονίας! Εδώ λοιπόν σας έχουμε έναν μίνι κατάλογο με τα χειρότερα κομμάτια που μία γυναίκα μπορεί να φοράει όταν της τύχει ξαφνικό sex και δυστυχώς δεν μπορεί να κάνει τίποτα γι' αυτό!

1. To... κυλοτάκι της περιόδου: Αχ βρε κορίτσια να πούμε ότι δεν σας καταλαβαίνουμε θα είναι ψέμα! Όλες μας καλώς ή κακώς κάποιες φορές θέλουμε απλά να βάλουμε το τεράστιο βρακάκι μας και να μην μας ενοχλεί απολύτως τίποτα! Έλα όμως που το σύμπαν συνωμοτεί, τώρα υπέρ μας εναντίον μας δεν ξέρουμε, και το καλό θα μας τύχει ακριβώς εκείνη την μέρα! Συμβουλές προς ναυτιλομένους δεν υπάρχουν, οπότε ή κάθεστε και απλά χαμογελάτε αμήχανα όταν πάει να... αφαιρέσει τη... σωβρακοφανέλα, ή αν έχετε τα κότσια και το θάρρος, λέτε ένα βροντερό όχι και κανονίζετε μία άλλη μέρα! Τώρα το όχι πως το λες είναι ένα άλλο θέμα...

2. Αθλητικά χωρίς... κάλτσα: Το μόνο σίγουρο είναι ότι όλοι και όλες κάποια στιγμή στη ζωή μας έχουμε κάνει την παρασπονδία να φορέσουμε το αθλητικό μας χωρίς κάλτσες, είτε γιατί δε βρίσκαμε καθαρές, είτε γιατί βιαζόμασταν! To θέμα είναι βέβαια, ότι δεν είμαστε όλοι τόσο άτυχοι ώστε να μας τύχει sex ακριβώς την μέρα εκείνη! Καταλαβαίνετε κορίτσια τι θα γίνει όταν πάει ο έρμος να σας βγάλει το παπουτσάκι! Γιατί και sex με το αθλητικό δεν το λες και ιδανικό! Αν έχετε προμηθευτεί με μανταλάκια και αρωματικά χώρου έχει καλώς, αλλιώς λυπούμεθα αλλά μάλλον θα σας περάσει για βρωμιάρα και θα έχει και δίκιο!

3. Mασαζοκαλσόν: Ή τελοσπάντων οτιδήποτε άλλο συμμαζεύει και κολακεύει τη σιλουέτα! Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι τα περισσότερα από δαύτα στερούνται πλήρως κομψότητας και πρωτοτυπίας, στην καλύτερη να φαίνεστε σαν βατραχάνθρωπος, αλλά φανταστείτε το πόσο μπορεί να ξενερώσει, όταν συνειδητοποιήσει ότι δεν έχετε επίπεδη κοιλιά και πως τα οπίσθια τα στρογγυλά και σφριγηλά που τόση ώρα παρατηρούσε, στην πραγματικότητα αγγίζουν... γόνατο! Όχι ότι είναι κακό, αλλά όπως και να το κάνουμε είναι ψέμα βρε κορίτσια. Σκεφτείτε να τον θαυμάζετε για την κορμοστασιά του και να ανακαλύψετε ότι φοράει εσωτερικά τακούνια! Δε θα νιώσετε προδομένες;

4. To λευκό, το γαριασμένο το φανελάκι: Ας μιλήσουμε ξεκάθαρα: Όλοι και όλες μας έχουμε ένα πατσαβουριασμένο λευκό φανελάκι το οποίο το φοράμε τουλάχιστον επί 3 συναπτά έτη μέσα στο σπίτι, και καμιά φορά όταν κάνει λίγο κρύο και κάτω από τα ρούχα μας! Κι όμως φίλες μου, την μέρα εκείνη επιλέγει εκείνος ο άλλος να έχει σεξουαλική διάθεση και να μην κρατιέται κιόλας! Αν το μπλουζάκι σας δεν έχει τρύπες, είστε σε καλό δρόμο! Αν έχει, πείτε του ότι είναι vintage και ότι είναι εξαιρετικό κομμάτι! Όπως και να εξελιχθεί η βραδιά πάντως, την επόμενη μέρα καλό θα ήταν να το πετάξετε!

Διαβάστε επίσης:

5 ατέλειες της γυναικείας εμφάνισης που οι άντρες λατρεύουν!

5 βασικά σημάδια, ότι σας βλέπει σαν φίλη και τίποτα παραπάνω!

Τα μεγαλύτερα στιλιστικά λάθη που κάνουμε στο πρώτο ραντεβού!