Το σεξ ως μεταφορικό μέσο

Το σεξ ως μεταφορικό μέσο

Καμιά φορά, μια γυναίκα μπορεί να κάνει πολλά προκειμένου να διασφαλίσει πως το βράδυ θα επιστρέψει σπίτι της.

Πριν από 6 χρόνια βρισκόμουν στην Πράγα για διακοπές. Τον καιρό εκείνο ταξίδευα στην Ευρώπη για περίπου 1,5 μήνα και σε κάθε πόλη δεν έμενα για περισσότερες από 2-3 μέρες, ανάλογα με την πόλη βέβαια. Στην Πράγα βρίσκονταν και κάτι φίλες μου από Ελλάδα για σπουδές, οπότε εκεί κάθισα λίγο παραπάνω.

Όταν λοιπόν ένα βράδυ προέκυψε ένα φλερτάκι με έναν όχι ιδιαίτερα εντυπωσιακό Τσέχο, αποφάσισα να μην το αφήσω να πάει χαμένο μιας και ήμουν σε διακοπές, single νέα κι όμορφη και ελεύθερη να κάνω ότι θέλω. Μετά από 2-3 ώρες ατελείωτο flirting, αμέτρητα ποτάκια και αρκετά σφηνάκια, κατευθυνθήκαμε προς το σπίτι του. Αφού γυρίσαμε με το αυτοκίνητο τη μισή Πράγα και εγώ έχασα εντελώς τον προσανατολισμό μου, βρεθήκαμε επιτέλους στο σπίτι του και αρχίσαμε τη διαδικασία του σεξ.

Όταν διαπίστωσα πως ήταν πραγματικά θλιβερός, δεν ήταν πολύ αργά για να φύγω. Στην τελική, δεν είμαι ο τύπος που κολλάω να διακόψω τη διαδικασία στη μέση και να σηκωθώ να φύγω. Ωστόσο όταν διαπίστωσα πως δεν είχα την παραμικρή ιδέα πού ήμουν και ότι δεν είχα φράγκο πλέον στην τσέπη μου, αποφάσισα να το υποστώ μέχρι το τέλος και μετά να τον βάλω να με γυρίσει πίσω αυτός –όπως και έγινε.

Δώρα, 31