Έπιασα την αρραβωνιαστικιά μου να ψάχνει τον πρώην της στο facebook και παρόλα αυτά συνεχίζει να μου λέει ψέματα. Τι να κάνω; Θέλω να τα παρατήσω όλα.

Έπιασα την αρραβωνιαστικιά μου να ψάχνει τον πρώην της στο facebook και παρόλα αυτά συνεχίζει να μου λέει ψέματα. Τι να κάνω; Θέλω να τα παρατήσω όλα.

Γεια σας,

Σας στέλνω μήνυμα για να με βοηθήσετε.Είμαι αρραβωνιασμένος και τον τελευταίο καιρό σκέφτομαι να τα παρατήσω όλα και να φύγω.Είμαι πολύ απογοητευμένος.Δεν έχω λογαριασμό στο facebook αλλά έχει η γυναίκα μου.Δεν ξέρω τον κωδικό,αλλά αποθηκεύεται αυτόματα μέσω ενός προγράμματος που έχω για τις δικές μου ιστοσελίδες. Μπήκα στο facebook και το έψαχνα. Όχι για κακό αλλά για να δω πως είναι. Πέντε χρόνια το έχει και δεν μου πήγε καν στο μυαλό η ιδέα να μπω. Λάθος μου που μπήκα αλλά το έκανα.Η κοπέλα μου έψαχνε τον πρώην.
Όταν την ρώτησα μου είπε ψέματα οτι δεν το έκανε αλλά μετά μου είπε πως τον έψαξε γιατί της χρωστούσε χρήματα!Και οτι δεν συμβαίνει τίποτα γιατί δεν της φερόταν καλά και για αυτό χώρισαν. Και ότι δεν τον αγαπούσε.
Εγώ όμως είδα αφιερώσεις,απογοητεύσεις και δεν ξέρω εγώ τι άλλο.Να σας πω κάτι. Εμένα δεν με έχει ψάξει καμία.Γιατί ήμουνα καλό παιδί. Και συνεχίζω και είμαι με όλους αλλά και με την γυναίκα μου.Αλλά αυτό που καταλαβαίνω είναι πως πρέπει να είσαι κακόπαιδο για να σου το έχουν.Συγγνώμη που δεν γράφω σε λόγιο ύφος αλλά είμαι απογοητευμένος. Έχω φερθεί άψογα και αυτη κάθεται και ψάχνει τον πρώην.Δεν γίνεται να προχωρήσουμε με ψέματα.
Βοηθήστε με σας παρακαλώ.Δεν ξέρω τι να κάνω.


Φίλε μου,

Ναι, σε νιώθω και είναι λογικό να είσαι απογοητευμένος. Δεν είναι το καλύτερο η γυναίκα που είσαι μαζί να ψάχνει τον πρώην της. Πόσο μάλλον αν είστε και αρραβωνιασμένοι και ετοιμάζεστε για το επόμενο, μεγάλο, βήμα.
Σου γυρίζουν τα μάτια, τα παίρνεις στο κρανίο. Ναι, σε νιώθω. Αλλά...

Πάρε μερικές βαθιές ανάσες και χαλάρωσε πρώτα λίγο. Γιατί, τις σοβαρές αποφάσεις, δεν κάνει καλό να τις παίρνεις με θολωμένο μυαλό και τα νεύρα τεντωμένα. Κατά 99% θα πάρεις μια λάθος απόφαση και θα το μετανιώσεις αργότερα.
Κάτσε και σκέψου. Αξίζει να πετάξεις στα σκουπίδια τα χρόνια που έχεις περάσει μαζί της και τα σχέδια που έχεις κάνει στο μυαλό σου; Όχι, δεν την δικαιολογώ, αλλά δεν πιστεύω ότι είναι η λύση αυτή.
Είσαστε ώριμοι άνθρωποι και πρέπει να γίνουν και ώριμες συζητήσεις. Ψύχραιμες. Για αυτό θα σου πρότεινα να καθήσετε και να μιλήσετε. Να τα βάλετε κάτω και να δείτε τι θέλετε. Χωρίς ψέματα και εγωισμούς. Κι αν τα «θέλω» σας διαφέρουν, τότε τα παρατάς όλα, αλλάζεις σελίδα και προχωράς.
Αλλά δεν αξίζει να τα σβήσεις όλα, αν ήταν ένα λάθος.

Για αυτό, βαθιά ανάσα και καθαρή σκέψη. Και αφήστε με με το facebook, μην αρχίσω να τα χώνω τώρα.

Όσο για τα καλά και κακά παιδιά, το έχω ξαναπεί. Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου! Είναι το γυναικείο κόλλημα αυτό. Οι περισσότερες γκρινιάζουν ότι δεν υπάρχουν καλά παιδιά εκεί έξω, αλλά τα κολλήματα τα τρώνε με τα κακά παιδιά. Τι είχες Dr. Love, τι είχα πάντα.

ΥΓ.: Btw μπορείς να μου στείλεις αυτό το προγραμματάκι που έχεις βάλει στον υπολογιστή σου και αποθηκεύει τους κωδικούς; Έτσι, μωρέ, για να υπάρχει. Για καλό και για κακό, αχρείαστο να είναι!

Στείλτε κι εσείς τις δικές σας ιστορίες στον Dr. Love ΕΔΩ