Δεν μπορώ να καταλάβω αν δεν με θέλει ή αν έχει πρόβλημα με τη στύση του

Δεν μπορώ να καταλάβω αν δεν με θέλει ή αν έχει πρόβλημα με τη στύση του

Το Queen.gr απαντά στα γράμματά σας

Το γράμμα της αναγνώστριας

Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα και δεν ξέρω τι να κάνω. Βγαίνω εδώ και λίγες μέρες - ούτε μήνα με ένα παιδί. Έχει τη φήμη του γκομενάκια και είχε σχέσεις στο παρελθόν. Τον ξέρω τυπικά 2 χρόνια περίπου. Ωραίος τύπος. Ξεκινήσαμε τα μηνύματα και τις εξόδους, τα πρώτα στάδια φλερτ, όλα καλά. Και στα 'φασώματα' επάνω όλα καλά. Μέχρι που ήρθε σπίτι μου να κάνουμε σεξ. Πολύ πεσμένα πράγματα. Σχεδόν ανύπαρκτη στύση. Το βράδυ τίποτα και το πρωί κάτι ψιλά. Δεν ολοκλήρωσε κανείς. Μου είπε με τα πολλά, αφού μου είπε πως εγώ τον αγχώνω και δεν τον αφήνω να ηρεμήσει, πως το έχει ξαναπάθει μη γνωρίζοντας το σώμα του άλλου. Ήταν απογοητευτικά. Επίσης μου είπε πως δεν του το προκαλούσα τη δεδομένη στιγμή. Νόμιζα πως δεν θα ξαναμιλήσουμε, μετά το φιάσκο, αλλά συνέχισε να ασχολείται, με αμείωτη όρεξη. Μέχρι που μετά μια βδομάδα, ξανακάναμε σεξ. Δηλαδή, πάλι δυσκολεύτηκε και μου είπε ότι μπορεί μόνο έτσι και μόνο με τον τάδε τρόπο και μόνο με αυτή την προϋπόθεση και στις Χ δύο στάσεις. Σε όλα τα πάμε καλά αλλά σε αυτό χάλια. Υπαρχει χημεία αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί τόσο χάλια σεξ. Μήπως φταίω εγώ; Δεν είχα ποτέ πριν θέμα!

Η απάντηση του Queen.gr

Aγαπητή φίλη, μάλλον ο φίλος σου έχει θέμα.

Πρέπει να το σκεφτείς καλά και να δεις πώς θα φερθείς. Δύο φορές δεν είναι πολύ για να βγάλεις συμπέρασμα αλλά έχει πει κάποια πράγματα που δείχνουν πώς έχει η κατάσταση, όσο κι αν σου λέει πως τον αγχώνεις. Ακόμη κι αν όντως τον αγχώνεις.

Το ότι του έχει ξανασυμβεί σε αρχικά στάδια (δε φταις εσύ). Το ότι δεν μπορεί να κάνει σεξ σε όλες τις στάσεις αλλά μόνο σε δύο, σίγουρα κάτι δείχνει. Κάποια δυσκολία που απαιτεί προϋποθέσεις. Είτε πρόκειται περί κάποιου ιδιότροπου, είτε έχει θέμα στυτικής δυσλειτουργίας δεν φταις. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι:

-Θες να προσπαθήσεις να δεις πώς θα πάει; Έχεις την υπομονή;

-Αν δεν θες, βρες τρόπο να μην τον προσβάλλεις. Αν ήδη έχει πρόβλημα, μην τον πληγώσεις.

Μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας εδώ