5 λόγοι για τους οποίους είναι καλύτερο να είσαι single

Γωγώ Φούντα
5 λόγοι για τους οποίους είναι καλύτερο να είσαι single

Για να μη σκάτε άδικα

Είμαστε υπέρ της συντροφικότητας και των σχέσων, και πώς άλλωστε θα μπορούσαμε εφόσον η στήλη αυτή εδώ ονομάζεται Σεξ και Σχέσεις. Ωστόσο, επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι, και ο μέσος 30άρης έχει να σκεφτεί πολλά περισσότερα από το αν θα παντρευτεί και αν θα ξυπνήσει το επόμενο πρωί να πάει στη δουλειά από το ξενύχτι, είναι λογικό ακόμα και όμορφα πράγματα όπως είναι ο έρωτας και οι σχέσεις να επηρεάζονται! Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι τα τελευταία χρόνια αυξάνονται όλο και περισσότερο οι singles μιας και δεν υπάρχει ούτε διάθεση για φλερτ ούτε φυσικά διάθεση και χρήματα για εξόδους. Αν ανήκετε κι εσείς στους singles αυτής εδώ της κοινωνίας, που σας έχει πάρει από κάτω η μοναξιά και η βαρεμάρα τότε, τότε καθίστε και σκεφτείτε, όχι μόνο για να νιώσετε καλύτερα αλλά γιατί έτσι είναι τα πράγματα, κάποιους πολύ βασικούς λόγους για τους οποίους είναι πολύ καλύτερο να είσαι μόνος από το να είσαι σε σχέση. Και επειδή εμείς πιάνουμε τον παλμό της αναγνώστριας εκεί έξω, συγκεντρώσαμε τους σημαντικότερους και σας τους παρουσιάζουμε!

1. Απολαμβάνετε τον εαυτό σας: Το να περνά ένας άνθρωπος αρκετές ώρες της ημέρας μόνος, δεν είναι σημάδι μοναξιάς αλλά απόλαυσης του ίδιου του του εαυτού. Με λίγα λόγια, όταν είσαι single μπορείς να κάνεις οτιδήποτε κι αν θελήσεις για τον εαυτό σου και μόνο, χωρίς να έχεις να δώσεις λογαριασμό σε κανένα. Ίσως αυτό που λέμε ακούγεται παρωχημένο, αλλά πραγματικά ισχύει. Σκεφτείτε να γυρίζετε σπίτι έπειτα από μία κουραστική μέρα, και να πρέπει να μιλήσετε με τον καλό σας ενώ το μόνο που θέλετε είναι να... πεθάνετε στον ύπνο! Ή αν δεν μένετε μαζί, να πρέπει να πείτε τα νέα σας στο τηλέφωνο. 'Η να θέλει σινεμά κι εσείς ποτό. Μπορεί όλα αυτά να είναι λεπτομέρειες, αλλά κάπως έτσι σπάνε τα νεύρα. Αργά και σταθερά...

2. Δε συναναστρέφεστε άτομα που δε συμπαθείτε: Είναι πολύ σημαντικό ξέρετε, ένα Σάββατο το οποίο έχετε για να βγείτε να θέλετε να το περάσετε με ανθρώπους που εσείς θέλετε και συμπαθείτε. Για σκεφτείτε όμως να σας φέρνει συνεχώς τον κολλητό του με την κοπέλα του οι οποίοι είναι και οι δύο αντιπαθέστατοι. Ή για σκεφτείτε να πρέπει να κάνετε παρέα με την εκνευριστική αδερφή του, στην οποία θα πρέπει να το παίζετε καλή. Η αλήθεια είναι ότι όλοι μας κάποια στιγμή θα αναγκαστούμε να τα κάνουμε αυτά, αλλά εφόσον αυτή τη στιγμή δεν τα κάνουμε, καλύτερα να το... εκτιμήσουμε αυτό!

3. Η μάχη με τις τρίχες: Μην μας πείτε ότι όλες εκεί έξω έχετε κάνει λέιζερ, γιατί υποθέτουμε ότι ούτε τα χρήματα έχετε, ούτε και την υπομονή! Με λίγα λόγια, σας λέμε, ότι ωραίο και το sex, υπέροχα και τα χαδάκια, αλλά και τα σπυριά που έχουν στρατοπεδεύσει στο μπικίνι σας και τα σημάδια που έχει η γάμπα σας απο το καθημερινό ξύρισμα, δεν είναι και ότι καλύτερο! Υποθέτουμε αναπολείτε τις μέρες που ξυριζόσασταν μία φορά την εβδομάδα, το χειμώνα πάντα, και το δερματάκι σας ήταν σαν πωπουδάκι μωρού!

4. Μπορείτε να κάνετε άνετα δίαιτα και γυμναστική: Ας είμαστε ειλικρινείς: Όμορφη η συντροφικότητα, αλλά αυτό το κακό που έχουν οι άντρες δεν θα αλλάξει ποτέ! Αναφερόμαστε φυσικά στη... βουλιμία που τους πιάνει και θέλουν μονίμως να τρώνε, και ακόμα χειρότερα απ' έξω. Και καλά αν εσείς είστε εγκρατής, αδιαφορείτε για την πίτσα και προτιμάτε τα καρότα σας. Αν όχι όμως; Τρώτε κι εσείς τον αγλέουρα και μέσα σε ένα μήνα έχετε πάρει τουλάχιστον 5 κιλά! Αυτός φυσικά σας λέει ότι είστε μια χαρά, αλλά τι γίνεται με τα ρούχα σας τα οποία πλέον δεν σας κάνουν; Οπότε single, διατροφή, γυμναστική και η τελευταία λέξη της μόδας στην γκαρνταρόμπα σας. Γιατί απλά μπορείτε να τα φορέσετε!

5. Η παρέα με τα... κορίτσια σας: Είναι νόμος ότι όταν ένα ζευγάρι είναι καιρό μαζί, η γυναίκα απομακρύνεται από τις φίλες της και δένεται περισσότερο με τους φίλους και γενικά το περιβάλλον του καλού της. Υπάρχουν βέβαια και οι εξαιρέσεις, αλλά δυστυχώς είναι λίγες. Οπότε, κοιτάξτε να απολαύσετε την παρέα των φιλενάδων σας γιατί πιθανότατα να σας λείψει πάρα πολύ αργότερα. Εκτός φυσικά αν κρατήσετε τις ισορροπίες, που σας το ευχόμαστε...

Διαβάστε επίσης:

Βρισκόμαστε κρυφά με τον πρώην μου αλλά έχει κοπέλα

5 σημάδια που δείχνουν ότι σκοπεύει να σας κάνει πρόταση γάμου!

4 θεμελιώδεις λόγοι για τους οποίους ερωτευόμαστε... κόπανους!