Χωρίσαμε. Λέει πως δεν ενδιαφέρεται πια, εγώ όμως τον θέλω!

Χωρίσαμε. Λέει πως δεν ενδιαφέρεται πια, εγώ όμως τον θέλω!

To Queen.gr απαντά στα γράμματά σας

Το γράμμα της αναγνώστριας

Γεια σας...χωρίσαμε πριν περίπου 1 μήνα μετα από 5 μήνες σχέσης..(ξέρω δεν ειναι πολύς καιρός). Όμως εγώ ήμουν χρόνια ερωτευμένη μαζί του πριν καν τα φτιάξουμε. Από μικρά παιδιά κάναμε παρέα και ήμασταν κολλητοί. Η σχέση μας δεν ήταν και η καλύτερη που θα μπορούσε να είχε κάποιος,αλλά ήξερα ότι με αγαπούσε. Μετα από μήνες λοιπόν χωρίσαμε και τσακωθήκαμε πολύ άσχημα. Κάθε φορά που τύχαινε να συναντηθούμε καταλήγαμε να μαλώνουμε. Εκείνος λέει ότι δεν ενδιαφέρεται πλέον αλλά εγω τον αγαπάω ακόμα...τι να κάνω...???

Η απάντηση του Queen.gr

Είναι λίγο το διάστημα τόσο της σχέσης σας, όσο και του χωρισμού σας. Για σένα περισσότερο που λες πως ήσουν ερωτευμένη μαζί του χρόνια τώρα.

Αυτά που προβληματίζουν είναι η αδυναμία αποδοχής.

-Δεν ήταν η σχέση σας η καλύτερη αλλά ήξερες πως σε αγαπούσε. Οκ...
-Παρότι δεν τα πηγαίνατε καλά, κάνατε σχέση. Οκ...
-Τσακώνεστε συνεχώς. Οκ...-Λέει πως δεν ενδιαφέρεται πια. Χμ...

Γιατί να παλεύουμε να εξελίξουμε με συγκεκριμένο τρόπο σχέσεις με άτομα που ίσως δεν μας ταιριάζουν; Όπως φαίνεται δεν πήγαινε καλά η όποια επαφή σας, σε κανένα τομέα. Καλό το πάθος (αν υπήρχε) και η ένταση, όμως οι συνεχείς καβγάδες δεν βγάζουν κάπου.

Αν λέει ότι δεν ενδιαφέρεται, εσύ γιατί να μην το δεχτείς και να μην προχωρήσεις παρακάτω; Ή έστω να προσπαθήσεις να δεις τα πράγματα διαφορετικά. Το να είσαι τόσα χρόνια εκεί κολλημένη, μετατρέπεται σε ένα είδος εμμονής και άρνησης.

Κάθε χωρισμός είναι δύσκολος, ιδίως όταν πρόκειται για κάποιον που θέλαμε ή θέλουμε πολύ. Συνέβη όμως για κάποιο λόγο.

Μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας εδώ