Είμαι πολύ νευρική. Τσακώνομαι με τον άντρα μου και δεν ξέρω τι να κάνω!

Είμαι πολύ νευρική. Τσακώνομαι με τον άντρα μου και δεν ξέρω τι να κάνω!

To Queen.gr απαντά στα γράμματά σας

Το γράμμα της αναγνώστριας

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΑΓΑΠΗΤΟ QUEEN!! ΠΗΡΑ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ! ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΜΟΥ! ΕΙΜΑΙ 24 ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ!! ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΝΕΥΡΙΚΗ.. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΓΥΡΩ ΜΟΥ) ΝΕΥΡΙΑΖΩ.. ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΙ.. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΩ ΕΤΣΙ ΧΥΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.. ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ! ΠΛΗΓΩΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ! ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΜΑΣ ΓΤ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΦΟΒΕΡΟ ΣΤΡΕΣ ΚΑΙ ΑΓΧΟΣ! ΙΣΩΣ ΦΤΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.. ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ!! ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΑΙΔΙ!! ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ!! ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΛΕΓΞΩ ΤΟΝ ΘΥΜΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΜΟΥ.. ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΖΑΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΩ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ.. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ.. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ?? ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΥΠΟΧΡΩΣΕΙΣ?? ΔΕΝ ΞΕΡΩΩΩΩ!!! ΜΗΠΩΣ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΟΡΙΜΑΖΩ ΛΙΓΟ ΠΡΟΩΡΑ?? ΠΩΣ ΘΑ ΗΡΕΜΗΣΩ??? ΒΟΗΘΕΙΑΑΑ!!!!

Η απάντηση του Queen.gr

Είναι καμιά φορά σύνηθες να εκνευριζόμαστε από την πίεση και να αντιδράμε πολύ άσχημα, ιδίως στους ανθρώπους που αγαπάμε.

Νομίζω φορτίζεσαι πάρα πολύσυναισθηματικά από το άγχος και όλα τα θέματα που σε απασχολούν και δεν αντέχεις. Το ότι σε απασχολεί τόσο αυτό που σου συμβαίνει, το κάνει πιο έντονο και δύσκολο να το διαχειριστείς γιατί ξεκινάς να πιστεύεις πως όντως κάτι δεν πάει καλά. Μαθαίνεις τον εαυτό σου ουσιαστικά να αντιδρά έτσι κάθε φορά που δεν πάει κάτι καλά (γιατί με το να το σκέφτεσαι συνεχώς ο εγκέφαλος το απομνημονεύει). Μόλις συμβεί κάτι, υπεροξυγονώνεσαι, συγχίζεσαι κοινώς και ξεσπάς. Γίνεσαι απότομη και καμιά φορά κακιά ίσως προς ανθρώπους που σε αγαπούν και ξέρεις πως σε ανέχονται αλλά ακόμη και σε ανθρώπους που δεν σε ξέρουν.

Πίεση δεχόμαστε όλοι. Κάποιοι όμως δεν τα καταφέρνουν τόσο καλά. Πριν καταφύγεις στα αγχολυτικά ή σε καβγάδες και ακόμη περισσότερο άγχος, γιατί δεν δοκιμάζεις να βρεις έναν καλό ψυχαναλυτή/ψυχοθεραπευτή; Να μιλήσεις για αυτό και να αρχίσεις να το επεξεργάζεσαι. Να βρεις πώς προκαλείται αυτή η υπερβολική αντίδραση. Θα σε βοηθήσει πιστεύω. Είναι κάτι που καλό είναι να μην αμελήσεις...

Μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας εδώ