Ποιες είναι οι γυναικείες συμπεριφορές που ξενερώνουν τους άντρες;

Γωγώ Φούντα
Ποιες είναι οι γυναικείες συμπεριφορές που ξενερώνουν τους άντρες;

Σας τις παρουσιάζουμε για να σταματήσετε να τις έχετε!

H γυναίκα είναι το ωραίο φύλο ή έτσι τουλάχιστον έχει επικρατήσει να είναι. Αν μας ρωτάτε βέβαια, πιστεύουμε ακράδαντα ότι οι άντρες είναι πολύ πιο γοητευτικοί, διότι δε νομίζουμε ότι πολλές γυναίκες θα κατάφερναν με άλουστα μαλλιά, φαρδιά μπλούζα και φόρμα να δείχνουν σέξι! Το θέμα βέβαια δεν είναι αυτό στην προκειμένη! Εφόσον λοιπόν η γυναίκα είναι το ωραίο φύλο, ή έστω το πιο εύθραυστο και... σικ, οφείλει να έχει και μία πιο καθωσπρέπει συμπεριφορά γενικότερα! Πριν πέσετε να μας... φάτε, σας ξεκαθαρίζουμε ότι δεν εννoούμε να μην ξεσαλώσει και η γυναίκα ή να μην κάνει τις... τρέλες της, αλλά να υπάρχουν και κάποιες στιγμές, η πλειοψηφία κατά τη γνώμη μας, όπου κρατάει τη στοιχειώδη αξιοπρέπεια! Είναι βέβαια και οι φορές, που καταφέρνουμε να γινόμαστε το λιγότερο αστείες, εκνευριστικές και αντισεξουαλικές, σύμφωνα πάντα με τη γνώμη των αντρών! Ας πάμε να δούμε τις βασικότερες περιπτώσεις...

1. Όταν είμαστε... τύφλα: Άνθρωποι είμεθα, και λάθη κάνουμε. Εκτός από λάθη βέβαια, πίνουμε και ένα ποτηράκι παραπάνω, έτσι για το καλό! Το θέμα είναι βέβαια, αυτό να είναι εξαίρεση και όχι κανόνας. Δηλαδή αν σας βλέπει μονίμως με μάτια θολά και βήμα... ασταθές, τότε ακόμα και υπερκαλλονή να είστε, σίγουρα δεν θα τον γοητεύσετε! Ακόμα χειρότερα δε, αν ανοίγετε το στόμα σας και δεν ξέρετε τι λέτε! Θέλετε κι άλλο; Να φοράτε σούπερ κοντό φορεματάκι, και να φάτε τούμπα μπροστά του. Και μετά να μην μπορείτε να σηκωθείτε. Και απλά να γελάτε. Και να φαίνεται και η... κιλότα σας! Δράμα...

2. Όταν είμαστε... θορυβώδεις: Φέρτε στο μυαλό σας την Τζάνις του Τσάντλερ και θα καταλάβετε τι εννοούμε! Υψηλά ντεσιμπέλ άνευ λόγου και αιτίας, τσιρίδα που σοκάρει ακόμα και... μανδραγόρα και γέλιο εκνευριστικό και ενοχλητικό, που σίγουρα είναι ψεύτικο! Σας το λέμε να το ξέρετε: Οι άντρες σιχαίνονται τις γυναίκες με τσιριχτές φωνές. Όχι λεπτές... Αυτό είναι φυσιολογικό. Τσιριχτές! Καλύτερα δηλαδή να μιλάτε σαν... νταλικέρης, πολύ καλύτερα βασικά, παρά να ακούγεστε σαν τη θεία σας από το χωριό που μαλώνει τον ευτραφή ξάδερφό σας για να φάει. Τσιρίζετε; Σταματήστε το! Οι άντρες έχουν πιο ευαίσθητα τύμπανα από εμάς!

3. Όταν τα... ξέρουμε όλα: Καλά αυτό είναι εκνευριστικό σε οποιοδήποτε φύλο, αλλά τώρα αναλύουμε τις γυναίκες. Παρατηρημένα, αυτοί που τα ξέρουν όλα, ή έστω το 99%, ναι υπάρχουν κάποιοι, ούτε το παίζουν ιστορία, ούτε και μειώνουν το συνομιλητή. Όλοι οι υπόλοιποι, δηλαδή οι ημιμαθείς οι οποίοι θεωρούν ότι αγγίζουν επίπεδα φιλοσόφου, δεν είναι μόνο ενοχλητικοί αλλά και... επικίνδυνοι! Το χαρακτηριστικό αυτό σε μία γυναίκα, είναι ακόμα χειρότερο, γιατί όχι μόνο δεν της ταιριάζει, αλλά μειώνει και τους άντρες συνομιλητές οι οποίοι δεν το έχουν και σε πολύ να την αποκαλέσουν... κότα! Θέλετε να το παίξετε έξυπνες και ξερόλες; Στο 5χρονο ανιψάκι σας καλύτερα. Αλλιώς να μάθετε να ακούτε γιατί στο τέλος θα σας αποφεύγουν όλοι!

4. Όταν είμαστε... καλομαθημένες: Οι πριγκίπισσες όπως αντιλαμβάνεστε, δεν υπάρχουν πια, ή τουλάχιστον όχι έτσι όπως τις ξέραμε στα παραμύθια. Αυτό φυσικά σημαίνει, ότι μία γυναίκα η οποία δεν κάνει καμία προσπάθεια στη ζωή της και τα περιμένει όλα έτοιμα, δεν πρόκειται να λάβει περισσότερη σημασία από αυτή που της αξίζει, δηλαδή καθόλου! Δεν είπαμε να είστε πολυεργαλείο, αλλά μία δουλειά μπορείτε να τη βρείτε, ένα φαγητό να μαγειρέψετε, και ένα λογαριασμό να τον πληρώσετε! Είναι πολύ πιο σέξι μία γυναίκα η οποία αναλαμβάνει ευθύνες, παρά μία που τα έχει όλα στο πιάτο!

5. Όταν... αλλάζουμε μαλλιά: Αυτό μπορεί να σας φανεί λίγο αστείο, αλλά τον άντρα τον κάνει κυριολεκτικά έξαλλο! Δεν σας λέμε να μην κάνετε ποτέ καμία αλλαγή, γιατί και η ανανέωση χρειάζεται, αλλά αν ο χριστιανός σας βλέπει κάθε βδομάδα και με διαφορετική κουπ, μία σύγχυση θα την πάθει! Στο κάτω κάτω θα θέλει να σας φέρει στο μυαλό του, να σας φαντασιωθεί βρε αδερφέ, και να μην ξέρει με τι... εμφάνιση! Εντάξει, αν έχετε μέσα σας μία μικρή trend setter ας μην το... καταπνίγετε, αλλά εξηγούμαστε για να μην παρεξηγούμαστε: Δεν αρέσει αυτό στους άντρες!

Διαβάστε επίσης:

Τι να κάνετε όταν θα δείτε τον πρώτο σας έρωτα μετά από χρόνια

Μένει στην επαρχία και έχει άλλη. Να το συνεχίσω;

3 τρόποι για να βρεις κανονική σχέση και να μην κολλήσεις στις «ξεπέτες»