4 ερωτήσεις που δεν πρέπει ποτέ να κάνετε σε άντρα (για το καλό σας)

Γωγώ Φούντα
4 ερωτήσεις που δεν πρέπει ποτέ να κάνετε σε άντρα (για το καλό σας)

Γιατί δυστυχώς καμιά μας δεν έχει το στομάχι!

Έχετε ακούσει αυτό που λένε όποιος μπλέκεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες ή το άλλο, ότι η περίεργεια σκότωσε τη γάτα; Ναι είμαστε σίγουροι ότι όλοι και κυρίως όλες το ξέρουμε, αλλά για κάποιο περίεργο λόγο, δεν κάνουμε τίποτα για να το σταματήσουμε! Αυτό που θέλουμε να πούμε, με λίγα λόγια, είναι ότι η γυναικεία περιέργεια είναι αιώνια και δυστυχώς ανίατη παρά το γεγονός ότι καμιά μας, ή τελοσπαντων η συντριπτική πλειοψηφία, δεν έχει το στομάχι για να δεχτεί την αλήθεια, σκληρή και απογυμωμένη! Γιατί λοιπόν χρυσές μου εφόσον ξέρετε ότι αμέσως μετά θα πέσετε στα ηρεμιστικά, ρωτάτε πράγματα των οποίων οι απαντήσεις δεν είναι μόνο επίφοβες αλλά και... θανατηφόρες κάποιες φορές, μεταφορικά πάντα! Παρακάτω λοιπόν, σας έχουμε κάποιες ερωτήσεις, τις οποίες απαγορεύεται να κάνετε σε έναν άντρα, για το καλό σας...

1. Πιστεύεις ότι είμαι χοντρή;: Ελάτε τώρα... Καμιά γυναίκα δεν έκανε ποτέ την ερώτηση αυτή και να είναι προετοιμασμένη για καταφατική απάντηση! Συνήθως την ερώτηση τη θέτουμε όταν ξέρουμε ότι έχουμε χάσει κιλά, για να επιβεβαιωθούμε, ή όταν κανένα ρούχο δεν μας πηγαίνει και έχουμε πέσει σε βαθιά κατάθλιψη. Την ερώτηση αυτή, την κάνουν κατεξοχήν αδύνατες γυναίκες, από ανασφάλεια, διότι η πιο παχουλή απλά το ξέρει, και μάλλον είναι πιο υγιές αυτό. Οπότε λοιπόν, αν θέλετε σώνει και ντε να κάνετε την ερώτηση, να είστε προετοιμασμένη, ή για κλάμα, ή για... ψέματα!

2. Πώς είναι η πρώην σου: Καλά με το facebook και όλο αυτό το stalking που πέφτει, είναι αρκετά δύκολο να μην ξέρεις πώς είναι η πρώην του, με την προυπόθεση ότι αυτός σου έχει πει τα βασικά, όπως το όνομά της. Ωστόσο, αν εκείνος δεν έχει κάνει κουβέντα και μία ωραία μέρα τον ρωτήσετε πώς ήταν, σίγουρα θα πρέπει να πάρετε βαθιά ανάσα! Ο άντρας ο σωστός δεν θα πει κακά λόγια σε καμία περίπτωση, γιατί απλά ήταν επιλογή του. Επίσης, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η πρώην του να ήταν θεά, και μόνο από τις περιγραφές να απελπιστείτε! Οπότε καλύτερα η εν λόγω ύπαρξη να μείνει απλά στη σφαίρα της φαντασίας σας!

3. Θα με πάρεις όταν φτάσεις;: Όχι, είναι αυτό που θέλει να σας απαντήσει, αλλά κάνει κάτι χειρότερο! Σας γράφει κανονικά! Οι άντρες στέλνουν μηνύματα και παίρνουν τηλέφωνα μόνο όταν θέλουν! Όταν τους αναγκάζετε εσείς, επειδή θέλετε να το παίξετε μανούλα, πιστέψτε μας καθόλου δεν τους αρέσει! Ο άντρας θέλει η γυναίκα να φέρεται και λίγο σαν μαμά, αλλά μόνο στα θετικά: Να του φτιάχνει τι αγαπημένο του φαγητό, να τον φροντίζει και να του έχει και τα παντελόνια του πλυμμένα. Αν αρχίσει η καταπίεση αυτού του είδους, τότε το έχετε χάσει το παιχνίδι. Οπότε λοιπόν, την επόμενη φορά που θα νιώσετε την ανάγκη να του πείτε τη φράση αυτή, δαγκώστε τα χείλια σας!

4. Πώς μας βλέπεις σε 10 χρόνια;: Ειλικρινά τώρα: Κάνετε αυτή την ερώτηση και έχετε την απαίτηση να λάβετε φυσιολογική απάντηση; Δεν λέμε ότι έχετε άδικο, ειδικά αν είστε μαζί καιρό, αλλά αφού ξέρετε εκ των προτέρων ότι τα σχέδια του άντρα, φτάνουν μόνο μέχρι το τι θα κάνει το βράδυ. Καταλαβαίνουμε ότι κι εσείς θέλετε να παντρευτείτε και να γίνετε μάνα, δεν σας πιέζει η μαμά σας εσείς το θέλετε, αλλά με τέτοιες ερωτήσεις, το μόνο που καταφέρνετε είναι να τον πανικοβάλλετε!

Διαβάστε επίσης:

Όσο και να τον ρωτάω, δεν μου λέει ποια θέλει!

5 απίστευτα σημεία του γυναικείου σώματος που τρελαίνουν τους άντρες

Με κυνηγούσε τρία χρόνια επίμονα και μόλις με έριξε του πέρασε;