Σεξ και Σχέσεις: Τα 5 top θέματα που έσπασαν όλα τα ρεκόρ τα τελευταία 2,5 χρόνια!

Γωγώ Φούντα
Σεξ και Σχέσεις: Τα 5 top θέματα που έσπασαν όλα τα ρεκόρ τα τελευταία 2,5 χρόνια!

Έτσι όπως εσείς τα επιλέξατε και τα αγαπήσατε!

To Queen.gr έπειτα από 2,5 χρόνια που βρίσκεται κοντά σας, αλλάζει, ανανεώνεται και γίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρον και λαμπερό! Αυτό βέβαια που σίγουρα δεν αλλάζει, είναι η... βαθιά και λεπτομερής ματιά που με συνέπεια και ενθουσιασμό ρίχνουμε κάθε μέρα, εδώ και 2,5 χρόνια, στο μείζον θέμα του sex! Σας ενδιαφέρει, το αγαπάτε, κράζετε και λιγάκι που και που, αλλά αυτή είναι η μαγεία, οπότε κι εμείς επειδή νοιαζόμαστε για εσάς και φυσικά τις σχέσεις σας με το αντίθετο φύλο, αφενός οτιδήποτε κι αν μαθαίνουμε το μοιραζόμαστε μαζί σας, και αφετέρου λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψη μας οποιαδήποτε παρατήρηση και επιθυμία σας! Συγκεντρώσαμε λοιπόν τα 5 top θέματα σεξ και σχέσεων που εσείς προτιμήσατε τα 2,5 αυτά χρόνια και σας τα παρουσιάζουμε!

1. 4 στάσεις στο σεξ που (σχεδόν) σίγουρα δεν έχετε δοκιμάσει

Σας ενημερώσαμε για τη Δύναμη G. για το Ερωτικό τρίγωνο, γενικότερα βάλαμε όλη μας τη φαντασία για να κάνουμε τις συνευρέσεις σας όσο το δυνατόν πιο ενδιαφέρουσες! Κι εσείς, ως καλοί αναγνώστες που ξέρουν να εκτιμούν, ανταμείψατε την προσπάθεια και την έρευνά μας και κυριολεκτικά απογειώσατε το συγκεκριμένο θέμα, αποδεικνύοντας, εκτός του ότι ο Έλληνας είναι μεγάλος εραστής, αυτό το ξέραμε, έχει όρεξη για πειραματισμούς, αυτό με μεγάλη μας χαρά το μάθαμε!

2. Έρευνα που εξηγεί: γιατί οι γυναίκες ουρλιάζουν κατά τη διάρκεια του σεξ

Εκτός φυσικά από το θέμα των στάσεων όπως ανακαλύψαμε ενδιαφέρεστε πολύ και για το θέμα της έρευνας καθότι είστε και ανήσυχα πνεύματα! Εμείς λοιπόν επειδή αφουγκραστήκαμε τη δίψα σας για μάθηση, αποφασίσαμε να σας αποκαλύψουμε το λόγο για τον οποίο οι γυναίκες είναι ικανές να σηκώσουν μία ολόκληρη γειτονιά στο πόδι κατά τη διάρκεια του sex! Ναι λοιπόν, όλα είναι θέμα δύναμης και επιβολής της γυναίκας! Οπότε φωνάξτε άφοβα!

3. 5 «περίεργα» πράγματα που ερεθίζουν τους άντρες στο σεξ

Oι άντρες ως γνωστόν είναι περίεργα όντα και ποτέ δεν θα τους καταλάβουμε. Εμείς βέβαια έχουμε κατά καιρούς καταπιαστεί με την προσπάθεια κατανόησης της αντρικής συμπεριφοράς και του αντρικού γούστου! Και επειδή τελικά οι άντρες δεν είναι ούτε τόσο προβλέψιμοι ούτε και τόσο φλατ όσο πιστεύαμε, εμείς ανακαλύψαμε 5 άκρως περίεργα πράγματα που ερεθίζουν έναν άντρα στο sex! Αρκεί να σας πούμε ότι ένα από αυτά είναι ο ιδρώτας! Άβυσσος η ψυχή τους...

4. Πως κάνει σεξ ανάλογα με το ζώδιό του

Τι αγαπάει η γυναίκα στη ζωή αυτή; Το shopping, το sex και τα ζώδια! Shopping μπορεί να μην είχαμε αλλά είπαμε να συνδυάσουμε ζώδια και sex και το αποτέλεσμα όπως αντιληφθήκαμε μας δικαίωσε, διότι τιμήσατε δεόντως τις πληροφορίες που σας δώσαμε! Τώρα αν όλα αυτά αποδεικνύονται και στην πράξη, δεν ξέρουμε να σας πούμε με σιγουριά, αλλά θα θέλαμε πολύ να μας πείτε εσείς!

5. 8 Μυστικά για να δείχνετε πιο καυτή όταν είστε γυμνή μαζί του

Kαι επειδή ως γνωστόν oι γυναίκες εκτός από το ωραίο φύλο είμαστε και το ανασφαλές, και επειδή ακόμα και όταν κάνουμε sex μία ανησυχία για το πώς φαινόμαστε και αν η κυτταρίτιδα βγάζει μάτι ή τα οπίσθιά μας φαίνονται τεράστια, εμείς βρήκαμε την λύση και γι' αυτό! Ένα θέμα, πόνημα θα λέγαμε, το οποίο άγγιξε τις ευαίσθητες χορδές της αναγνώστριας εκεί έξω η οποία διάβασε με ενθουσιασμό και ξεσήκωσε τις συμβουλές μας βελτιώνοντας κατά πολύ την ερωτική της ζωή! Γιατί στο κάτω κάτω σ' όποιον αρέσουμε!