Συμβουλές από ένα κουνελάκι του Playboy: Πώς να του στείλετε μήνυμα και να μην σας περάσει για κολλημένη!

Γωγώ Φούντα
Συμβουλές από ένα κουνελάκι του Playboy: Πώς να του στείλετε μήνυμα και να μην σας περάσει για κολλημένη!

Ακούστε την ειδική γιατί ξέρει!

Είναι γνωστό πια κυρίες μου, ότι πλέον οι σχέσεις είναι δύσκολες και περίεργες! Για κάποιο αλλόκοτο λόγο, το να δείχνεις ξεκάθαρα τα συναισθήματά σου και να μην έχεις κανενός είδους τακτική καλώς ή κακώς στις περισσότερες των περιπτώσεων δεν ενδείκνυεται! Θα μας πείτε τώρα, ότι δνε υπάρχει τίποτα καλύτερο από την ειλικρίνεια και την αλήθεια, αλλά δυστυχώς φίλες μου, έτσι όπως είναι τα πράγματα τώρα πια, και με τόσες... καπάτσες, ας μας επιτραπεί η έκφραση, που κυκλοφορούν εκει έξω, αν δεν έχεις πάρει μάστερ στο φλερτ, ή μένεις μετεξεταστέα, ή πολύ απλά συμβιβάζεσαι με κάτι που δεν θέλεις γιατί αυτό που θέλεις είναι αλλού! Ναι δεν είναι και πολύ ωραίο σενάριο, ούτε καν αισιόδοξο, γι' αυτό κι εμείς λοιπόν, κυρίως επειδή νοιαζόμαστε και σας καταλαβαίνουμε, αποφασίσαμε να σας αποκαλύψουμε κάποια πολύ βασικά μυστικά συμπεριφοράς μετά το πρώτο ραντεβού! Συγκεκριμένα, το κουνελάκι του Playboy, όπως καταλαβαίνετε μιλάμε για εμπειρία, Serria Tawan, μας δίνει τα φώτα της σχετικά με την... μηνυματική μας συμπεριφορά αμέσως μετά το πρώτο ραντεβού! Δώστε απόλυτη προσοχή λοιπόν, γιατί εκτός του ότι θα διαβάσετε πράγματα που ίσως να μην είχατε σκεφτεί ποτέ, να είστε σίγουρες ότι μόλις τα εφαρμόσετε θα αποδώσουν! Εδώ λοιπόν σας έχουμε 5 τρόπους για να στείλετε μηνύματα στο αντικείμενο του πόθου σας με τον αντρικό τρόπο και χωρίς να φανείτε εντελώς τρελή!

1. Μην εκφράζετε συναισθήματα: Αμέσως μετά το ραντεβού, δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να στείλετε μήνυμα και να του πείτε πόσο όμορφα περάσατε και πόσο πολύ σας αρέσει! Ναι μπορεί να είναι αλήθεια, αλλά οι άντρες έχουν ένα καλό που ταυτόχρονα για εμάς είναι κακό. Ό, τι ακούσουν από το στόμα μιας γυναίκας, θέλουν να το ακούσουν πρόσωπο με πρόσωπο, όποια κι αν είναι τα συναισθήματά τους για τη γυναίκα αυτή. Με λίγα λόγια, αν έχετε σκοπό να κάνετε εξομολογήσεις, μην τις κάνετε μέσω κινητού γιατί δεν πρόκειται να καταφέρετε τίποτα! Αν το ραντεβού σας ήταν πετυχημένο, μείνετε εκεί και αφήστε εκείνον να κάνει το επόμενο βήμα!

2. Μη γίνεστε επιθετική: Όπως είπαμε και παραπάνω, δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να πιέσετε καταστάσεις. Αν ήταν και για εκείνον ένα πετυχημένο ραντεβού και πέρασε καλά όπως κι εσείς, η αποστολή σας κάπου εδώ τελειώνει και κρατάτε στάση αναμονής! Τα καληνύχτα, καλημέρα κτλ, εκτός του ότι είναι εντελώς ακατάλληλα για την περίσταση, είναι ικανά να τον τρομοκρατήσουν κιόλας! Φανταστείτε δηλαδή να βγείτε και δεύτερο ραντεβού ή να κάνετε sex! Κρατείστε λοιπόν τον ενθουσιασμό σας, όσο μεγάλος κι αν είναι, και μην κάνετε βιαστικές κινήσεις γιατι το μόνο που θα καταφέρετε είναι να καταστρέψετε όποια θετική εντύπωση είχε σχηματίσει για εσάς.

3. Μην κάνετε ανάκριση: Θέλετε να μάθετε το οτιδήποτε; Μπορείτε να τον ρωτήσετε από κοντά! Για ποιο λόγο εσείς λοιπόν, στην προσπάθειά σας να ανακαλύψετε το παραμικρό για εκείνον και τη ζωή του, του κάνετε ένα σωρό άσχετες ερωτήσεις οι οποίες τελικά το μόνο που έχουν σαν αποτέλεσμα είναι να φανείτε εντελώς τρελή; Οι άντρες γενικότερα αισθάνονται πολύ περίεργα με τις απανωτές ερωτήσεις, οπότε το πιο πιθανό είναι να τον εκνευρίσετε και να μην πάρετε τις απαντήσεις για τις οποίες έχτε πασχίσει τόσο πολύ. Παράδειγμα: Σας καλεί στο πάρτι που θα κάνει σπίτι του αλλά ξεχνάει να σας δώσει τη διεύθυνση. Θα σας εκτιμήσει πολύ περισσότερο αν δεν εμφανιστείτε παρά αν κινήσετε γη και ουρανό για να ανακαλύψετε τη διεύθυνσή του! Να το θυμάστε αυτό.

4. Μην κατασκοπεύετε: Είναι Παρασκευή, δεν σας έχει κάνει καμία απολύτως νύξη για το αν θα βγείτε ή όχι, κι εσείς είστε πεπεισμένη ότι είναι ραντεβού με κάποια άλλη! Για το λόγο αυτό, του στέλνετε ένα μηνυματάκι, και καλά για να δείτε τι κάνει. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σας απαντήσει, και να σας πει ψέματα, αλλά υπάρχει και πιθανότητα να μην λάβετε ποτέ απάντηση για πολλούς και διάφορους λόγους! Εσείς φυσικά αυτομάτως βγάζετε το συμπέρασμα ότι είναι έξω με άλλη και συνεχίζετε να του στέλνετε μηνύματα προκειμένου να μάθετε τι συμβαίνει. Είτε είναι, είτε απλά κοιμάται ή αράζει με τους φίλους του, εσείς και τρελή έχετε φανεί, και άκρως ενοχλητική, και τη διάθεσή σας έχετε χαλάσει! Βασικά και ραντεβού να ήταν, δεν νομίζουμε ότι είχε καμία υποχρέωση να σας ενημερώσει γι' αυτό.

5. Μην απαντάτε αμέσως: Πάγια τακτική η οποία αποδίδει τα μέγιστα! Μπορεί με το που δείτε μήνυμά του να πετάξετε από τη χαρά σας και το στομάχι σα να δεθεί κόμπος, αλλά παίξτε το και λίγο δύσκολη ή έστω πολυάσχολη. Όσο κι αν το θέλετε, μην απαντήσετε αμέσως, και μάλιστα αφήστε και πάνω από μία ώρα να περάσει. Έχετε και ζωή στο κάτω κάτω. Αν στο διάστημα αυτό, ξαναστείλει μήνυμα ή πάρει τηλέφωνο, ακόμα καλύτερα, τότε είστε σε καλό δρόμο, γιατί έστω όπως όλα δείχνουν, ήθελε να μάθει τι κάνετε και γιατί όχι να σας δει. Αν το χειριστείτε σωστά, οι πιθανότητες είναι με το μέρος σας.