Τα μεγαλύτερα γυναικεία λάθη στο πρώτο ραντεβού!

Γωγώ Φούντα
Τα μεγαλύτερα γυναικεία λάθη στο πρώτο ραντεβού!

Nα ένας οδηγός για να μην τα επαναλάβετε!

Δεν είναι η πρώτη φορά που αναφερόμαστε στο πρώτο ραντεβού και σίγουρα όχι η τελευταία! Η αλήθεια είναι ότι όλοι τα μισούμε γιατί πολύ απλά είναι αμήχανα και τελικά κανένας από τους δύο δεν τα απολαμβάνει! Ειδικά αν ο άλλος ή η άλλη είναι σχεδόν άγνωστος, το πράγμα μερικές φορές καταντά αφόρητο! Τι κάνουμε συνήθως οι περισσότεροι; Αγχωνόμαστε, δεν είμαστε ο εαυτός μας και τελικά τα κάνουμε μαντάρα! Όλοι μας έχουμε άγχος και αγωνία για το αν θα είμαστε καλοί και αν τελικά θα αρέσουμε, αλλά είναι και μερικά λάθη τα οποία αν όχι όλοι οι περισσότεροι από εμάς επαναλαμβάνουν με θρησκευτική θα λέγαμε ευλάβεια! Στην προκειμένη λοιπόν, και επειδή είμαστε γυναίκες, λέμε να προσπαθήσουμε να ενημερώσουμε τις φίλες εκεί έξω σχετικά με τα μεγαλύτερα λάθη που κάνουμε στο πρώτο ραντεβού, όπως ακριβώς τα απαρίθμησαν οι άντρες, για να έχουν και βάση αυτά που λέμε! Την προσοχή σας παρακαλώ...

1. Η ώρα της ανάκρισης: Ναι σίγουρα ο άντρας απέναντί μας είναι σχεδόν άγνωστος και σίγουρα θέλουμε να μάθουμε όσο το δυνατόν περισσότερα για εκείνον γιατί μας αρέσει, αλλά βρε κορίτσια υπάρχει και κάτι που λέγεται διακριτικότητα και τακτ! Με λίγα λόγια κάντε τις ερωτήσεις σας αλλά όχι σε μορφή βομβαρδισμού γιατί το μόνο που θα καταφέρετε είναι να τον τρομάξετε! Επίσης, καλύτερα να αποφύγετε οποιαδήποτε προσωπική ερώτηση και έχετε στο νου σας να μην αναφέρετε συχνά την λέξη γονείς γιατί ποτέ δεν ξέρεις! Το καλύτερο είναι, αν θέλετε διακαώς να μάθετε κάτι συγκεκριμένο για εκείνον, να μιλήσετε για τον εαυτό σας και στη συνέχεια να του κάνετε μία ερώτηση πάνω σε αυτό! Με λίγα λόγια να του... πετάξετε το μπαλάκι!

2. Το κορίτσι το καλόβολο: Πιστεύουμε σας έχει τύχει όταν βγαίνετε πρώτο ραντεβού, να μην ξέρετε πού πατάτε και πού βρίσκεστε! Δεν ξέρετε καθόλου τον άνθρωπο που έχετε απέναντί σας, οπότε δεν έχετε ιδέα και για το τι μπορεί να του αρέσει! Θέλει ποτό; Θέλει φαγητό; Θέλει κάτι εντυπωσιακό ή κάτι πιο απλό! Η δύσκολη απόφαση πέφτει συνήθως στον άντρα ο οποίος έχει και το μεταφορικό μέσο, όμως, αν τελικά τον δείτε να δυσκολεύεται και να μην έχει ιδέα για το πού θα πάτε ή πώς να συνεχίσετε τη βραδιά σας, μπορείτε να του προτείνετε εσείς κάτι! Το κλασικό, δεν έχω πρόβλημα όπου θες εσύ, είναι κουραστικό και αντισεξουαλικό! Οπότε πάρτε μία απόφαση και εντυπωσιάστε!

3. Το τσεκάρισμα του κινητού: Αυτό κι αν είναι ότι χειρότερο σε ένα ραντεβού: Φανταστείτε να έχετε έναν άντρα απέναντί σας, ο οποίος δεν δίνει καμία απολύτως σημασία σε αυτά που λέτε και τσεκάρει συνέχεια το κινητό του! Σου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι ή όχι; Ε λοιπόν, εφόσον δεν θέλετε να σας το κάνουν, καλό θα ήταν να μην το κάνετε ούτε κι εσείς! Όσο βαρετό κι αν είναι το ραντεβού σας και όσο κι αν θα προτιμούσατε να είστε κάπου αλλού, είναι τρομερή αγένεια και φέρνει σε τεράστια αμηχανία τον άλλο! Αν δεν τον αντέχετε λεπτό, βρείτε μια δικαιολογία και φύγετε! Είναι προτιμότερο...

4. Αστεία που δεν καταλαβαίνει: Λοιπόν το λέμε τώρα μπας και το συνειδητοποιήσουν και οι άντρες, οι οποίοι το κάνουν σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από εμάς! Δεν ενδιαφέρει κανέναν το μεθύσι που κάνατε πριν 3 χρόνια στην Αντίπαρο με αποτέλεσμα να βρεθείτε στη Πάρο! Όσο γέλιο κι αν σας προκαλεί εσάς αυτό, για τον άλλο είναι απλώς μία άχρηστη πληροφορία γιατί δεν ξέρει ούτε την Μαρία, ούτε το Σπύρο, ούτε και το Γιάννη, και δεν έχει και καμία διάθεση να τους μάθει! Αφήστε λοιπόν τις πραγματικά άχρηστες ιστορίες και μιλήστε για κάτι στο οποίο θα μπορεί να συμμετάσχει και εκείνος γιατί πιστέψτε μας, κάποια στιγμή το στόμα πιάνεται από το ψεύτικο μειδίαμα!

5. Η ώρα της δράσης: Τελικά σας άρεσε τόσο πολύ και θέλετε οπωσδήποτε να τον ξαναδείτε; Οι περισσότεροι άντρες δεν κάνουν αμέσως την κίνησή τους ακόμα και να γουστάρουν! Οπότε πολύ πιθανό, αν φυσικά του αρέσατε κι εσείς, να περιμένει καμιά βδομάδα ίσως και παραπάνω για να επικοινωνήσει για να μη φανεί λιγούρης ή απελπισμένος! Αν εσείς δεν μπορείτε να περιμένετε, και είστε προετοιμασμένη ακόμα και για την απόρριψη μπορείτε ωραιότατα να επικοινωνήσετε! Δεν είπαμε αμέσως αφού χωριστείτε, αλλά 3 μερούλες μετά μπορείτε να το κάνετε το τηλεφωνηματάκι σας.

Διαβάστε επίσης:

Ολική καταστροφή: Τα χειρότερα εσώ-ρούχα που μπορούμε να φοράμε όταν μας τύχει ξαφνικό sex!

5 ατέλειες της γυναικείας εμφάνισης που οι άντρες λατρεύουν!

5 βασικά σημάδια, ότι σας βλέπει σαν φίλη και τίποτα παραπάνω!