4 απίστευτα πράγματα που προτιμάμε αντί του sex!

Γωγώ Φούντα
4 απίστευτα πράγματα που προτιμάμε αντί του sex!

Όταν οι έρευνες μιλούν...

Σίγουρα το sex είναι σημαντικό και σίγουρα αποτελεί ένα πολύ βασικό κομμάτι της ζωής κάθε ενήλικα. Όχι ότι πέθανε κανείς ποτέ από την έλλειψη sex, αλλά όπως και να το κάνεις, σου εξασφαλίζει καλύτερη διάθεση, ευεξία και σίγουρα αισιοδοξία! Η αλήθεια είναι ότι σε σχέση με τις γυναίκες, οι άντρες δίνουν πολύ μεγαλύτερη βάση σε αυτό, ή τουλάχιστον το επιδιώκουν περισσότερο, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχει στο μυαλό το δικό μας, σε καθημερινή βάση. Κι όμως, είτε το πιστεύετε είτε όχι, υπάρχουν κάποια πράγματα, τα οποία τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες, θα τα προτιμούσαμε σε σχέση με το sex. Και δεν αναφερόμαστε σε πράγματα, όπως ένα ταξίδι στο διάστημα για παράδειγμα, αλλά πράγματα απλά και καθημερινά! Τα αποτελέσματα βγήκαν έπειτα από σχετική έρευνα, και πραγματικά θα σας καταπλήξουν!

1. Ύπνος: Αν σκεφτεί κανείς ότι χωρίς ύπνο ο άνθρωπος δεν μπορεί να επιβιώσει, ενώ χωρίς sex μια χαρά απλά θα έχει λίγα νεύρα παραπάνω, θα καταλάβετε γιατί προτιμάται από τις... σεξουαλικές συνευρέσεις! Ακόμα και ο κλασικός χουζούρης να μην είστε, πιστέψτε μας, όταν είστε πτώμα, το μόνο που έχετε ανάγκη είναι ο ύπνος άντε και κανά ποτήρι νερό!

2. Κινητά: Με την εξέλιξη της τεχνολογίας και την λαίλαπα που ακούει στο όνομα κινητό, δεν μας κάνει πλέον καμία εντύπωση που τεράστιος αριθμός προτιμά ένα σούπερ εξελιγμένο κινητό, από μία νύχτα πάθους. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο, ότι παρά το γεγονός ότι οι άντρες είναι οι κατεξοχήν γκατζετάκηδες, πλέον όλο και περισσότερες γυναίκες παθιάζονται με τέτοιες συσκευές!

3. Φαγητό: Αχ αυτό το φαγητό! Η αλήθεια είναι ότι πολλοί νέοι άνθρωποι το κατατάσσουν στην νούμερο ένα απόλαυση στη ζωή, πολύ πιο πάνω από το sex δηλαδή! Ίσως το να καταβροχθίσεις το αγαπημένο σου burger, εκτός από την απόλαυση που σου δίνει εκείνη τη στιγμή να έχει άσχημες συνέπειες στη συνέχεια, βαρυστομαχιά, φούσκωμα, ανέβασμα του δείκτη της ζυγαριάς, αλλά όπως και να το κάνουμε το φαγητό είναι πιο εύκολα προσβάσιμο και άρα... προτιμάται περισσότερο!

4. Τα κοπλιμέντα: Μπορεί το sex να είναι αφροδιασιακό, αλλά τα κοπλιμέντα είναι ακόμα περισσότερο! Ένα sex μπορεί να είναι κακό, ένα κοπλιμέντο ποτέ γιατί απλά το λέει η λέξη! Από το αδυνάτισες μέχρι το μυρίζεις ωραία, και από το σου πάει αυτή η μπλούζα μέχρι το τα μαλλιά σου είναι τέλεια! Λειτουργεί εξίσου σε άντρες και γυναίκες.

Διαβάστε επίσης:

5 λόγοι για τους οποίους είναι καλύτερο να είσαι single

Βρισκόμαστε κρυφά με τον πρώην μου αλλά έχει κοπέλα

5 σημάδια που δείχνουν ότι σκοπεύει να σας κάνει πρόταση γάμου!