Δεν ξέρω αν με γουστάρει και ψάχνω τρόπο να κάνω κίνηση!

Δεν ξέρω αν με γουστάρει και ψάχνω τρόπο να κάνω κίνηση!

Το Queen.gr απαντά στα γράμματά σας

Το γράμμα της αναγνώστριας

Λοιπον, και οι αντρες τελικα εχουν τα θεματακια τους...λενε για 'μας οτι δεν ξερουμε τι θελουμε αλλα κι αυτοι δεν ειναι καλυτεροι!! Πφφφ αφου τα πα λιγακι θα μπω στο ψητο. Βγαινω εδω κι ενα μηνα περιπου με ενα παιδι (προφανως!). Γνωριστηκαμε στο fb, τον εκανα add μια πολυ βαρετη νυχτα που δεν ειχα τιποτα να κανω (ουτε μια online σειρα της προκοπης). Μου προτεινε αυτος να βρεθουμε απο κοντα! Απο τοτε λοιπον εχουμε βρεθει 4 φορες,στο fb επαψε να μιλαει τοσο συχνα με πριν και εχω παει και στο σπιτι του και τωρα συνεργαζομαστε σε ενα project. Απο κινηση, τιποτα με μπολικο καθολου!!!! Μπορουμε να συζηταμε για ωωωωρες για τα πιο ασχετα θεματα. Και οκ δεν γουσταρει, κανενα προβλημα (προβλημα δηλ. γιατι εμενα μου αρεσει) γιατι συνεχιζει να με βλεπει? Το 2ο ραντεβου το προτεινα εγω και το 3ο ραντεβου ηταν απο δικη μου προτροπη. Το 4ο ηταν για να συζητησουμε για το project, μια συζητηση ομως ενος τεταρτου το πολυ που θα μπορουσε να γινει κ απο το τηλ, με δικη του προταση. Ακομη και τωρα επιδιωκει να με δει με αφορμη κατι που θα χρειαστει για το project το οποιο μπορω να το κανω και μονη μου (μιλαμε τωρα να περασω να δωσω ενα μηδαμηνο ποσο χρηματων σε μερος οπου συχναζω με την παρεα μου, οποτε δεν μου ειναι κοπος). Σημειωση, εχουμε εναν κοινο γνωστο...βασικα γι αυτον αρκετα καλος φιλος για μενα η χειροτερη επιλογη της ζωης μου, ο σπαταλημενος 1,5 χρονος απο τη ζωη μου(δεν υπηρξε ποτε σχεση, ουτε καν σεξ).Δεν εχω αναφερει τιποτα φυσικα, απλα οτι γνωριζομαι με αυτον και δεν μιλαμε πλεον λογω καποιας διαφωνιας.

Γενικα βλεπετε κατι που δεν βλεπω???? Λιγο φως παιζει να ριξετε???? Τι να κανω??? Δεν θελω να βιαστω αλλα απο την αλλη νομιζω πως ολα ειναι φως φαναρι...Αν μπω εγω ομως στο ψητο, πως να το κανω?

Η απάντηση του Queen.gr

Κοπέλα μου είναι προφανές ότι δεν σε γουστάρει. Για ποιο λόγο να συνεχίσεις να ψάχνεις τρόπους να είσαι από κοντά, αντί να κοιταξεις να βρεις κάποιν άλλον να ανοίξει το μάτι σου;

Ανακατεύεις τόσα πράγματα και φαντάζεσαι πως η προσωπική σου ζωή έχει σχέση με την κατάσταση, ενώ ουσιαστικά δεν υπάρχει κατάσταση.

Στην προκειμένη περίπτωση το παιδί δεν έχει κανένα θεματάκι, ούτε δείχνει σαν να μην ξέρει τι θέλει. Μόνο εσύ ασχολείσαι και κυνηγάς με τον τρόπο σου.

Εσύ τον έκανες add κατ' αρχάς. Ζήτησε να σε δει από κοντά. Αν είχε ενθουσιαστεί θα το είχε συνεχίσει. Τα επόμενα ραντεβού- που προτιμότερο είναι να τα αποκαλούμε έξόδους σκέτο- ήταν από δική σου προτροπή.

Αποκλείεις το να σε συμπαθεί; Δηλαδή επειδή δεν θέλει κάτι παραπάνω μαζί σου πρέπει να τσακωθείτε ή να μην ξαναμιλήσετε; Να μην ξαναβρεθείτε; Χαλάρωσε κίγο και δες πιο ανθρώπινα και σφαιρικά τα πράγματα. Αν πάλι δεν την παλεύεις που λέει ο λόγος, σταμάτα να ασχολείσαι μαζί του, να βρίσκεις προφάσεις και αφορμές και να παρερμηνεύεις καταστάσεις.

Μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας εδώ