Βρισκόμαστε κρυφά με τον πρώην μου αλλά έχει κοπέλα

Βρισκόμαστε κρυφά με τον πρώην μου αλλά έχει κοπέλα

Το Queen.gr απαντά στα γράμματά σας

To γράμμα της αναγνώστριας

Kαλησπερα ονομαζομαι Bασω. Pριν 5 χρονια ειχα μια σχεση οπου κρατησε 3 χρονια και χωρισαμε καπως ασχημα. Απο εκει και περα ουτε τον ξαναειδα. Προσπαθουσα να μαθω νεα του γιατι τον αγαπουσα παρα πολυ και ηθελα να ειναι καλα. Εμαθα οτι 3 μηνες μετα το χωρισμο μας δημιουργησε μια καινουργια σχεση. Eνιωσα περιεργα αλλα το ξεπερασα. Πριν ενα χρονο με πηρε ξαφνικα τηλεφωνο να με ρωτησει για το σπιτι που νοικιαζεται στην πολυκατοικια μου. Ξαφνιαστηκα. Ομως αυτη ηταν η αρχη. Απο τον φεβρουαριο μεχρι και σημερα βρισκουμε κρυφα χρονο και βρισκομαστε. Τον ρωτησα αν θα χωρισει με την κοπελια του απο την στιγμη που λεει οτι δεν νιωθει τιποτα για αυτην. Ειπε θα το κανει αλλα οχι τωρα γιατι πρεπει πρωτα να φτιαξει καποια αλλα θεματα και μετα θα το κανει γιατι χρειαζεται χρονο. Οταν του ειπα οτι πρεπει να παρει συντομα αποφαση γιατι πλεον δεν το μπορω αλλο να τον μοιραζομαι και να ειμαι το τριτο προσωπο τον βλεπω να δισανασχετει.
Τι να κανω δεν ξερω, καθολου. Θα ηθελα την βοηθεια σας, ευχαριστω.

Η απάντηση του Queen.gr

Αγαπητή φίλη, ενδεχομένως υπάρχει πάθος και τα πράγματα είναι δύσκολα. Το θέμα είναι όμως, πως αν ένιωθε πράγματι αρκετά πράγματα για σένα θα ήταν μαζί σου. Επίσης, αν δεν ήθελε να είναι με αυτή την κοπέλα, δεν θα ήταν.

Δεν προχωρούν έτσι τα πραγματα. Σαφώς και είναι βολική όλη αυτή η μυστική κατάσταση, σχεδόν αφροδισιακή για εκείνον. Εσύ όμως καλά λες. Για ποιο λόγο να είναι το τρίτο πρόσωπο. Ουσιαστικά δεν έπρεπε να έχεις μπει καν στη διαδικασία.

Καλό θα ήταν να αποχωρήσεις από αυτή την ιστορία και να μην μπεις καν στον κόπο να δώσεις τελεσίγραφο. Αν ήταν να έχει γίνει κάτι θα είχαμε ήδη δει διαφορά στη συμπεριφορά του. Στα λόγια πολλοί μπορούν να κάνουν τη διαφορά, το θέμα είναι όμως οι επιλογές στην πράξη.

Δεν νομίζουμε πως σου αξίζει να ταλαιπωρείσαι έτσι- ούτε φυσικά στην κοπέλα του.

Μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας εδώ