5 πράγματα που πρέπει οπωσδήποτε να έχετε μαζί σας στο πρώτο ραντεβού!

Γωγώ Φούντα
5 πράγματα που πρέπει οπωσδήποτε να έχετε μαζί σας στο πρώτο ραντεβού!

Για παν ενδεχόμενο!

Το πρώτο ραντεβού είναι το αναγκαίο κακό για όλους, μιας και σχεδόν κανείς δεν το απολαμβάνει, κυρίως λόγω αμηχανίας. Εμείς, από αυτήν εδώ τη στήλη, έχουμε επιχειρήσει πολλές φορές να δώσουμε συμβουλές για το πώς θα γίνει ένα πρώτο ραντεβού όσο το δυνατόν πιο ανώδυνο και γιατί όχι, πετυχημένο! Κακά τα ψέματα, η σωστή προετοιμασία, είναι το ήμισυ του παντός, γιατί εφόσον τον άλλο δεν τον ξέρεις, καλό θα ήταν να είσαι προετοιμασμένος για όλα και κυρίως για τυχόν απογοητεύσεις! Έχουμε αναλύσει το dress code του πρώτου ραντεβού, έχουμε μιλήσει για το τι θα πρέπει να πείτε και τι όχι, αλλά σίγουρα δεν έχουμε αναφερθεί στα πολύ βασικά πράγματα που θα πρέπει να έχετε πάντοτε μαζί σας στο μαγικό σας τσαντάκι! Ρίξτε μια ματιά σε 5 πολύ βασικά πραγματάκια...

1. Φορτιστή κινητού: Πριν απ' όλα, θα πρέπει να φροντίσετε την... επικοινωνία σας. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το βράδυ σας να τραβήξει γιατί θα περνάτε καλά, και γιατί όχι να καταλήξει και σπίτι του ή κάπου αλλού τελοσπάντων. Θέλετε λοιπόν, αντί να απολαμβάνετε τη στιγμή και τη συζήτηση με τον άντρα που έχετε απέναντί σας, να ανησυχείτε για το μήπως σας ψάχνουν; Ο φορτιστής λοιπόν θα πρέπει να είναι στη γυναικεία τσάντα κάτι σαν το κραγιόν και τα υγρά μαντηλάκια! Να μη βγαίνει ποτέ!

2. Αποσμητικό: Ναι ξέρουμε ότι λόγω άγχους και αμηχανίας ιδρώνετε, και στη συνέχεια νιώθετε άσχημα γιατί πιστεύετε ότι βρωμάτε! Συνήθως αυτό είναι μόνο δική σας εντύπωση, αλλά επειδή εμείς οι γυναίκες, αν βάλουμε κάτι στο νου μας, δεν το βγάζουμε με τίποτα, καλό θα ήταν να έχουμε ένα αποσμητικό, για να νιώθουμε μεγαλύτερη ασφάλεια κυρίως. Το ιδανικό αν μας ρωτάτε θα ήταν να έχουμε και μία μικρή ντουζιέρα, αλλά δεν είναι όλα εύκολα σε αυτή τη ζωή! Αποσμητικό για την ανασφάλεια λοιπόν!

3. Χρήματα: Στις μέρες μας, ακόμα και οι άντρες, ναι κι αυτοί, είναι στενεμένοι οικονομικά. Κάτι που φυσικά σημαίνει, ότι ναι μεν κατά 99% ο άνθρωπος θα κεράσει, αλλά επειδή απρόοπτα συμβαίνουν, από το να χάσει το πορτοφόλι του μέχρι να μπλοκάρει η κάρτα του, καλό θα ήταν να έχετε μαζί σας μετρητά, ή έστω τη δική σας κάρτα. Δεν είναι κακό, και φυσικά θα σας βγάλει από τη δύσκολη θέση. Εκτός αν θέλετε να κάνετε λάντζα!

4. Τα... φάρμακά σας: Παίρνετε κάποιο χάπι συστηματικά για πρόβλημα υγείας; Νομίζουμε ότι δεν υπάρχει λόγος να το αφήσετε σπίτι και φυσικά αν αισθάνεστε περίεργα να το πιείτε μπροστά του, μπορείτε να πάτε στην τουαλέτα! Επίσης, αν τυχόν έχετε ημικρανίες, ή άλλα θέματα που περιλαμβάνουν κρίσεις, ακόμα κι αν σας πιάνει μια φορά τον μήνα, πάρτε μαζί τα χάπια σας, γιατί δεν ξέρεις ποτέ.

5. Προφυλακτικά: Καλά δεν είπαμε να πάρετε και ολόκληρη κούτα, αλλά ένα μπορείτε να το έχετε μαζί σας για παν ενδεχόμενο! Γενικότερα το ταμπού ότι ο άντρας φέρνει πάντα τα προφυλακτικά, θα πρέπει να σταματήσει να ισχύει, διότι πολύ απλά το ασφαλές sex είναι κάτι που αφορά και τους δυο σας. Και πιστέψτε μας, καλύτερα να μην το ρισκάρετε με κάποιον που δε γνωρίζετε.

Διαβάστε επίσης:

Δεν ξέρω αν με γουστάρει και ψάχνω τρόπο να κάνω κίνηση!

5 πράγματα σχετικά με τον άντρα, που δεν θα καταλάβουμε ποτέ!

4 ερωτήσεις που δεν πρέπει ποτέ να κάνετε σε άντρα (για το καλό σας)