Ήμασταν φίλοι, μου είπε ότι θα μπορούσαμε να έχουμε κάτι παραπάνω από αυτό, έγινε ό,τι έγινε μεταξύ μας, αλλά μετά εξαφανίστηκε. Τι να κάνω;

Ήμασταν φίλοι, μου είπε ότι θα μπορούσαμε να έχουμε κάτι παραπάνω από αυτό, έγινε ό,τι έγινε μεταξύ μας, αλλά μετά εξαφανίστηκε. Τι να κάνω;

Καλησπέρα,θα ήθελα να σας εκμυστηρευτώ την δική μου προσωπική ιστορία

Πριν από περίπου εννιά μήνες και σε περίοδο πανελληνίων ήρθαμε πολύ κοντά με ένα φίλο μου,ο οποίος το καλοκαίρι της δευτέρας προς τρίτης λυκείου μου είχε δείξει ένα παραπάνω ενδιαφέρον. Μου είχε πει ξεκάθαρα πως θα μπορούσαμε να είχαμε κάτι παραπάνω από μια απλή φιλία, κάτι σαν friends with benefits. Βέβαια εγώ τότε είχα αρνηθεί, αλλά μετά άρχισα και τον έβλεπα αλλιώς.
Εν μέσω πανελληνίων, λοιπόν, γύρω στον Φεβρουάριο,έκανα την κίνηση και τον φίλησα. Μετά εκείνος ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Στο σχολείο τις επόμενες μέρες μου μιλούσε σαν να μην είχε γίνει τίποτα από αυτά.Ύστερα απο ενα μήνα περίπου βγήκαμε και έγινε 'ο,τι έγινε και ύστερα πάλι άφαντος. Συνειδητοποίησα τότε πως αυτό ήταν που ζητούσε από εμένα, δηλαδή να κάνει το κέφι του όποτε βρισκόμασταν και αυτό ήταν όλο.Έτσι το πήρα απόφαση και ξέκοψα..
Έλα όμως που δύο μήνες μετά τις πανελλήνιες μου έστελνε συνέχεια δήθεν μετανιωμένος για την αδιαφορία που μου έδειξε. Για να μην τα πολυλογώ,τον Αύγουστο του 2013 βγήκαμε και μου είπε να το πάμε αργά και εγώ του έκανα ξεκάθαρο πως μπορώ να το πάω αργά αρκεί να μην χάνουμε τον χρόνο μας. Αυτό ήταν λοιπόν, από τότε δεν έχω ακούσει νέα του, δεν με πήρε καν ένα τηλέφωνο, ενώ του είχα πεί να βγούμε.
Αυτή τη στιγμή καταλαβαίνω πως μπορεί τελικά να μην με θέλει ή να το μετάνιωσε ή χίλια δυο, αλλά δεν ξέρω πλέον αν πρέπει να ενδιαφερθώ καθώς υποψιάζομαι πως μπορεί να έχει κάποιο πρόβλημα. Εσείς τι πιστεύετε πρέπει να του τηλεφωνήσω ή πρέπει να το αφήσω ως έχει το θέμα και απλά να προχωρήσω;

Αγαπητή φίλη,

Το διάβασα ουκ ολίγες φορές το γράμμα σου. Όχι ότι δεν το κατάλαβα, αλλά δεν ήθελα να απαντήσω με τη μία και φανώ μεγαλύτερος κάφρος από ότι είμαι. Έτσι σκέφτηκα "κάτι θα χάνω", αλλά τελικά... όχι (επίκαιρο σήμερα!).

Νομίζω ότι κάτι εσύ έχασες. Και θα το ξαναπάμε μία από την αρχή. "Μου είχε πει ξεκάθαρα πως θα μπορούσαμε να είχαμε κάτι παραπάνω από μια απλή φιλία... κάτι σαν friends with benefits". Νομίζω ότι αυτή τη φράση δεν κατανόησες πάρα πολύ. Και τι εννοώ;

Δεν σου είπε να κάνετε σχέση. Και για να ξέρεις η φάση "friends with benefits" δεν είναι σχέση, αλλά δύο φίλοι που περνάνε καλά, χωρίς όμως άλλες υποχρεώσεις - και όταν λέω υποχρεώσεις εννοώ ατάκες τύπου "που είσαι;", "γιατί δεν με πήρες;", "ποια είναι αυτή;" και άλλα τέτοια.
Ουσιαστικά είναι μια σχέση καβάτζας, μόνο που υπάρχει και η φιλία στη μέση. Αυτό. Pure φιλικό σεξ! Τέλος.
Άρα όταν εσύ ξεκαθαρίζεις ότι θέλεις σχέση και δεν θέλεις να χάνεις τον χρόνο σου, ενώ ο άλλος θέλει να περνάει καλά, τότε λογικό είναι να εξαφανιστεί στη πορεία.

Όσο για το τι να κάνεις; Ένα και ένα κάνουν δύο στη περίπτωσή σου. Δηλαδή αν δεν έχεις πρόβλημα να είσαι σε κατάσταση friends with benefits, ναι τότε να τον πάρεις τηλέφωνο. Αν πάλι θέλεις σχέση, θα σου έλεγα να το αφήσεις ως έχει το θέμα και να κοιτάξεις κάπου αλλού. Που ξέρεις; Μπορεί κάποια στιγμή να καταλάβει ότι θέλει εσένα και να σε διεκδικήσει. Για την ώρα όμως φαίνεται πως θέλει να κάνει τη ζωή του.

ΥΓ.: Btw, μη ψαρώνεις όταν σου λέει ότι μετανιώνει ή να το πάτε αργά. Για το σεξάκι τα κάνει όλα. Και η αλήθεια είναι πως, όταν έχει να κάνει με σεξ, εμείς οι άντρες λέμε πολλές βλακείες.

ΥΓ1.: Και μην μου πεις ότι στην ταινία "Friends with benefits" στο τέλος ο Justin Timberlake και η Mila Kunis τα βρίσκουν και καταλαβαίνουν πόσο ερωτευμένοι είναι. Είναι ταινία!

Στείλτε κι εσείς τις δικές σας ιστορίες στον Dr. Love ΕΔΩ