Με «καρφώνει» μα μόλις τον κοιτάξω, γυρίζει από την άλλη. Με θέλει ή όχι;

Με «καρφώνει» μα μόλις τον κοιτάξω, γυρίζει από την άλλη. Με θέλει ή όχι;

Το Queen.gr απαντά στα γράμματά σας

Το γράμμα της αναγνώστριας

Γεια σας είμαι 20 ετων και ενδιαφέρομαι για ένα παιδί που δουλεύει μπάρμαν και ειναι 27. Με αυτό το παιδί εδώ και 2 μήνες περίπου υπάρχει ενα είδους φλέρτ όπως θέλω να πιστεύω καθώς και στη δουλειά του αλλά και στο γήπεδο όπου πηγαίνουμε και οι δύο με καρφώνει πολύ έντονα με το βλέμμα του και όταν το αντιλαμβάνομαι είτε εγώ είτε οι φίλες μου ρίχνει το βλέμμα στο πάτωμα είτε ασχολείται με το κινητό του.Κάθε φορά που προσπαθώ να του χαμογελάσω μπας και καταλάβει ότι και εγώ ενδιαφέρομαι παρόλο που μπορεί να με κοιτάζει όταν σηκώνω το βλέμμα μου γυρνάει αλλού.Γενικά ακόμα και στη δουλειά του το βλέμμα του στρέφεται αρκετες φορές προς το σημείο που βρίσκομαι με την παρέα μου ή και σε κλάμπ που εχουμε συναντηθεί κα8ησε δίπλα μου και συνέχεια γύρναγε προς το μέρος μας γι αυτό και θεωρώ άλλωστε ότι υπάρχει από μεριάς του ένα μικρό ενδιαφέρον.Ωστόσο δεν κάνει καμία κίνηση και εμένα ειλικρινά μου είναι πολύ δύσκολο να τον προσεγγίσω αφενός γιατί ντρέπομαι και δεν είμαι σίγουρη αν ενδιαφέρεται αφετέρου δεν έχουμε κοινές παρέες ώστε να του μιλήσω..πώς θα τον προσεγγίσω???

Η απάντηση του Queen.gr

Τα πράγματα μας αρέσουν δε μας αρέσουν σπανίως είναι περίπλοκα από μόνα τους. Τιε περισσότερες των περιπτώσεων είναι πάρα πολύ απλά. Εμείς, ψάχνοντας κάτι να ασχοληθούμε, να βασανιστούμε ακόμη, τα κάνουμε περίπλοκα, χωρίς ουσιαστικά να υπάρχει λόγος.

Δεν σημαίνει κάτι το βλέμμα. Σίγουρα δείχνει πράγματα, αλλά δεν είναι κάποιο γεγονός από το οποίο θα πρέπει να πιαστούμε για να επιχειρήσουμε πράγματα και για να καταλήξουμε σε συμπεράσματα. Είσαι μόλις 20 και δεν θέλουμε να σε απογοητεύουμε, οφείλουμε όμως να σου εξηγήσουμε, πως προκειμένου να βάλεις κάτι μέσα στο μυαλό σου και να αρχίσεις να ασχολείσαι, πρέπει απαραιτήτως εκτός από ανεξήγητες ματιές να υπάρχουν γεγονότα.

Εδώ μιλάμε για κάποιον που δεν γνωρίζεις. Είναι ένας 27χρονος μπάρμαν. Όχι ότι το επάγγελμα έχει κάτι κακό, προς θεού. Απλά πρόκειται για έναν άνθρωπο που συναναστρέφεται καθημερινά με πολύ κόσμο και ξέρει αναμφισβήτητα πώς να προσεγγίσει μια γυναίκα που του αρέσει. Σίγουρα επίσης έχει καταλάβει ότι τον κοιτάς/κοιτάζετε. Όταν λέμε σιγουρα εννοούμε σίγουρα. Καθώς και ότι σου αρέσει. Το ότι αποστρέφει το βλέμμα του μπορεί να σημαίνει πολλά πράγματα. Από το ότι του αρέσεις (μην τρελαίνεσαι με την πληροφορία-δεν είναι άξια χαράς καθώς δεν αποκλείει να του αρέσουν άλλες 20), μέχρι το ότι δυσανασχετεί.

Μπορεί να του αρέσει να φλερτάρει γενικότερα με τα μάτια, να προκαλεί και μέχρι εκεί. Είναι πολύ πιθανό επίσης να έχει κοπέλα και να μην θέλει να συνεχίσει κάτι.

Το θέμα είναι πως κάποιος που είναι 27 ετών πίσω από μία μπάρα, ξέρει καλά να προσεγγίσει εκείνος μια γυναίκα που τον ενδιαφέρει. Από το να πει γεια, μέχρι το να στείλει σφηνάκια. Δεν νομίζω πως ντρέπεται ή φοβάται. Δεν είναι και κάτι παρεξηγίσιμο από τη θέση του. Μπορείς να συνεχίσεις να πηγαίνεις. Μπορείς να παραγγείλεις και να χαιρετίσεις ακόμη, αν και δεν θα σου συνιστούσαμε να κάνεις κάποια πιο δυναμική προσπάθεια προσέγγισης. Καλό είναι να σταματήσετε επίσης να τον κοιτάζετε- τόσο εσύ όσο και οι φίλες σου. Ό, τι κι αν κάνει εκείνος. Αν κολλήσει το βλέμμα του και δεν το πάρει, κοίταξέ τον κι εσύ. Αν συνεχίσει να γυρνάει (σε περίπτωση που τύχει να τον κοιτάζεις) καταλαβαίνεις περί τίνος πρόκειται. Παρά τα 20 σου δεν νομίζω πως έχεις όρεξη για χαζά παιχνιδάκια.

Σου είπα τη γνώμη μου από εκεί και πέρα πράττεις κατά βούληση!

Μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας εδώ