Μου αρέσει ο κατά πολύ μεγαλύτερός μου, δάσκαλος χορού

Μου αρέσει ο κατά πολύ μεγαλύτερός μου, δάσκαλος χορού

Το Queen.gr απαντά στα γράμματά σας

Το γράμμα της αναγνώστριας

Εχω ένα πρόβλημα και θα ήθελα την συμβουλή σας!

Πρίν από περίπου τέσσερις μήνες άρχισα χορό σε μια σχολή χορού κοντά στο κέντρο!

Κάνω μάθημα με ένα καθηγητή ο οποίος είναι δεκαπέντε χρόνια μεγαλύτερός μου και η ηλικιακή διαφορά μας φαίνεται αρκετά.

Και από τις δύο πλευρές φαίνεται ένα ενδιαφέρον,αλλά δεν τολμούμε να το εκφράσουμε λόγω της επαγγελματικής σχέσης που μας συνδέει και της διαφοράς ηλικίας......Εσείς τί μου προτείνετε να κάνω?Να εκφράσω αυτό που νιώθω ή να το καταπιέσω?

Η απάντηση του Queen.gr

Αγαπητή φίλη, δεν είναι και τόσο μεγάλη η διαφορά ηλικίας, νομίζω. Δεν τη λες μικρή αλλά δεν είναι κάτι απροσπέλαστο ή σημαντικό. Το θέμα είναι σε τι ηλικία βρίσκεστε, αν είσαι πχ 17-18 ετών, ένα θεματάκι έως θέμα ολόκληρο υπάρχει.

Εάν και εφόσον είστε και οι δύο ενήλικες δεν μας ενοχλεί να γίνει κάτι. Σε ό, τι αφορά το επαγγελματική σχέση, δεν νομίζω πως προκύπτει πρόβλημα.

Το θέμα είναι: Για τον άνθρωπο αυτό, περισσότερες πληροφορίες έχουμε; Είναι δεσμευμένος; Ελεύθερος; Μήπως υπάρχουν και άλλα πράγματα που πρέπει να ξέρεις; Θέματα που αγνοείς; Είσαι σίγουρη ότι υπάρχει ερωτικό ενδιαφέρον και από την πλευρά του- μήπως φαντάζεσαι πώς σε θέλει; Σαφώς και είναι πιθανό, απλά από τη στιγμή που δεν υπάρχει ξεκάθαρη κίνηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος από την πλευρά του, όλα είναι υποθέσεις. Μπορεί να είναι απλά ένα φλερτ με ματιές, ένα παιχνίδι και τίποτα πιο σοβαρό. Μπορεί να σε κοιτά επειδή βλέπει ότι σε ενδιαφέρει. Μπορεί και να του αρέσεις...

Εγώ προτείνω να μην κάνεις εσύ την κίνηση. Είναι μεγαλύτερος και μπορεί και εκείνος να αξιολογήσει την κατάσταση και να δείξει κάτι, αν το θέλει. Αν συμβεί αυτό και σε ενδιαφέρει μπορείς να είσαι θετική και να ενδώσεις...

Μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας εδώ