5 πράγματα που «ανάβουν» αμέσως άντρες και γυναίκες!

Γωγώ Φούντα
5 πράγματα που «ανάβουν» αμέσως άντρες και γυναίκες!

Τα είχατε σκεφτεί ποτέ;

Μπορεί να έχουμε πει αμέτρητες φορές ότι οι γυναίκες και οι άντρες είναι από εντελώς διαφορετικούς πλανήτες, αλλά όταν έρχεται η ώρα του έρωτα και του sex, κυρίως, τα πράγματα γίνονται πολύ πιο απλά! Στο κάτω κάτω και μόνο αν σκεφτεί κανείς, ότι τα 2 φύλα απολαμβάνουν εξίσου το sex, ο καθένας με τον τρόπο του, δεν έχει μεγάλη σημασία αυτό, είναι απολύτως λογικό να υπάρχουν πράγματα και στοιχεία τα οποία ερεθίζουν εξίσου έναν άντρα και μία γυναίκα! Δύσκολο; Εμείς λοιπόν, επειδή ξέρουμε ότι τελικά άντρας και γυναίκα είναι οι 2 όψεις του ίδιου νομίσματος, και ότι πάνω απ' όλα είναι άνθρωποι με τις... γνωστές ανάγκες, συγκεντρώσαμε 5 πράγματα που είναι ικανά να βάλουν φωτιά και στα 2 φύλα! Δώστε λοιπόν βάση για να καταλάβετε τελικά ότι δεν είμαστε και τόσο διαφορετικοί.

1. Η ξενική προφορά: Δεν ξέρουμε πως να το εξηγήσουμε αλλά ίσως να έχει συμβεί και σε εσάς να μη μπορείτε να πάρετε τα μάτια σας από έναν άνθρωπο που μιλά με ξενική προφορά. Ειδικά όταν γαλλικά ή ισπανικά μπλέκονται με ελληνικά, το... άναμμα φτάνει στο peak του! Ίσως είναι το γεγονός ότι η διαφορετική προφορά μαρτυρά κάτι το ξένο και άγνωστο, που από μόνο του έτσι κι αλλιώς είναι γοητευτικό. Και ως διά μαγείας πιάνει και σε άντρες και σε γυναίκες. Στις γυναίκες βέβαια λίγο περισσότερο καθώς είμαστε ιδιαιτέρως εξοικειωμένες με την προφορά του Antonio Banderas και του Javier Bardem!

2. Ταλέντο, σε οτιδήποτε: Έχεις ταλέντο στην μαγειρική; Δείξτο! Έχεις ταλέντο στο χορό! Δείξτο κι αυτό. Έχεις γενικότερα ταλέντο; Δείξε όσο περισσότερο μπορείς. Αυτό που θέλουμε να πούμε, είναι ότι όταν ένας άνθρωπος είναι ιδιαιτέρως ταλαντούχος σε κάτι, και δεν εννοούμε στην ικανότητα κατάποσης 1 λίτρου μπύρας σε 10 δεύτερα, για κάποιο λόγο γίνεται αυτομάτως σέξι και γοητευτικός. Πάρτε για παράδειγμα όλους αυτούς τους διάσημους, και ταλαντούχους ηθοποιούς, οι οποίοι δεν είναι αντικειμενικά όμορφοι, θα τους λέγαμε και άσχημους, αλλά κάτι πάνω τους μας τραβάει τρομερά: Ναι είναι το ταλέντο τους! Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Sean Penn! Για να καταλάβετε τι εννοούμε!

3. Αποφασιστικότητα: Εκεί λοιπόν που κάθεσαι και λιβανίζεις το πού θα πας για ένα ποτό και έχεις σπαταλήσει εσύ κι άλλοι 4 άνθρωποι άπειρο χρόνο, μπαίνει μέσα εκείνος/η και απλά παίρνει μία απόφαση! Και δεν μιλάμε μόνο για απλά πράγματα όπως είναι αυτό αλλά και γενικότερα για αποφάσεις πιο σημαντικές. Το γεγονός ότι κάποιος αναλαμβάνει την ευθύνη και παίρνει το βάρος πάνω του, είναι αφροδισιακό και ερεθιστικό γιατί δείχνει σιγουριά και αποφασιστικότητα.

4. Η οδήγηση: Είτε το θεωρείτε υπερβολικό, είτε όχι, πιστεύουμε ακράδαντα ότι η ικανότητα οδήγησης, χωρίς φυσικά να είσαι χάρος, είναι ερωτική και σεξουαλική. Για τον άντρα φανερώνει δύναμη και σιγουριά, για τη γυναίκα τόλμη, μιας και μπορεί η κοινωνία να εξελίσσεται αλλά το ταλέντο στο τιμόνι είναι πάντα βαθιά χαραγμένο ως αντρικό προσόν, και φυσικά αντρικά στοιχεία του χαρακτήρα, στα οποία ένας άντρας δεν μπορεί να αντισταθεί για κανένα λόγο!

5. Το να δείχνεις έξυπνος: Είσαι δεν είσαι, το θέμα είναι πώς πουλάς τον εαυτό σου. Σίγουρα κάποια στιγμή θα προδοθείς και η αλήθεια θα αποκαλυφθεί, αλλά εσύ τη δουλειά σου, δηλαδή να γοητεύσεις τους πάντες, θα την έχεις κάνει! Δεν ξέρουμε αν είναι θέμα IQ αλλά μάλλον έχει περισσότερο να κάνει με το λαμπερό και ζωντανό βλέμμα! Και την κοινωνικότητα βέβαια. Γιατί άλλο είναι να βλέπεις έναν άντρα ή μία γυναίκα, να κάθεται σε μία γωνιά με το κενό βλέμμα και να μην μιλάει σε κανέναν, και άλλο το ακριβώς αντίθετο!

Διαβάστε επίσης:

Πώς να του δείξετε ότι τον θέλετε, χωρίς να πέσετε στα πατώματα

5 τύποι άντρα που σίγουρα δεν θα σας κάνουν ευτυχισμένη

5 άκρως σιχαμερές συνήθειες που κόβουν οι γυναίκες όταν αποφασίσουν να συζήσουν με άντρα!