7 τραγικές φράσεις που κάθε single γυναίκα σιχαίνεται να ακούει!

Γωγώ Φούντα
7 τραγικές φράσεις που κάθε single γυναίκα σιχαίνεται να ακούει!

Και καλό θα ήταν να μη τις ξεστομίσετε!

Οι σχέσεις αναμφισβήτητα είναι υπέροχες γι' αυτό άλλωστε και όσοι δεν έχουν, ψάχνουν να βρουν! Το θέμα βέβαια στην προκειμένη, δεν είναι όπως με τη δουλειά, που αν δεν ψάξεις δεν θα βρεις, αλλά παίζει πολύ σημαντικό ρόλο και ο παράγοντας τύχη! Εδώ λοιπόν πρέπει να ξεκαθαρίσουμε, ότι η κλασική άμυνα των ατόμων που είναι μόνα τους για πολύ καιρό, ότι δεν θέλουν σχέση και απλά θέλουν την ησυχία τους, είναι μπούρδες, και ότι δεν υπάρχει άνθρωπος, μην σας πούμε έμβιος οργανισμός στον πλανήτη γη, που να μη θέλει να έχει σύντροφο! Οπότε λοιπόν, και εφόσον έχουμε ξεκαθαρίσει ότι κανείς δεν είναι ευτυχισμένος όταν είναι μπακούρι, ήρθε η ώρα να αναλύσουμε κάποιες πολύ στάνταρ φράσεις τις οποίες κανένας single, πόσο μάλλον γυναίκα δεν θέλει να ακούει, και τις οποίες αν εσείς δεν είστε στη θέση της, καλύτερα να μην τις ξεστομίσετε γιατί οι συνέπειες θα είναι δραματικές, και δίκιο θα 'χει!

1. Βγαίνεις με κάποιον; Γιατί όχι; Στις περιπτώσεις αυτές, δεν υπάρχει γιατί διότι πολύ απλά δεν υπάρχουν αιτίες ή έστω χειροπιαστές! Το λογικό φυσικά στην ερώτηση αυτή, είναι να αντιγυρίσεις το, εσύ γιατί έχεις σχέση, και αν πάρεις απάντηση, που δεν θα πάρεις, τότε ίσως και να μπεις στη διαδικασία να εξηγήσεις γιατί είσαι μόνη σου! Όχι ότι αφορά κανέναν αλλά λέμε τώρα. Πάντως το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι απλά να αγνοείς την ερώτηση, και αν δεις ότι κάποιος γίνεται επίμονος και εκνευριστικός, έχεις το ελευθέρας να τον βρίσεις κιόλας!

2. Θα συμβεί όταν θα σταματήσεις να το σκέφτεσαι: Είναι ακριβώς το ίδιο που έλεγαν οι μαμάδες όταν μας πονούσε η κοιλιά μας, η οποία μας πονούσε, και εκείνες απλά περιορίζονταν στο, αν σταματήσεις να το σκέφτεσαι θα περάσει! Βέβαια, ήρθε η ώρα να σας σοκάρουμε και να σας πούμε ότι δεν είναι όλα θέμα σκέψης! Δηλαδή πώς θα σταματήσεις να σκέφτεσαι κάτι το οποίο σε απασχολεί σε καθημερινή βάση στη ζωή σου; Και πες ότι για μια μέρα δεν το σκέφτεσαι. Δεν θα δεις ένα ζευγαράκι στο δρόμο; Δεν θα έχει η τηλεόραση μία ταινία αγάπης; Δεν θα μιλήσεις με την κολλητή σου και θα σου πει ότι θα πάει για φαγητό με τον καλό της; Σόρυ αλλά δε γίνεται να μην το σκέφτεσαι! Πάμε παρακάτω...

3. Να σου κάνω προξενιό; Είμαι καλή σε αυτά: Όταν αναφέρεις ότι είσαι μόνος για καιρό, για κάποιο αλλόκοτο λόγο γίνεσαι κάτι σαν πειραματόζωο για τους άλλους! Είναι η στιγμή που αρχίζουν τα προξενιά, το ένα μετά τον άλλο, με όποιον απίθανο τύπο μπορεί να ξέρει η καλή σου προξενήτρα, η οποία είναι τρελά ερωτευμένη με τη σχέση της! Αν θες κι εσύ, πάμε πάσο! Αν όμως σε ενοχλεί η εμμονή της, καλύτερα να της το πεις. Αν δεις ότι επιμένει, άλλαξε αριθμό τηλεφώνου!

4. Δεν κάνεις καινούρια πράγματα: Δοκίμασες bungee jumping, δοκίμασες να γραφτείς και γυμναστήριο, δοκίμασες και μία νέα σοκοφρέτα με φουντούκια και καραμέλα, αλλά τίποτα! Χαλαρώστε! Όλοι αυτοί που έχουν σχέση, ίσως να έχουν πιο βαρετή ζωή και από το... θάνατο, και ίσως να μην έχουν βγει ποτέ από τα όρια της πόλης τους! Το μυστικό λοιπόν δεν είναι να μπεις στο τριπάκι να κάνεις ένα σωρό βλακείες, τις οποίες ίσως να μην θες, αλλά να... Βασικά δεν ξέρουμε τι, αλλά από τη στιγμή που είσαι εργαζόμενη, και ο χρόνος ξεκούρασης και χαλάρωσης είναι πολύτιμος για σένα, καταλαβαίνουμε απόλυτα που κάθε σ/κ δε θες να τρέχεις σε όρη και λαγκάδια!

5. Είναι καλύτερο να είσαι μόνος από το να είσαι σε μία λάθος σχέση: Είναι βέβαια χειρότερο από το να είσαι σε μία σωστή σχέση, έτσι δεν είναι; Για κάποιο περίεργο λόγο, όλοι όσοι είναι ευτυχισμένοι στις σχέσεις τους, προσπαθούν να το παρουσιάσουν σαν εξαίρεση στον κανόνα και πως η συντριπτική πλειοψηφία όχι μόνο βαριέται αλλά βασανίζεται κιόλας! Ξέρετε κάτι; Δεν είναι έτσι δυστυχώς! Οι σχέσεις είναι ωραίες γι' αυτό τις κάνουμε κιόλας. Αν από την άλλη, έχει επέλθει ο κορεσμός και η βαρεμάρα, ενήλικες είμαστε καλό θα ήταν να δώσουμε ένα τέλος... Απλά τα πράγματα!

6. Χαίρομαι που δεν θα χρειαστεί να είμαι ποτέ ξανά μόνη: Α ναι πολύ ωραία, και βρήκε εσάς που έχετε να κάνετε σχέση από την εποχή του Νώε, να το πει, κάνοντάς σας ακόμα χειρότερα! Ναι το να είσαι single και μάλιστα μετά τα 30 είναι βραχνάς, και όσες καταφέρνουν να απαλλαγούν από αυτόν... ξεσαλώνουν! Μην τις παρεξηγείτε, είναι ζαλισμένες από την ευτυχία και την τύχη τους! Αν θέλετε να πείτε κάτι στην προκειμένη, μπορείτε κάλλιστα να δείξετε το νούμερο του τζιν σας που λέει small ενώ εκείνης λέει large! Ναι κάποτε φορούσατε ίδιο νούμερο, αλλά ο καλός της, και κατ' επέκταση εκείνη, είναι φαγανός!

7. Εσύ έχεις μάθει μόνη σου, ενώ εγώ όχι: Ε ναι και αφού έχεις μάθει να είσαι σχετικά ανεξάρτητη και να μην κρέμεσαι μια ζωή από έναν άντρα, σου αξίζει η μοναξιά για πάντα γιατί είσαι δυνατή! Καλά το συγεκριμένο δεν είναι και εντελώς παράλογο, αλλά θεωρούμε ότι όταν μία γυναίκα είναι κάπως πιο... αυτόνομη, σαν τη θέρμανση ένα πράγμα, μπορεί να κάνει και πιο υγιείς σχέσεις, αλλά και τη ζωή του καλού της κάπως πιο εύκολη! 'Η μήπως όχι;